EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

28 Mar, 2024

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

 

Αυτό είναι που καταστρέφει τον Αιγόκερω, γιατί στηρίζει την εξουσία του σε ένα ερμητικά σφραγισμένο περιβάλλον —το οποίο αποτελεί άβατο— και ο Υδροχόος το παραβιάζει! …Γιατί στηρίζει την εξουσία του σε μια απόκρυφη γνώση, την οποία ο Υδροχόος την αποκαλύπτει! …Γιατί στηρίζει την εξουσία του σε μια «θεατρικού» τύπου παράσταση «σκιών», η οποία υποβοηθείται από φανατικούς συνεργάτες του. Εάν καταστραφεί το περιβάλλον αυτό, το οποίο πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει για να μπορέσει να παιχθεί μια τέτοιου είδους παραπλανητική παράσταση, ευνόητο είναι ότι ακυρώνονται και οι πρωταγωνιστές της! …όσο «τέλεια» κι αν «υποκρίνονται» στους ρόλους τους! …Ακυρώνεται ακόμα κι ο βασικός πρωταγωνιστής στην παράσταση της εξουσίας, που είναι ο Αιγόκερως. Εκεί είναι που τον «χτυπάει» ο Υδροχόος και όχι απαραίτητα απευθείας ως μονομάχος. ΔΕΝ τον ενδιαφέρει να μονομαχήσει μαζί του! …Αρκείται στο να του καταστρέψει το «σώου» και μετά θα τον βλέπει να «λιώνει» μόνος του, όπως λιώνει ο «Δράκουλας» από το φως τής ημέρας.

Απλά πράγματα …Ο «τρελός» θα πάει μόνος του και θ’ ανάψει τα «φώτα» όταν το παραπλα­νημένο κοινό είναι τρομοκρατημένο από την «παράσταση» του «θεάτρου σκιών» τού Αιγόκερου …Θα τον «ξεσκεπάσει» την ώρα που αυτός παριστάνει τον βασανισμένο «θεό», ακολουθούμενος από τους «μάρτυρες» δούλους του και τους «λιβανιστές» του …Ο «τρελός» θα κουβαλήσει την «παρέα» του στα «άβατα» των «παρασκηνίων», όπου ο εκάστοτε εκφραστής τού Αιγόκερου φοράει το «ακάνθινο» στεφάνι του και «βάφεται» με ψεύτικο «αίμα» …Θα δείξει στους φίλους του το πώς χρησιμοποιεί τους προβολείς για να «φωτίζεται» κατάλληλα, ώστε να φαίνεται σαν «γίγαντας». Εκεί όπου ο Αιγόκερως τοποθετεί τα ιερά του «ρέλικ», θα πάει ο Υδροχόος και θ’ ακουμπήσει τα νταούλια και τα ντέφια για το διονυσιακό του πάρτι! Γι’ αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεται καν να τον νικήσει …Τον «εξαφανίζει», εφόσον εξαφανίζει όλους τους λόγους για τους οποίους ο Αιγόκερως ήταν ισχυρός …Εξαφανίζει όλα τα «τρυκ» που τον έκαναν να φαντάζει φοβερός και τρομερός! …Εξαφανίζει τη σχετική διαφορά στη γνώση, που είναι ο θεμελιώδης διαχωρισμός μεταξύ εξουσιαστών κι εξουσιαζομένων!

Αυτός είναι ο Υδροχόος και γι’ αυτόν τον λόγο είναι το ζώδιο τής ανθρωπότητας …Ο «Άγνωστος Χ»! Αυτός θα «ανεβάσει» τον άνθρωπο στην «κορυφή» που «αγγίζει» τον Ουρανό, εκεί όπου υπάρχει μόνον ο Θεός! …Ο Πρωταθλητής, που το δικό του ρεκόρ θα χαρακτηρίζει πλέον ολόκληρο το ανθρώπινο είδος και όχι μόνον τον ίδιο! …Αυτός είναι που θα οδηγήσει τον άνθρωπο στην «κορυφή», απ’ όπου θα του επιτρέπει να βλέπει από «ψηλά» ΤΑ ΠΑΝΤΑ! …Ακόμα και τον ίδιο τον Αιγόκερω να «σκαρφαλώνει»! Ο Υδροχόος είναι αυτός ο οποίος θα θωρακίσει τον άνθρωπο, ώστε να μην μπορεί ποτέ και κανένας να τον εκβιάσει με τις γνώσεις του! Εάν δηλαδή θέλαμε να ορίσουμε τα επίπεδα των εξουσιαστών με βάση συγκεκριμένες ιδιότητες, θα λέγαμε ότι ο Κριός είναι ο Πολεμιστής …Ο Λέων είναι ο Βασιλιάς …Ο Αιγόκερως ο Αυτοκράτορας …και ο Υδροχόος ο Υιός τού Θεού!

