Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
αυλή σπιτιού στην Πορτογαλία

Εύρημα δεινοσαύρου σε αυλή σπιτιού στην Πορτογαλία

30 Aug, 2022

Η πίσω αυλή σπιτιού στην Πορτογαλία γέμισε παλαιοντολόγους, οι οποίοι ερευνούν τεράστιο απομεινάρι δεινοσαύρου. Το πανεπιστήμιο της Λισαβόνας ανακοίνωσε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο εύρημα που βρέθηκε ποτέ στην Ευρώπη.

Στον ίδιο χώρο είχαν βρεθεί οστά το 2017, κατά την διάρκεια εργασιών στο οικόπεδο.

Μέσα στον Αύγουστο οι παλαιοντολόγοι -Ισπανοί και Πορτογάλοι- έκαναν ανασκαφές για να ανακαλύψουν τον μεγαλύτερο δεινόσαυρο, όπως δήλωσαν, καθώς υπολογίζουν ότι είχε μήκος 25 μέτρα. Εκτιμάται ότι έζησε πριν από 145 εκατ. χρόνια, και ότι πρόκειται για σαυρόποδο φυτοφάγο με μακρύ λαιμό και ουρά. 

 

 

photo https://portugalresident.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This