ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Η Ιωάννα μας

Η Ιωάννα μας

15 Aug, 2022

Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε διαδυκτιακά και η φιλία μας εξελίχθηκε σε συνεργασία και ραδιοφονικά και λογοτεχνικά.
Δέσαμε αμέσως γιατι η Ιωάννα είναι ένας άνθρωπος με πολλές αρετές.
Ξέρει να συνεργάζεται με αρμονία και σύνεση και δεν υπάρχει στιγμή που να μην είναι εκεί να συζητήσει ή να λύσει όποιο θέμα και όποια δυσκολία…..
Σε κάνει να νοιώθεις άνετα, έχει απίστευτο χιούμορ και δεν δυσκολεύεσαι μαζί της ποτέ όποιο ζήτημα είναι και όσο δύσκολο είναι…
Έχει πάντα ιδέες πρωτοποριακές και μοντέρνες για ότι έχει σχέση με την λογοτεχνία και το ραδιόφωνο.
Είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζεσαι με την Ιωάννα Λαζάρου γιατί είναι και ένα άτομο που το διακρίνει ο επαγγελματισμός σε ευρύ επίπεδο και αυτό είναι και το μεγάλο ατού της επιτυχίας….
Για όσους αγαπούν το ραδιόφωνο είναι μεγάλη η ικανοποίηση να εκπέμπεις από τον Ελληνικό Ραδιοφωνικό της Φλώριδας και ακόμη μεγαλύτερη όταν μοιράζεσαι λογοτεχνικά, ποιητικά και αρθρογραφικά με την Ιωάννα που πάντα έχει τον καλό λόγο στο στόμα μαζί με προώθηση της καλού ρεπορτάζ και λόγου.
Η Συνεργασία μου με την Ιωάννα είναι μια συνεχής πρόκληση να καλιτερεύω σε ότι κάνουμε και πάντα να βάζω ψηλώτερους στόχους ώστε να ικανοποιούνται και οι πιό απαιτητικοί ακροατές και αναγνώστες του GREEK RADIO NEWS FLORIDA

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This