EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
η μεγάλη ανατολή

Η μεγάλη ανατολή (Γ’ μέρος)

15 Aug, 2022

Το τρίτο μέρος του άρθρου του Παναγιώτη Τραϊανού

 

Η «επιστήμη» τού «υπόστεγου» δεν απαιτεί ΤΙΠΟΤΕ …Μερικά βιβλία για να βγάλουν φωτοτυπίες οι ενδιαφερόμενοι κι έναν «μεταδοτικό» δάσκαλο του «τίποτε», για να κάνει «κουβεντολόι» με το ακροατήριο. Κατά καιρούς έχουν προσκληθεί να διδάξουν, ακόμα και στο Χάρβαρντ, πόρνες, πρεζόνια, κλέφτες, απατεώνες …Όλοι «δάσκαλοι» στο «αντικείμενό» τους. «Απέναντι» στους καθηγητές αυτών των «επιστημών» είναι το ίδιο είτε βρίσκονται πέντε εκπαιδευόμενοι είτε βρίσκονται δέκα εκατομμύρια …Λαμαρίνες να έχεις να τους σκεπάζεις, για να μην βρέχονται όταν βρέχει …κι ούτε κι αυτό είναι απαραίτητο …Ούτε καρέκλες δεν χρειάζεται να εξασφαλίσεις για την «εκπαίδευσή» τους …Μπορούν να κάθονται στο έδαφος και να «εκπαιδεύονται» …Εκατομμύρια κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί επιστήμονες, μάνατζερς και μαρκετίερς …όσους θέλεις …Από την τηλεόραση, μέσω τηλεκπαίδευσης, μπορείς να μετατρέψεις όλη την κοινωνία σε «επιστήμονες»…Να τους δώσεις και πτυχία, εφόσον αυτά τα πτυχία δεν σημαίνουν τίποτε από πλευράς ευθύνης …Φωτοτυπικό μηχάνημα να έχεις και τυπώνεις όσα θέλεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι, το οποίο δεν τολμάς να το κάνεις στις πραγματικές επιστήμες …και από εκεί είναι που τις ξεχωρίζεις από τις ψευδοεπιστήμες …Δεν δίνεις τέτοια πτυχία σε γιατρούς, να πεθαίνει ο κόσμος από ιατρικά σφάλματα …Δεν δίνεις τέτοια πτυχία σε μηχανικούς, να πεθαίνει ο κόσμος κάτω από συντρίμμια κτιρίων και γεφυρών …Δεν δίνεις τέτοια πτυχία σε χημικούς τροφίμων, να πεθαίνει ο κόσμος από δηλητηριάσεις. Οι επιστήμες από τη φύση τους ταυτίζονται με την έννοια της «ευθύνης», όχι μόνον στο ηθικό αλλά και στο ποινικό επίπεδο. Έχει ποινικές ευθύνες ο επιστήμονας, όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.
Αυτούς τους ανεύθυνους «αεριτζήδες» επέβαλαν οι Εβραίοι στην ανώτατη εκπαίδευση, γιατί αυτοί τούς ήταν χρήσιμοι …Αυτοί εκβιάζονταν από εκείνους. Γιατί εκβιάζονταν; …Γιατί η «επιστημονική» τους εξειδίκευση είναι ένα «τίποτα» …Ένα «απόλυτο τίποτα»!!! …Τους ευγνωμονούσαν όλοι αυτοί τους Εβραίους, οι οποίοι τους έκαναν «επιστήμονες», «εφευρίσκοντας» συνέχεια νέες «επιστήμες». Άνθρωποι, οι οποίοι δεν έπρεπε να περνάνε ούτε καν απ’ έξω απ’ τα Πανεπιστήμια, έγιναν «επιστήμονες». Άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μοιράσουν σε δύο γαϊδούρια άχυρα, πετούσαν τα καπέλα τους στον αέρα σε «ορκωμοσίες» τής πλάκας. Ας προσπαθήσει κάποιος να σκεφτεί πού θα μπορέσει να εργαστεί με την εξειδίκευσή του ένας «πολιτικός επιστήμων», ο οποίος γυρίζει πίσω στο χωριό του ως αριστούχος απόφοιτος της «επιστήμης» του …ΠΟΥΘΕΝΑ !!! Ένας νεαρός απόφοιτος της ιατρικής, για παράδειγμα, θα επιστρέψει σπίτι του και θα τον επισκεφτεί ο γείτονας να τον ρωτήσει πώς μπορεί ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το πόδι του, εξαιτίας μιας πληγής που μολύνθηκε. Ένας νεαρός μηχανικός θα επιστρέψει σπίτι του και θα τον επισκεφτεί ένας γείτονας να τον ρωτήσει πώς μπορεί να κάνει ένα «πανωσήκωμα» στο σπίτι του, γιατί μεγάλωσε η οικογένειά του. Ένας μαθηματικός θα επιστρέψει σπίτι του και θα τον επισκεφτεί ένας γείτονας να του ζητήσει να βοηθήσει το παιδί του στα μαθήματα για τις εξετάσεις.
