ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ

17 Jan, 2022

Πραγματοποιήθηκε χθες από την πρόεδρο, μια επίσκεψη, που κατά τη γνώμη μου, έχει ιδιαίτερη σημασία και ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και πιστεύω πως έχει άμεση σχέση με τον όγκο των θανάτων, που δυστυχώς τελειωμό δεν έχουν τον τελευταίο καιρό .

Χθες η πρόεδρος επισκέφθηκε το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών, που λειτουργεί στην Ριτσώνα. Και είναι το πρώτο που λειτουργεί στη χώρα μας από το 2019.. Δηλαδή μόλις άρχισε να εκδηλώνεται όλο αυτό το ”σόου” με τον κορωνοϊό.
Λες και.. σαν κάτι να γνώριζαν και το έφτιαξαν. Λες και ήξεραν τι θανατηφόρα επέλαση θα είχε ο mister covid .. Διότι εξ όσων γνωρίζω και γνωρίζετε, η έγκαυση των νεκρών στη χώρα μας, ήταν απαγορευμένη δια ροπάλου. Χρόνια αιωρείτο το αίτημα αυτό, από κάποιους ανθρώπους. Μα πεισματικά αρνιόντουσαν και η εκκλησία και το κράτος. Και οι δύο, είχαν τις δικές τους αμετακίνητες θέσεις. Για πολλά πολλά χρόνια. Τώρα ξαφνικά τι άλλαξε; Και υποχώρησαν και οι δυο σκληρό-πυρηνικοί αρνητές της έγκαυσης; Είδαν το τσουνάμι των θανάτων να ζυγώνει; Και είπαν που να το βάλουμε τόσο θανατικό; Ας αρχίσουμε να τους καίμε… Γιατί τόσοι που θα είναι θα γεμίσει το υπέδαφος νεκρούς
Είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος, χθες στην ομιλία της.

<< Η επιλογή του τρόπου διάθεσης του σώματος, μετά τον θάνατο, είναι μια πράξη κυρίως πολιτισμού. Και έχει φυσικά πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Ίσως να είναι η πιο δυνατή εκδήλωση βούλησης από έναν άνθρωπο. >> Πρόεδρε μου.. Τι λες τώρα; Για ποια επιλογή του τρόπου διάθεσης του σώματος μιλάς; Για ποια βούληση; Για ποιόν πολιτισμό μιλάς; Μέσα σε μια νάιλον σακούλα τον κλείνουν με την τυπική ένδειξη ”covid19”. Και τον πετάνε σε έναν τάφο, αδιάβαστο. Πολιτισμό το ονομάζεις εσύ αυτό; Και ελεύθερη βούληση διάθεσης του σώματος; Συμβαίνουν τέρατα και σημεία. Εν ονόματι της παράνοιας αυτής των καιρών. Κι εσύ τα βλέπεις και δεν μιλάς. Τα υπογράφεις, με του Βούλα του ανώτερου άρχοντα της χώρας. Χωρίς να σκέπτεσαι πως και μεις θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση αυτών. Η και στη θέση των συγγενών τους Και να βλέπουμε αυτή την άθλια αιδώ Αυτή την ελεεινή προσβολή νεκρού. Τα επιτρέπεις πρόεδρε για να μην ξεφύγει κάτι από το…πρωτόκολλο. Από τους κανόνες του σεναρίου. Όσο για το Κέντρο Αποτέφρωσης νεκρών, που επισκεφθήκατε χθες πρόεδρε.

Τι σύμπτωση !!! Έγινε κι αυτό. Μέσα στον γενικό χαμό του covid Έγινε με την σύμφωνη ξαφνικά γνώμη εκκλησίας και πολιτείας. Για να μην φρακάρει φαίνεται η δουλειά των νεκροταφείων;

Μπράβο υποχώρηση και η εκκλησία.
Τι σου κάνει το χρήμα λοιπόν.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον έχουν κατηγορήσει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν και των...