ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

η κυβέρνηση εμπαίζει το λαό

Η κυβέρνηση εμπαίζει το λαό. Μια πορεία χωρίς κορωνο-υστερία για το κασμίρ

3 Nov, 2021

Άλλη μια φωναχτή μαρτυρία, για το πόσο η κυβέρνηση εμπαίζει το λαό. Και με ηθελημένη σκοπιμότητα τον διαχωρίζει.

Και συστηματικά τον εκτοπίζει από τους κοινωνικούς του ρυθμούς. Υπηρετώντας τα αρρωστημένα μυαλά, που της δίνουν τις εντολές δράσης. Μόνο μέτρα ξέρει να παίρνει, σε βάρος του μισού πληθυσμού της χώρας.

Όπως τα πρόσφατα, που μόνο εμπάθεια μαρτυρούν, εκβιασμό κι απύθμενη ανοησία. Τους έπιασε τάχα η… ευαισθησία μη και αρρωστήσουμε. Και μας ”προστατεύουν”. Με αποκοπή, από την καθημερινότητα. Ωμοί και άθλιοι εκβιαστές είναι και τίποτα άλλο. Συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιριών υπηρετούν. Και των ερπετών της Νέας Τάξης. Απλά και μόνο.

…Αλλιώς θα μάντρωναν κι όλους αυτούς του Packy, που με άνεση κι ελευθερία διαδηλώνουν όποτε τους καπνίσει, κλείνοντας το κέντρο της Αθήνας απελπιστικά. Όπως προχθές που έκαναν, μια νέα διαμαρτυρία για το Κασμίρ. ξεκινώντας με αυτοκινητοπομπή από την Ομόνοια Έχοντας προορισμό την Ινδική πρεσβεία.

Αυτή ήταν η δεύτερη μέσα σε δύο ημέρες. Μετά την συγκέντρωση της 27ης Οκτωβρίου. Εκατοντάδες αμάξια Πακιστανών έκαναν τον γύρο της πόλης διαδηλώνοντας για το Κασμίρ. Η συγκεκριμένη πορεία έγινε χωρίς ίχνος αστυνομικής συνοδείας. Αντίθετα με μας που όταν πούμε να διαμαρτυρηθούμε κατεβαίνει όλη η δύναμη των ΜΑΤ με τα βαριά της άρματα μάχης. Λες και πάνε για πόλεμο Για εμφύλια σύρραξη.

Όπως μετατρέπουν και την πιο ειρηνική πορεία. Και δεύτερο, όλη αυτή η τεράστια κινητοποίηση, μεσημεριάτικα έγινε χωρίς ίχνος κορωνο-υστερίας.. Αυτούς βλέπετε ο ”ιός” τους σνομπάρει. Δεν πάει να τους κολλήσει. Είναι… ρατσιστής ιός. Μόνο εμάς κολλάει. Γι αυτό κι εμάς μόνο.. ”προστατεύουν”. Βλέπετε κανέναν από το πλήθος να φοράει μάσκα; Βλέπετε να κρατούν αποστάσεις; Βλέπετε να έχει παρθεί κανένα μέτρο; Η κυβέρνηση εμπαίζει το λαό

Τι θέλετε πια για να καταλάβετε ότι μας δουλεύουν; Τι ακόμα μένει να δείτε, για να καταλάβετε γιατί εξαγόρασαν τα Μέσα. Που μόνο αυτά με την ψευδή τους προπαγάνδα θα μπορούσαν να σας παρασύρουν στον όλεθρο… Τι μένει ακόμα να δείτε, για να βάλετε επιτέλους φρένο προς την ολίσθηση στο χωρίς επιστροφή αυτό γκρεμό που σας οδηγούν με την τάχα προστασία που λένε ότι σας προσφέρουν;

Photo:pentapostagma.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.