Γιατί συνδέουμε τον Υδροχόο με τον Υιό τού Θεού; …Γιατί, με βάση τα Ιερά Κεί­μενα, ΑΥΤΟΝ πε­ρι­μέ­νουμε να κατα­λύσει την εξουσία, για να λυτρώσει τους αν­θρώ­­πους! Αυτός είναι Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να νικήσει τον από­λυ­το Αιγό­κερω, ο οποίος είναι ο διαβολικός Αντί­χρι­στος. ΑΥΤΟΣ είναι που θα τον «αποκεφαλίσει»! Ο Υδροχόος είναι Η ΜΟΝΗ «πλατφόρμα» στην οποία μπορεί να κρυφτεί ο Υιός τού Θεού, μέχρι να προετοιμα­στεί και να εκδηλώσει την επίθεσή Του …Η μόνη «πλατφόρμα» όπου το ακραίο ή το μοναδικό ή το απλά παρανοϊκό τυγχάνουν τής ίδιας ανοχής και κατανόησης! Γι’ αυτόν τον λόγο η ανθρωπότητα λαχτα­ράει την περίφημη «Εποχή τού Υδροχόου»! ΑΠΟ ΕΚΕΙ περιμένει κάποιον με ισχύ και γνώσεις Αυτοκράτορα, τον οποίον δεν τον γνωρίζει κανείς! …και, το ακόμα χειρότερο για την εξουσία, δεν τον γνωρίζει ούτε η ίδια!!!

Αυτός είναι που θ’ αποκαλύψει τα πάντα στους ανθρώπους. Θα δώσει στους ανθρώπους ΔΩΡΕΑΝ αυτά, τα οποία κάποιοι άλλοι έκρυβαν επί αιώνες, για να μπορούν να τους εξουσιάζουν. Αυτή θα είναι η «Εποχή τού Υδροχόου», την οποία όλοι οι άνθρωποι ονειρεύονται …Η Εποχή κατά την οποία οι άνθρωποι θα εμπιστεύονται την εξουσία, γιατί —μέσω αυτής— θα ευεργετηθούν οργανωμένα, στον απόλυτο βαθμό και ως σύνολο! Αυτό είναι το απόλυτο όνειρο της ανθρωπότητας …Να επιστρέψει κάποτε ο Υιός τού Θεού, να τη «σώσει» από την εξουσία τού τραγόμορφου Διαβόλου! …Να «καταλύσει» την εξουσία τού Αιγόκερου! …Την τεράστια αυτή εξουσία, την οποία μπο­ρεί να τη διεκδικήσει ο Ίδιος, για να τη χρησιμοποιήσει υπέρ των ανθρώπων. Άρα; …Άρα, φυσικό είναι για την ανθρωπότητα, εφόσον δεν γνωρίζει το Σχέδιο του Θεού, να ελπίζει εκεί όπου υπάρχει «χώρος» για ελπίδα! …Να ελπίζει να σπάσει η «θωράκιση» του Αιγόκερου εκεί όπου μπορεί να δημιουργηθεί η «ρωγμή» της …Να ελπίζει, μέσα από το ασαφές κι απροσδιόριστο του Υδροχόου, να προκύψει η αλλαγή που όλοι περιμένουν και στην οποία όλοι ελπίζουν!