Όλοι αυτοί έχουν ένα επιστημονικό αντικείμενο και είναι αναγνωρίσιμοι από τους συμπολίτες τους ως επιστήμονες. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη «προπαγάνδα», για να γίνουν αναγνωρίσιμοι ως τέτοιοι. Μόλις πάρουν τα πτυχία τους, οι άνθρωποι γύρω τους —αυτόματα κι αυθόρμητα— τούς αναθέτουν κάποια εργασία όταν τους βλέπουν, γιατί οι ίδιοι έχουν ανάγκη τις γνώσεις τους. Ο «πολιτικός επιστήμονας» τι θα κάνει; …ΤΙΠΟΤΑ απολύτως !!! Γιατί να τον αναζητήσουν οι γείτονές του μόλις πάρει το πτυχίο του; Σε ποιον τομέα θ’ αναζητήσουν τα «φώτα» του; …Στο πώς το στρίβουν το «χόρτο»; …Στο πώς γεμίζουν βενζίνη τις μολότοφ; …Στο πώς ξεκινάς μια προβοκάτσια σε ένα αμφιθέατρο; …Αυτός επέστρεψε από τις «σπουδές» του πιο «μπερδεμένος» και σίγουρα πιο αλαζόνας από τότε που έφυγε. Εξαιτίας τέτοιων ανθρώπων υπάρχουν οι παροιμίες των «στραβών κλημάτων, που τα τρώνε οι γάιδαροι».
Ποιες είναι οι επιλογές του μετά την αποφοίτησή του ακόμα με «άριστα»; Το μόνο, που μπορεί να κάνει ένας τέτοιος «επιστήμονας», είναι να πάει στο καφενείο τού χωριού του και να κάνει τον έξυπνο. Εφόσον δεν τον ψάχνουν οι άνθρωποι, θα πρέπει να βγει και να τους «ψάξει» αυτός …Να πουλάει «ανάλυση» των κοινωνικών προβλημάτων με στόχο ν’ αρχίσει να δημιουργεί «πελατεία» …Να «παπαγαλίζει» τις ηλιθιότητες του Μαρξ, που τις έμαθε στο Πανεπιστήμιο …Να τους πει πόσο κορόιδα είναι που τους εκμεταλλεύονται. Εάν το χωριό του είναι αγροτικό, θ’ αρχίσει να μιλάει για τσιφλικάδες κι εμπόρους εκμεταλλευτές …Εάν το χωριό του είναι κοντά σε βιομηχανία, θα μιλάει για «υπεραξίες» τής εργασίας, τις οποίες εισπράττει το κεφάλαιο …Εάν το χωριό του είναι κοντά σε ορυχείο, θα μιλάει για «μελλοθάνατους», τους οποίους τους ξεζουμίζει το κεφάλαιο …Εάν το χωριό του είναι σε μειονοτική ζώνη, θα μιλάει για εθνικιστές δολοφόνους…
Αυτός ο άεργος κι απελπισμένος «πτυχιούχος» είναι θέμα χρόνου να μετατραπεί σε γενίτσαρο του μαρξισμού, ο οποίος φτάνει ακόμα και να μισεί την κοινωνία, όταν αυτή δεν του δίνει σημασία …Όταν αυτή αρνείται να τον «προσλάβει» και βέβαια να τον πληρώσει σαν «δικηγόρο» της για να της «λύσει» τα «προβλήματά» της. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η ανάγκη και η αγωνία τής επιβίωσης κάνει αυτόν τον «πτυχιούχο» φανατικό μαρξιστή και όχι η μελέτη της θεωρίας τού Μαρξ …Εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ γίνεται κανονικός μαρξιστής και όχι κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πείνα τού άεργου και του άσχετου, τότε είναι που αρχίζει και λατρεύει τον Μαρξ, ο οποίος του δίνει «στόχους» και του προσδιορίζει τα «κορόιδα» και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να τα «δουλεύει».
