EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
My_Destination

Η έκθεση φωτογραφίας #My_Destination στην 38η Διεθνή ‘Εκθεση Τουρισμού Philoxenia

23 Nov, 2023

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Greek Instagramers Events συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, παρουσιάζοντας φέτος το βραβευμένο Τravel & Social Media Photography Project #My_Destination μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας γεμάτη Ελλάδα!

Η 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν εντυπωσιακές εικόνες από τους προορισμούς που έχει επισκεφθεί και φωτογραφίσει η ομάδα Greek Instagramers Events στο πλαίσιο της δράσης #My_Destination. Στόχος της δράσης αυτής, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με δήμους, περιφέρειες και φορείς τουρισμού, είναι η ανάδειξη ελληνικών ταξιδιωτικών προορισμών μέσω της φωτογραφίας και των κοινωνικών δικτύων.

Την έκθεση επισκέφθηκαν επίσης η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Μύρων Φλουρής, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, εκπρόσωποι Δήμων, Περιφερειών και παράγοντες τουρισμού, οι οποίοι έδειξαν θερμό ενδιαφέρον για τα “#My_Destination” Projects και τη δημιουργική συνεισφορά της ομάδας Greek Instagramers Events στον τουριστικό και πολιτιστικό κλάδο τα τελευταία 10 χρόνια.

Μέσα από μια έκθεση 200+ φωτογραφιών, η ομάδα Greek Instagramers Events παρουσίασε ένα μέρος του φωτογραφικού υλικού από τα #My_Destination projects που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα:

#My_Andros, #My_AthensTrigono, #My_Greece, #My_Greece: Villages, #My_Katerini, #My_Lipsi, #My_Nafpaktos, #My_Olympus_Riviera, #My_Piraeus, #My_Saronikos, #My_Skopelos, #My_Spetses, #My_Veria.

Η έκθεση παρουσιάστηκε στην αερογέφυρα που συνδέει τα περίπτερα 13 με 15 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ΔΕΘ-HELEXPO,  ένα από τα πιο όμορφα και πολυσύχναστα σημεία της Helexpo, την περίοδο 10 – 12 Νοεμβρίου 2023.

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (www.vergados.gr) και την Έλλη Αγιαννίδη (www.elliagiannidi.com), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, content creators, travel bloggers και μέλη κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά Projects που προσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Greek Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Site: www.grevents.gr, Facebook: grevents.gr, Instagram: @gr_events, Twitter: @egrevents, TikTok: @gr_events, Hashtag: #GR_Events

 My Destination στην 38η Philoxenia 4 My Destination στην 38η Philoxenia 3 My Destination στην 38η Philoxenia 1 1

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This