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης το πώς συνδέεται το υδροχοϊκό μοντέλο με την περίπτωση των Ελλήνων. Ο Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος Μέγας «τρελός», ο οποίος στο πέρασμά του νικούσε τους Αιγόκερους της Ασίας! …Μια «φωτοβολίδα», η οποία στο πέρασμά της «φώτισε» τον κόσμο και «ακύρωσε» τους μέχρι τότε φοβερούς Αιγόκερους της θεοκρατικής και δεισιδαίμονος Ασίας! …Μια αυθεντική έκφραση τού φωτεινού υδροχοϊκού μοντέλου στην πιο «σκοτεινή» πλευρά τού συστήματος εξουσίας! …Μια αυθεντική έκφραση του Διονυσιακού «Θριάμβου»!

Κατά τη διάρκεια της ζωής του νικούσε σαν «παίκτης», αλλά στην πραγματικότητα ήταν μεγάλος «αθλη­τής»! …Αυτήν την ιδιότητά του τού την έδινε ο στόχος του! …Ο μόνος μεγάλος στόχος που μπορεί να έχει ένας θνητός άνθρωπος και είναι απλά ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ την αθάνατη κοινωνία! …Να την ΑΛΛΑΞΕΙ —πράγμα το οποίο είναι στα πλαίσια του δυνατού να συμβεί στον χρόνο που διαθέτει ένας θνητός— και όχι να την κάνει απόκτημά του για πάντα —πράγμα το οποίο είναι βλακώδες για τον θνητό άνθρωπο—. Όμως, αυτός ο στόχος τής αλλαγής γίνεται μόνον με γνώση και όχι με όπλα! Άρα ο Αλέξανδρος μπόρεσε και λειτούργησε ως Υδροχόος όχι επειδή απλά ήταν έξυπνος ο ίδιος ως πρόσωπο, αλλά επειδή κουβαλούσε μαζί του την αθάνατη ελληνική «υδρία», η οποία του επέτρεπε να κάνει αθάνατη «δωρεά» στους χώρους τους οποίους κατακτούσε!…

…Αυτό ήταν που τον έκανε μοναδικό! …Αυτό είναι που «θυμούνται» οι λαοί! …«Θυμούνται» έναν υδροχοϊκού τύπου ηγέτη, ο οποίος μοίραζε την ελληνική γνώση, η οποία προστάτευε τους λαούς από την ίδια την εξουσία τής Βαβυλώνας! …Τους θωράκιζε απέναντι στους εξουσιαστές τού σκότους και της βίας τής σκληρότερης μορφής τής Πατριαρχίας! Οι μεγάλοι Αιγόκεροι της Ασίας «πέθαιναν», όχι επειδή «γκρεμίζονταν» από τις «κορυφές», αλλά επειδή οι άνθρωποι «ανέβαιναν» σ’ αυτές …«Πέθαιναν», όχι επειδή τους σκότωνε ο Αλέξανδρος, αλλά επειδή οι απλοί άνθρωποι —εξαιτίας τού Αλεξάνδρου και της ελληνικής γνώσης που αυτός μοίραζε— μπορούσαν ν’ ανέβουν πλέον σ’ αυτές! …Οι «νεοφώτιστοι» άνθρωποι ήταν εκείνοι που «ακύρωναν» τους Αιγόκερους και δεν τους σκότωνε βιολογικά ο Αλέξανδρος! Απλά δεν ήταν «γραφτό» για τον Μεγάλο Μακεδόνα να τους εξοντώσει όλους, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Το Σχέδιο του Θεού δεν είχε ολοκληρωθεί και, επειδή έπρεπε να συνεχιστεί, γι’ αυτόν τον λόγο διασώθηκαν τότε κάτι ηλίθιοι και καθυστερημένοι Μακκαβαίοι …Τα γίδια που θα χρησιμοποιούσε ο Θεός, για να δημιουργήσει τον τρομερό Αιγόκερω …Τον παγκόσμιο Αιγόκερω! …Τον πιο φοβερό Αιγόκερω όλων των εποχών!

