Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
Ηγεσία των ΑΧΕΠΑ

Η Ηγεσία των ΑΧΕΠΑ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

20 Apr, 2022

Η εκδρομή που πραγματοποίησε η Ηγεσία των ΑΧΕΠΑ από τις 15 έως τις 17 Απριλίου, κατέληξε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Με επικεφαλής τον Ανώτατο Πρόεδρο Jimmy Kokotas, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και περιηγήθηκε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης,  μια σχολή εκπαίδευσης ορθοδόξων κληρικών που έχει κλείσει από την τουρκική κυβέρνηση από το 1971.

Maids of Athena Η Μεγάλη Πρόεδρος Άννα Παντελούς, και η Supreme Vice President Lou Atsaves συνόδεψαν τον Υπέρτατο Πρόεδρο Jimmy Kokotas.

«Είμαστε ευλογημένοι που είχαμε μια εγκάρδια συνάντηση με την Παναγιότητά Του», είπε ο Ανώτατος Πρόεδρος Jimmy Kokotas. “Εκτιμήσαμε ειλικρινά τον χρόνο που μας διέθεσε. Η δέσμευσή μας είναι να υπερασπιστούμε τη θρησκευτική ελευθερία, ειδικά για το Οικουμενικό Πατριαρχείο, και να ανοίξει ξανά το Ιεροσπουδαστήριο, και η δέσμευσή μας αυτή  είναι σταθερή.”

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This