ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Η Ελλάδα πανηγυρίζει

Η Ελλάδα πανηγυρίζει

18 Aug, 2022

 

 

 

Τρία μετάλλια με την ελληνική σημαία στους ώμους, μας χάρισαν οι αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και η Ελλάδα πανηγυρίζει. Οι αθλητές μας, ανέβηκαν στο ψηλότερο βάθρο για το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο, αλλά και με έναν χαρακτήρα “χρυσό”.

Η τελευταία προσπάθεια ήταν και η κορυφαία, για τον Μίλτο Τέντογλου, ο οποίος αντιμετώπισε την νίκη του με ταπεινότητα και χαλαρότητα. Ένας προσγειωμένος Έλληνας αθλητής, που μας χάρησε ένα χρυσό μετάλλιο, στο μήκος, πετώντας με τα κορυφαία παγκοσμίως 8.52μ. και δηλώνοντας με ειλικρίνεια “αυτό το μετάλλιο είναι για μένα, πέρασα δύσκολα φέτος”, πανηγυρίζοντας με την ελληνική σημαία στους ώμους του.

Με δύσκολες προπονήσεις μετά την καθημερινή δουλειά της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κατάφερε να τερματίσει πρώτη στα 35 χλμ βάδην, εντυπωσιάζοντας την Ευρώπη με το πείσμα της και με την ταπεινότητά της. Η ίδια η Ολυμπιακή Επιτροπή δεν πίστεψε στην αθλήτρια, αλλά το επίπεδο ενός αθλητή, τελικά αποδεικνύεται μεν στο βάθρο, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το μετάλλιο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο, το τέταρτο κατά σειρά σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες, και απέδειξε σε όλους  μας ότι το πείσμα, η πειθαρχία και η επιμονή, αποδίδουν. Το επί κοντώ για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα, φέρει το όνομά της, καθώς το χαμόγελο της αθλήτριας τίμησε την νικήτρια, δίνοντας ένα μάθημα και στον στίβο της συμπεριφοράς.

Και η Ελλάδα πανηγυρίζει, στους ώμους των αθλητών της.

 

 

 

 

photo https://typosthes.gr , https://protothema.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This