Ο Θεός, δηλαδή, που σκόρπισε τους Έλληνες για να κάνει Δωρεά, ήταν ο Ίδιος που έσωσε τους Ιουδαίους για να τη συγκεντρώσουν ξανά, ώστε να τη «σφραγίσουν». Αποκάλυψε τη γνώση μέσω των Ελλήνων και μέσω των Ιουδαίων την απέκρυψε εκ νέου. Ο Θεός, που, μέσω του Αλεξάνδρου, εκμεταλλεύτηκε τη γνώση των μορφωμένων Ελλήνων για να εξελίξει το Σχέδιό Του —προκειμένου να βοηθήσει την ανθρωπότητα—, είναι ο Ίδιος που, μέσω του Ιησού, εκμεταλλεύτηκε τη νοοτροπία των αγράμματων Ιουδαίων, για να «σπρώξει» το Σχέδιο προς την ολοκλή­ρωσή του. Επέτρεψε σε μορ­φωμένους και γενναιό­δω­ρους ανθρώπους να μοιρά­σουν τη σχετική ανθρώπινη γνώση στον Κόσμο και την απόλυτη Γνώση τού Θεού την έδωσε «σφραγισμένη» σε ανθρώπους παν­τε­λώς αγράμματους και κρυψί­νοες, οι οποίοι δεν γνώ­ριζαν ούτε στο περίπου τι είχαν στα χέρια τους και βέβαια δεν είχαν πρόθεση να το μοιρα­στούν με κανέναν …Ανθρώ­πους οι οποίοι «τιμολο­γού­σαν» τα πάντα και δεν μοιράζονταν δωρεάν με τους άλλους ούτε την «αρρώ­στια» τους. Η πιο προηγμένη γνώση στον κόσμο δόθηκε σε αγράμματους γιδοβοσκούς, ψαράδες κι αργυραμοιβούς, οι οποίοι την έβλεπαν σαν μια απροσδόκητη ευκαιρία πλουτισμού τους.

Ο Θεός προκάλεσε την «πλημμύρα» στην «έρημο» της Ασίας και ο Ίδιος ήταν που επέτρεψε στην «έρημο» ν’ ανακτήσει τα χαρακτηριστικά της. Εδώ μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης —με συνοπτικές διαδικασίες— και το Σχέδιο του Θεού. Όταν ο Θεός έκρινε ότι το «λιονταρίσιο πέρα-δώθε» τού οριζόντιου «άξονα» των συνεχών κατακτήσεων, αλληλοεπικαλύψεων και επεκτάσεων είχε δώσει ό,τι ήταν χρήσιμο να παράγει ο άνθρωπος —για να προχωρήσει στο επόμενο «βήμα»—, το «σταμάτησε», για να κάνει reset. Απελευθέρωσε τον Μέγα Λέοντα της Μακεδονίας και επέτρεψε στους Έλληνες να «πλημμυρίσουν» τον κόσμο με τη γνώση τους. Άφησε ελεύθερο τον Μέγα Αλέξανδρο να εξοντώσει όλες τις εξουσίες τής προηγούμενης περιόδου …Να «εξοντώσει» μαζικά όλους τους Κριούς και τους Αιγόκερους της Ασίας!

Στη συνέχεια θυσίασε τον Λέοντα —για να μην τον φθείρει— και άφησε τους μορφωμένους Έλληνες να κάνουν αυτό το οποίο προβλεπόταν και ήταν η δωρεά γνώσης …Όλης της ανθρώπινης γνώσης που είχε δημιουργηθεί τους προηγούμενους αιώνες. Αυτή η πρωτοφανούς έντασης «πλημμύρα» «σάρωσε» όλες τις «παράγκες» τής «ερήμου»! Η μόνη που επιβίωσε ήταν η ιουδαϊκή «παράγκα». Ο Θεός έσωσε τους «καθυστερημένους» Ιουδαίους, που είναι πραγμα­τικό «θαύμα» που επέζησαν εκείνης της γνώσης. Έσωσε ένα μικρό ποίμνιο αιγών, που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να «σκαρφαλώνει» …και έτσι «σώθηκε» από την ελληνική «πλημμύρα» τής ασιατικής ερήμου.