Γι’ αυτόν τον λόγο δίνουμε τόση μεγάλη έκταση στο αντικείμενο της ανώτατης εκπαίδευσης. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να εξηγήσουμε το πόσο μεγάλες μπορούν να γίνουν οι αρνητικές συνέπειες για ολόκληρη την κοινωνία, όταν αυτός, ο οποίος εκπαιδεύεται με όρους επιστήμονα —έτοιμου να εργαστεί— κινδυνεύει να καταλήξει μετά τις σπουδές του άεργος κι ανεπάγγελτος, επειδή ακριβώς δεν γνωρίζει να κάνει τίποτε συγκεκριμένο, που να έχει σχέση με κάποιο επιστημονικό αντικείμενο. Αυτές οι τεράστιες αρνητικές κοινωνικές συνέπειες ήταν το ζητούμενο του σιωνιστικού σχεδιασμού. Αυτός ο απελπισμένος και φανατικός μαρξιστής είναι το ζητούμενο της εσκεμμένα στρεβλής ανώτατης εκπαίδευσης. Αυτός ο φανατικός μαρξιστής θα μεταφέρει όλη την «αρρώστια» τού Σιωνισμού στην κοινωνία.
Πώς γίνεται αυτό; …Με τις ελάχιστες επιλογές που έχει στο θέμα τής επιβίωσης, είναι θέμα χρόνου να στραφεί προς την αναζήτηση προστατών …Θα λατρέψει τον κομματάρχη τής περιοχής, σε όποιο κόμμα κι αν εκείνος ανήκει …Θα λατρέψει αυτόν, ο οποίος μπορεί να γίνει «εργοδότης» του …Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό, γιατί είναι ο μόνος που έχει συμφέρον από την «επιστημονική» του εξειδίκευση …Ο μαρξιστής κομματάρχης του. Αυτός, ως ομοιοπαθής, θα του υποσχεθεί τον διορισμό-βόλεμα, τον οποίο γνωρίζει πόσο πολύ ανάγκη τον έχει …Αυτός είναι που θα τον κάνει επαγγελματία μαρξιστή …Αυτός είναι που θα τον αμολήσει στους κάμπους και στα χωριά, για να «ξυπνήσει» τους πολίτες …Να εντοπίσει τα προβλήματα της περιοχής και να «πουλάει» την κομματική «πραμάτεια» τού Κέντρου και άρα των «αφεντικών» του. Αυτό είναι η δημιουργία κομματικής «πελατείας» …«Πελατεία» για τον εαυτό του, για το κόμμα του και για τους προστάτες του …Δεν έχει άλλη επιλογή …Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Εκτός από «εξυπνάδες» κι «ατάκες» διασήμων έχει επιστρέψει χειρότερος απ’ ό,τι έφυγε, γιατί έγινε πιο πονηρός και πιο τεμπέλης. Απλά είναι τα πράγματα. Η αρχή είναι μία και μοναδική: …Τον επιστήμονα τον καταλαβαίνεις γιατί τον ψάχνει ο κόσμος, ενώ ο μαρξιστής-«τίποτας» ψάχνει ο ίδιος τον κόσμο.
