EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ευτυχισμένοι άνθρωποι

Ευτυχισμένοι άνθρωποι

27 Nov, 2023

Κάθε άνθρωπος  χρησιμοποιεί  διαφορετικούς τρόπους στην  καθημερινότητα της ζωής του για να γίνει ευτυχισμένος.

Ποτέ  δε σταματά να αναζητά τρόπους για να βελτιώσει πρώτα τον εαυτό του χωρίς ν’ ανησυχεί για το τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτόν.

Είναι  πάντα φιλικός και ευγνώμων. 

Τις περισσότερες φορές τέτοιοι άνθρωποι, δεν ενδιαφέρονται τόσο για την εμφάνισή τους ούτε και έχουν έπαρση για την καταγωγή τους. 

Χρειάζονται  όμως κάποιους ανθρώπους στη ζωή τους, με τους οποίους μπορούν να  χαμογελούν και να περνούν ευχάριστα. 

Πάντοτε είναι ευγνώμονες σε όσους τους προσφέρουν την καλή τους διάθεση. Ακόμη και όταν δεν συμφωνούν απόλυτα με διάφορες απόψεις, αξιοποιούν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και αποδέχονται το γεγονός ότι ο κόσμος δεν είναι τέλειος. 

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν λαχτάρα για την τελειότητα, όμως ήδη γνωρίζουν  ότι δεν είναι πάντα εφικτό. Δεν τιμωρούν τον εαυτό τους, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. 

Αντίθετα είναι περήφανοι και ευτυχισμένοι με τα επιτεύγματά τους. 

Βρίσκουν λόγους να χαμογελούν όσο πιο συχνά μπορούν και διατηρούν μια θετική στάση απέναντι στη ζωή. 

Δεν σχολιάζουν τον συνάνθρωπό τους αρνητικά γιατί πάντα έχουν κάτι θετικό να διακρίνουν σ’ αυτόν.

Κάνουν τον κόσμο μας ομορφότερο έχοντας πάντα μια καλή κουβέντα στα χείλη τους που είναι κι αυτή μια θετική στάση. 

Στάση αισιοδοξίας ευγνωμοσύνης, αυτογνωσίας και χαράς. 

Χρησιμοποιούν  αποτελεσματικούς τρόπους για να νιώσουν ευτυχισμένοι και το πετυχαίνουν  με το να χαμογελάσουν  ακόμη και σε κάποιον  που τους είναι άγνωστος. 

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν περιμένουν κάτι σπουδαίο για να νιώσουν όντως ευτυχισμένοι, ούτε και κάνουν μεγαλεπήβολα σχέδια. 

Είναι αυτάρκεις, χαίρονται την κάθε στιγμή της ζωής και ίσως είναι παρεξηγημένο το ενδιαφέρον τους. Όμως χάρη σε αυτό μαθαίνουν ολοένα και περισσότερα για τον κόσμο γύρω τους. 

Πάντα υπάρχει κάτι καινούριο που μπορούν να ανακαλύψουν, γι’ αυτό η κάθε εμπειρία τους παρέχει ενέργεια, καλή διάθεση και δίνει τελικά νόημα στη ζωή τους.

Είναι χαρούμενοι με τα πιο μικρά κι ασήμαντα πράγματα κι έτσι αυξάνεται η ευγνωμοσύνη τους που τους αφαιρεί το άγχος. 

Κοιτούν με αισιοδοξία και θαυμάζουν τους συνανθρώπους τους χωρίς να έχουν πρόθεση να τους προσβάλουν. Αντιθέτως, δίνουν κίνητρο στους άλλους, δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα και χαρίζουν αγάπη!

Φυσικά και στεναχωριούνται και πονούν. 

Όμως έχουν τη δύναμη να αντέχουν περιμένοντας πάντα μια καλύτερη μέρα. 

Βρίσκουν ευχαρίστηση και πληρότητα να μοιράζονται και να κάνουν τους άλλους να χαμογελούν. 

Ξέρουν οτι οι δικαιολογίες δεν οδηγούν πουθενά και αντί να προσπαθούν να κατηγορήσουν τους άλλους, αναλαμβάνουν τις δικές τους ευθύνες. 

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι μοιάζουν με αγγέλους στη Γη!

Έχουν χαρίσματα που τους έχουν δοθεί άνωθεν και τους κάνουν ξεχωριστούς!

Γι’ αυτό και αξίζει να επιδιώκει  και να επιλέγει κανείς τη συντροφιά τους που γαληνεύει και φωτίζει σαν φάρος τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε.

 

 

 

photo StockSnap / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This