Στη συνέχεια εμφάνισε τον Μέγα Αιγόκερω! …Τον μυστικοπαθή Μέγα Αιγόκερω! …Τον Μέγα Ιησού! …Τον θυσίασε κι Αυτόν και το «πτώμα» Του το παρέδωσε σε μέλη αυτού του κοπαδιού …Σε ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ μέλη αυτού του ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ κοπαδιού! Γιατί; …Για να εκμεταλλευτεί τη νοοτρο­πία τους …Για να το κουβα­λάνε μαζί τους σαν νεκρό «λείψανο» και να «σκαρφα­λώ­νουν» …Να «σκαρ­φαλώνουν», ώστε να μην «μοιρα­στούν» τη «λεία» τους, όταν οι άνθρωποι τους πλησίαζαν για να διεκδικήσουν κάτι από τη Θεία Ύλη Του. Αγράμματοι άνθρωποι, όπως οι Ιουδαίοι μαθητές τού Χριστού, πήραν «επ’ ώμου» τον νεκρό Χριστό κι άρχισαν να «υψώ­νονται», εκμεταλ­λευό­με­νοι τη νοοτροπία τους και την άγνοια των άλλων.

Ο Χριστιανισμός γι’ αυτόν τον λόγο —και με αυτόν τον τρόπο— ξεκίνησε έναν πρωτοφανή κι επιθετικό προσηλυτισμό με υποσχέσεις άμεσου «κέρδους» κι έγινε με τον τρόπο αυτόν η πρώτη θρησκευτική «Ponzi Scheme» ή αλλιώς «πυραμίδα κέρδους» …Η θρησκεία τής πνευματικής «τοκογλυφίας» και της «συναλλαγής», δρομολογημένη από τους πιο αυθεντι­κούς τοκογλύφους! …Δρομολογημένη από τους προγόνους τού Μάντοφ, του Σόρος και του Μπάνκμαν. Οι προσηλυτιστές θα «έσωζαν» τις «ψυχές» τους, δίνοντας στον Αιγόκερώ τους ως αντάλλαγμα τις ψυχές αυτών που θα προσηλύτιζαν οι ίδιοι! …Οι πρώτοι πιστοί θα «σώζονταν» με τους προσηλυτισμούς των επόμενων!…

…Οι πρώτοι «επενδυτές» «απομα­κρύ­νονταν» από τους δεύτερους κι αυτοί από τους επόμενους …και έτσι «υψώνονταν» οι προ­ηγού­μενοι εις βάρος των επό­μενων …Ο ένας έβαζε «πλάτη» για το «κέρδος» τού άλλου, ώστε κι αυτός ο άλλος να ελπίζει ότι θα εξασφα­λίσει μια ανάλογη συμπεριφορά από τους επόμενους. Οι ίδιοι οι μαθητές τού Χριστού έβαζαν ως «κεφάλαιό» τους μόνον την ιδιότητα του «μάρτυρα» —και βέβαια την άποψη των Ιουδαίων για «ανταμοιβή» στη «θυσία»— και από εκεί και πέρα η άγνοια των ανθρώπων, οι οποίοι εντασσόταν στο «ποίμνιό» τους, ήταν αυτή που τούς «ύψωνε»! …Οι πρώτοι «άγιοι», οι δεύτεροι «όσιοι», οι τρίτοι «αγαθοί» κοκ.. Αυτοί οι «άγιοι» επέ­βα­­λαν τη «νόμιμη απόδοση» και οι υπόλοι­ποι, επειδή απλά συμμετεί­χαν, τούς «ύψωναν».

Η ανθρωπότητα με τον τρόπο αυτόν άρχισε να «υψώνεται» στον κάθετο άξονα. Μέσα στους αιώνες όλη αυτή η κίνηση επέτρεψε στους άπληστους Εβραίους οπαδούς τού Χριστού να εξαφανίσουν όλη τη γνώση των Ελλήνων και να οδηγήσουν τον κόσμο στον θεοσκότεινο Μεσαίωνα! …Να ξαναβάλουν την ανθρωπότητα στον Λαβύρινθο της Βαβυλώνας απ’ όπου οι Έλληνες την είχαν «βγάλει»! …ΑΥΤΟΥ τού βαβυλωνιακού Μεσαίωνα η συνέχεια —και η ολοκλήρωσή του— είναι η σημερινή παγκόσμια Νέα Τάξη! …ΟΛΗ της η «αιγοκερίλα» σ’ αυτόν τον σχεδιασμό οφείλεται! …Στον σχεδιασμό αυτών που από την απληστία τους «θυσιάζονται» …και, «δικαιούνται» ανταμοιβής! …Αυτών, οι οποίοι μόνοι τους αποφασίζουν για το πώς θα «θυσιαστούν» και επίσης μόνοι τους αποφασίζουν για το τι «δικαιούνται» ως ανταμοιβή.

