ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 5, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
διάδοχος του θρόνου

Η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας ξεκίνησε εκπαίδευση στις ένοπλες δυνάμεις 

27 Feb, 2022

Σήμερα, η διάδοχος του θρόνου, πριγκίππισσα της Σουηδίας, ξεκίνησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εντός των Ενόπλων Δυνάμεων που θα πραγματοποιηθεί το 2022.

Η πρώτη ημέρα εκπαίδευσης ξεκίνησε στο Αρχηγείο, όπου η Πριγκίπισσα, μαζί με τον Ανώτατο Διοικητή, συμμετείχαν στον στρατηγικό προσανατολισμό του στρατιωτικού προσωπικού. Ακολούθησαν εκπαίδευση και παρουσιάσεις, μεταξύ άλλων, στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, την παγκόσμια κατάσταση, τα θέματα αμυντικής πολιτικής και τα καθήκοντα και τους στόχους του οργανισμού.

Η σειρά εκπαίδευσης εντός των Ενόπλων Δυνάμεων στοχεύει να αυξήσει τη «γνώση και την κατανόηση της Πριγκίπισσας για τα καθήκοντα και τις δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων σε στρατηγικό, επιχειρησιακό και υψηλότερο τακτικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αρχικά πλήθος ημερών εκπαίδευσης και ενημέρωσης στο αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακολουθεί η συμμετοχή στο μάθημα Solbacka, ένα μάθημα που στοχεύει στην ενίσχυση της κατανόησης της πολιτικής ασφάλειας της Σουηδίας, των συμφερόντων της πολιτικής ασφάλειας και της ετοιμότητας της Σουηδίας σε θέματα κρίσεων. Αργότερα το φθινόπωρο θα ακολουθήσει συμμετοχή σε στρατιωτική άσκηση στρατηγικής και επιχειρησιακής διοίκησης, καθώς και εκπαίδευση σε υψηλότερο επίπεδο τακτικής διοίκησης στα αντίστοιχα επιτελεία του κλάδου άμυνας.

Ως διάδοχος του θρόνου, η Πριγκίπισσα του θρόνου συνεχίζει να εκπαιδεύεται συνεχώς σχετικά με την άμυνα της Σουηδίας, μεταξύ άλλων μέσω επισκέψεων σε διάφορες δραστηριότητες και μέσω εκπαίδευσης.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This