EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ζωντανοί - Νεκροί

Ζωντανοί -Νεκροί

28 May, 2024

«Δεν νομίζουμε ότι έχει ξαναγίνει ποτέ τέτοια καταπάτηση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων στη Γάζα.. Και, ουσιαστικά, δεν μιλάει κανείς.. Αντίθετα, νομίζουμε ότι είναι η πρώτη φορά, στην παγκόσμια ιστορία που
πραγματοποιείται μια τρομακτική, καθημερινή, γενοκτονία που τη βλέπει μπροστά στα μάτια του όλος ο κόσμος και μένει μουγκός.. Κάποιοι, ανατριχιάζουν, ξεσηκώνονται και επαναστατούν.. Όλοι οι άλλοι όμως, αδιαφορούν προκλητικά..

Και τα εγκλήματα, συνεχίζονται με μεγαλύτερη σφοδρότητα, γιατί ξέρουν πολύ καλά, άτι δεν θα τιμωρηθεί κανένας.. Αφού οι “τιμωροί” τους, είναι οι.. καθοδηγητές τους..::
Και όλη αυτή η τραγωδία συνεχίζεται, αγγίζοντας τα όρια της κωμωδίας, με παράλληλες.. “ειρηνευτικές” διαβουλεύσεις. Τις αποκαλύπτει ο ξεσηκωμός όλων των Πανεπιστημίων.. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, το φίλο μας, το Φοιτητή Γεωπολιτικής, τον  Άγγελο..

…” Τόσο οι Ρεπουμπλικάνοι όσο και οι Δημοκρατικοί, οι πολιτικοί των ΗΠΑ έχουν απειλήσει τους αξιωματούχους του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δήλωσαν ότι δεν θα επιτρέψουν την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης κατά ισραηλινών αξιωματούχων.
     Και είναι για γέλια και για κλάματα όταν επικαλούνται τη “Διεθνή Τάξη που βασίζεται σε κανόνες”, όταν τους βολεύει.. Και μόλις αυτή.. η τάξη αρχίζει να απειλεί τα συμφέροντά τους, η μάσκα τους πέφτει και η άσχημη πρόσοψη του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, αρχίζει να φαίνεται. Μέχρι και.. ατομική βόμβα σκέπτονται να ρίξουν για να… τελειώνουν με τη Γάζα..!!
     Οι ΗΠΑ  επιτρέπουν στον εαυτό τους και στους συμμάχους τους να παραβιάζουν ανοιχτά το διεθνές δίκαιο όταν τους .. βολεύει.. Όταν όμως υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να υπάρξουν συνέπειες εις βάρος τους…απειλούν τους αρμόδιους νομικούς θεσμούς.!! “

     Ευτυχώς όμως, κάποιοι υπεύθυνοι του ΟΗΕ μας ενημερώνουν, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, για τα πρωτοφανή εγκλήματα του Ισραηλινού στρατού στην Παλαιστίνη. Μιλάνε για συστηματική επίθεση βίας κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα, με τα περισσότερα θύματα να είναι γυναίκες και παιδιά….!!! Ανακάλυψαν ακόμα και ομαδικούς τάφους με σχεδόν 400 ανθρώπους, μερικοί εκ των οποίων είχαν θαφτεί ζωντανοί(!!!) ενώ οι περισσότεροι είναι γυναίκες και παιδιά.

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και από άλλες επίσημες πηγές::
  Tο κράτος – δολοφόνος βομβαρδίζει τη Ράφα. Η γενοκτονία διαπράττεται πλέον με όρους κανιβαλισμού. Αμερικάνοι και Ε.Ε. αποτελούν τους άμεσους συνεργούς του στυγερού εγκλήματος. Σε ό,τι, δε, αφορά στις ελληνικές κυβερνήσεις, μόνο μια μικρή φράση, του Χάρολντ Πίντερ, τα λέει ΟΛΑ:
      “‘ Όποιος σφίγγει το χέρι του δολοφόνου, δεν έχει ηθική”

Πάνω από 183 γυναίκες γεννούν κάθε μέρα χωρίς φάρμακα για τον πόνο,
Εκατοντάδες μωρά έχουν πεθάνει εξαιτίας της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος για τις θερμοκοιτίδες, οι αποβολές έχουν αυξηθεί 300%,..Και είναι τέτοια η αλαζονεία τους που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους αγγίζει κανένας. Έχουν καταλάβει τη Ράφα που είναι ο μοναδικός δίαυλος επικοινωνίας με την Αίγυπτο και ο μοναδικός δρόμος να περνάει στη λωρίδα της Γάζας, η ανθρωπιστική βοήθεια..!!
Και δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται.. φυσιολογικά όλα αυτά τα εγκλήματα..(¨όποια λάθος- επιχειρήματα κι αν προβάλλονται..). Και πράξεις.. τρομοκρατικές, όλα τα άλλα..!!

Νομίζουμε ότι είναι η πρώτη φορά, στην παγκόσμια ιστορία που πραγματοποιείται μια τέτοια γενοκτονία που τη βλέπει όλος ο πλανήτης. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, όλοι οι διεθνείς νόμοι και κανόνες καταπατούνται, όλοι οι ηγέτες μένουν απαθείς και οι περισσότεροι πολίτες του πλανήτη έχουν μετατραπεί σε μάζα.

Ας ελπίσουμε ότι όταν αυτό το κείμενο, θα δει το φως της δημοσιότητας, αυτή η μαύρη εποχή θα ανήκει στο παρελθόν. Και μακάρι οι ψηφοφόροι για την Ευρωβουλή, να βοηθήσουν, ώστε να μην ξανάρθει ΠΟΤΕ…

Θα μείνει όμως για πάντα το τραγούδι ” Hind’s Hall “, του Αμερικάνου ράπερ Macklemore, για την Παλαιστίνη. Τώρα τραγουδιέται από εκατομμύρια φοιτητές, σε όλο τον κόσμο. Μας έστειλε λίγους στίχους, στη γλώσσα μας, η νέα φίλη μας, η Αρετή, φοιτήτρια Νομικής και την ευχαριστούμε πολύ:

     “..Τραγουδάω και δεν φοβάμαι κανένα..  Πληρώστε τα κανάλια, όχι εμένα..
        Πουλήστε το φόβο σέ όποιον φοβάται.. η γενιά η δικιά μας δεν σας φοβάται..
        Ό,τι κι αν κάνετε, η αλήθεια δεν θα μείνει κρυμμένη
        Την ξέρουν και τη βλέπουν, όλοι οι λαοί ενωμένοι..”

 

 

 

photo https://www.unfpa.org/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This