Αυτή είναι η λογική που κυριαρχεί στην εποχή τού Αιγόκερου …Η λογική αυτών, που, επειδή συμμετείχαν σε διαδηλώσεις συνδικαλιστών, «δικαιούνται» να κυβερνήσουν …Αυτών, που, επειδή πήραν πτυχία, «δικαιούνται» να πληρώνονται περισσότερο από εκείνους που δεν έχουν τέτοια, άσχετα αν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά …Αυτών, που, επειδή πλήρωσαν πτυχία ακριβά, «δικαιούνται» καλύτερους μισθούς από εκείνους που έχουν τα ίδια πτυχία, αλλά δεν τα έχουν πληρώσει ακριβά …Ο σχεδιασμός αυτών, που, επειδή δήθεν «αγωνιούν» για το περιβάλλον, δικαιούνται ν’ αποφασίζουν για την ανθρωπότητα! …Όρεξη να έχει κάποιος να διαφοροποιείται λόγω «θυσίας» από τους «κοινούς» ανθρώπους και να ζητάει επιπλέον «ανταμοιβή» …επειδή τη «δικαιούται»…

Αυτή η τρομερά άδικη αιγοκερική προσέγγιση των πραγμάτων είναι αυτή που σήμερα βασανίζει την ανθρω­πό­τητα …Αυτή η λογική είναι που επέτρεψε στους άπληστους τοκογλύ­φους Εβραίους να έχουν τη σημερινή ανεπανάληπτη παγκόσμια επιτυχία …Αυτή η λογική είναι εκείνη, η οποία έχει φέρει στην κορυφή τού κόσμου κτήνη όπως τον Σβαμπ, τον Κίσινγκερ ή τον Σόρος …Η λογική που τους έκανε άπληστα θηρία τής κερδοσκοπίας με αποτέλεσμα να «αφυδατώσουν» τα πάντα γύρω τους!!! Για όλα τα δεινά και τις στερήσεις που ταλαιπωρούν σήμερα την ανθρωπό­τητα, υπεύθυνη είναι αυτή η νοοτροπία τής απληστίας! …Η νοο­τροπία τού Αιγόκε­ρου, που σκέ­φτεται μόνον τον εαυτό του! …Η νοοτροπία τού βαβυλω­νιακού «σκότους» και της «ερήμου»!  Άνθρωποι της συγκε­κρι­μέ­νης νοοτρο­πίας έχουν ανεβεί στην απόλυτη «κορυφή» τού Κόσμου και πραγματικά βασανίζουν την ανθρω­πότητα! Αυτή η πανίσχυρη δομή έχει ως «κεφαλή» της τον Αιγόκερω.

Αυτό το «κεφάλι» θέλει να κόψει ο Υδροχόος! Αυτό το «κεφάλι» τής υπερδύναμης της απληστίας και της παλιανθρωπιάς γίνεται η «υδρία» τού Υδροχόου. Οι γνώσεις και άρα τα πλούτη αυτής της «κεφαλής» είναι η μεγάλη Δωρεά προς την ανθρωπότητα. ΕΤΣΙ αλλάζει η Εποχή και άρα γυρίζει «σελίδα» η ιστορία τού ανθρώπου! Το μόνο που μπορεί πλέον σήμερα να σώσει την ανθρωπότητα είναι μια νέα «πλημμύρα» …Μια «πλημμύρα», η οποία θα προκύψει από τη «σφαγή» τού Αιγόκερου! …Μια «πλημμύρα», η οποία θα κάνει νέο «reset» στον «σχεδιασμό» της …Μια «πλημμύρα» γνώσης, την οποία στο παρελθόν έχουν επιτύχει ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες και οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να την επαναλάβουν. Αυτήν την «ανάμνηση» έχουν οι λαοί και αυτήν ονειρεύονται να επαναληφθεί στην «Εποχή τού Υδροχόου»! …Να ξαναγίνει, από έναν Νέο «τρελό», μια Νέα ελληνικού τύπου Δωρεά!!! …Μια Δωρεά, η οποία θα φτάνει μέχρι την «κορυφή» τού Κόσμου και θα «πνίξει» τα σκληρά «παιδιά» τού Αιγόκερω! ……Μια Δωρεά που θ’ αλλάξει «εποχή»! Όπως ο Αιγόκερως έδωσε «τέλος» στη βασιλεία τού Λέοντα, έτσι ονειρεύεται η ανθρωπότητα να δώσει ο Υδροχόος «τέλος» στη βασιλεία τού Αιγόκερου.

