ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

17 Jan, 2022

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην Αττική, παραδόθηκαν στο Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη», στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες» και στον Φιλανθρωπικό σύλλογο «Η Αγκαλιά»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχήθηκαν στους Πρόεδρους και τους φιλοξενούμενους των Ιδρυμάτων

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Αττικής προσφέρθηκαν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στο Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη» την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες» και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2021, στον Φιλανθρωπικό σύλλογο «Η Αγκαλιά» ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επικοινώνησαν με τους Πρόεδρους των Ιδρυμάτων και ευχήθηκαν τόσο σε αυτούς όσο κυρίως και στα άτομα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούν, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια με υγεία.

Τονίζοντας ότι, αυτές τις γιορτινές ημέρες οι γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα από πράξεις φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης, συγκεντρώνουν και προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, δείχνοντας το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπό τους. Παράλληλα τους διαβεβαίωσαν ότι η Ελληνική Αστυνομία θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει στο έργο τους.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες.

 Photo: https://dinamiprosforas.gr/archives/8684

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον έχουν κατηγορήσει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν και των...