Αυτό είναι που τρομάζει σήμερα τα παιδιά τής Βαβυλώνας τού Αιγόκερου …Τα πιο αυθεντικά παιδιά της, που είναι οι φοβεροί Σιωνιστές …Τα παιδιά των διασωθέντων της «πλημ­μύρας» —εξαιτίας τής Θείας Βούλησης— Μακκαβαίων …Οι ανθέλ­ληνες Σιωνιστές, οι οποίοι είναι εκείνοι που —λόγω νοοτροπίας— έχουν επωφεληθεί από τον αιγοκε­ρικό Χριστιανισμό πιο πολύ ακόμα κι απ’ τους ίδιους τους Χριστιανούς. Αυτοί είναι που τρέμουν στην ιδέα ότι έφτασε ο καιρός ν’ απελευ­θε­ρώσει ο Θεός τον Μέγα Υδροχόο! Αυτοί είναι που προσπα­θούν με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα να προστα­τεύσουν τον τραγόμορφο Αιγόκερο από τη βέβαιη υδροχοϊκή απειλή …Οι μισέλ­ληνες Σιωνιστές, οι οποίοι προ­σπαθούν με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους να σώσουν τον σχεδιασμό που τους ευνοεί και ο οποίος είναι εις βάρος ολόκληρης της ανθρω­πότητας! …Οι «βασα­νισμένοι» «μάρτυρες» του «βασα­νισμένου» Αιγό­κε­ρου, οι οποίοι όχι μόνον «βασανί­στηκαν» από τους ΝΑΖΙ για το «καλό» μας, αλλά τώρα «ανησυχούν» και για το κλίμα τού πλανήτη! …αλλά και για την υγεία τής ανθρωπότητας! …Οι ομοεθνείς τού Σωτήρα, που, λόγω κοινής νοοτροπίας, θέλουν κι αυτοί να μας «σώσουν», διεκδικώντας βέβαια το «κατιτίς» τους.

Αυτοί στέκονται τώρα ως η τελευταία και μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα. Αυτοί είναι που έχουν κέρδος από τον εγκλωβισμό τής ανθρωπότητας στην Κόλαση …Στην Ελλάδα ΜΟΝΟΝ ελπίζει πλέον η ανθρωπότητα!!! …και γι’ αυτό της αναγνωρίζει τη μόνιμη κι απεριόριστη «πίστωση»! Από την Ελλάδα —σύμφωνα με τους μύστες— θα εκδηλωθεί η τελευταία υδροχοϊκή επίθεση στην ανθρώπινη ιστορία! …Στην Ελλάδα τού Οδυσσέα, του Προμηθέα, αλλά και του Διονύσου …Στην Ελλάδα των μοναχικών ηρώων, οι οποίοι νίκησαν τον Κάτω Κόσμο και «επέστρεψαν» ανάμεσα στους ανθρώπους … Η Ελλάδα τους σταμάτησε κάποτε με τους Περσικούς Πολέμους και ίδια μπορεί να το επαναλάβει και σήμερα! Κατά «σύμπτωση» η σύγχρονη Ελλάδα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι μια «υδρία» που πλέον «ξεχειλίζει» όχι μόνον από οικονομικά προβλήματα αλλά και από γνώση! …Κατά «σύμπτωση» —επίσης—, στις ημέρες μας, ο φοβερός και τρομερός Άρχων τού Κόσμου, ο Πλούτωνας, αφού έκανε «ρημαδιό» τον Αιγόκερω, «μπαίνει» επιτέλους στον Υδροχόο! Αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα έλεγχαν τα «καύσιμα» και το «τιμόνι» τής ανθρωπότητας, είναι πλέον βέβαιο ότι θα χάσουν τη μάχη τής επιλογής τού τελικού «προορισμού» της.

 

 

photo Darkmoon_Art / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This