Όλο το «σκηνικό» τού μαρξισμού είναι στημένο με τον τρόπο που είναι «στημένη» η συντεχνία των δικηγόρων. Ό,τι κάνουν οι δικηγόροι, για να «πείσουν» την κοινωνία για την αναγκαιότητά τους —και βέβαια για την προσωπική τους αξία—, το κάνουν και οι μαρξιστές …Από τη στιγμή που ο «δικηγόρος» δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο επιστημονικό προσόν, ώστε να τον «δένει» μ’ ένα συγκεκριμένο επιστημονικό αντικείμενο, τι του απομένει, για να προβληθεί και να διακριθεί ο ίδιος; Τι αποτελεί προσόν για έναν δικηγόρο; …Έναν δικηγόρο, ο οποίος το πρωί που ξυπνάει δεν γνωρίζει εάν θα υπερασπιστεί έναν απατεώνα βιομήχανο, έναν ανασφάλιστο εργάτη ή μια δαρμένη πόρνη; …Το μόνο ορατό «προσόν» που τον διαφημίζει είναι η «μαχητικότητά» του …Η διαμαρτυρία του για το δίκιο τού πελάτη του …Η διάθεσή του ν’ αγωνιστεί για τον πελάτη του …Να βριστεί —έστω και για λίγο— με τον χωροφύλακα τον οποίο χρόνια τώρα γνωρίζει στα δικαστήρια …Να μπει —έστω και για λόγους «βιτρίνας»— μια νύχτα στο κρατητήριο για απείθεια κι αντίσταση κατά της αρχής …Να εμφανιστεί με χειροπέδες «αντιδραστικού» κι «επαναστάτη» …Να σηκώσει κι αυτός την ατροφική «γροθιά» του να τον δει ο κόσμος …λίγες στιγμές πριν συναντηθεί μ’ έναν γύφτο πελάτη, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε ένα αυτοκίνητο και πρέπει να τον υπερασπιστεί.
Έτσι φτιάχνει «φήμη» ένας δικηγόρος …Με «αρπαχτές» αγωνιστικότητας, τις οποίες στη συνέχεια «ρευστοποιεί» με «υπηρεσίες» προς τους «πελάτες». Έτσι έφτιαξαν και οι Εβραίοι τη φήμη και την εικόνα των μαρξιστών «υπαλλήλων» τους. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν απόλυτα, «κατασκεύαζαν» τους «ήρωες» του μαρξισμού. Έτσι καπέλωσαν όλους τους μορφωμένους, οι οποίοι δεν ήταν μαρξιστές. Όλοι οι «αγωνιστές» των «Μάηδων» και των «Πολυτεχνείων» είναι «κατασκευασμένοι» χαφιέδες των Εβραίων …Μαρξιστές, οι οποίοι έδωσαν «αντιπαροχές» στ’ αφεντικά, για να τους προσφέρουν την εικόνα τού «αγωνιστή» …Να εξασφαλίσουν τις ελαφριές «φάπες» τής αστυνομίας και ν’ «απελευθερωθούν» σαν ήρωες με τις υψωμένες γροθιές στην «υπηρεσία» των «πελατών» —«συγνώμη», πολιτών—. Όλοι οι «αγωνιστές», των Πανεπιστημίων τού «τίποτε», τέτοιες βιτρίνες έχουν …Όλα τα κομματόσκυλα παίρνουν το «χρίσμα» από τα κόμματά τους και μετά «βαπτίζονται» «ήρωες» με τις ευχές τού Σιωνισμού και του παρακράτους!!!
Έτσι φτιάχνονται οι αγράμματοι «ήρωες» του μαρξισμού. Έτσι φτιάχτηκαν οι Εβραίοι «αγωνιστές», οι οποίοι ήταν «πρότυπα» όλων των επομένων …Εβραίοι, όπως ο Κον Μπετίτ ή η Δαμανάκη τού «ιδώ Πουλυτιχνείου» …που, ακόμα κι αυτό έγινε εκ του πονηρού, εφόσον το σιωνιστικό «τσίρκο» είχε ξεκινήσει την παράστασή του από τη Νομική Σχολή των δικηγόρων «επιστημόνων» και μετά —για λόγους «βιτρίνας»— μεταφέρθηκε στο Πολυτεχνείο των μηχανικών επιστημόνων. Πίσω απ’ αυτούς τους «ήρωες»-πρότυπα περίμεναν στη σειρά αναμονής χιλιάδες μαρξιστές, οι οποίοι περίμεναν να δώσουν εντολή οι Σιωνιστές και οι ΗΠΑ, ώστε να διοριστούν στους κρατικούς μηχανισμούς και να τους αλώσουν. Όλοι «υπογράφουν» με την υψωμένη γροθιά των μαρξιστών …Μια «φάμπρικα», η οποία ποτέ δεν σταματάει την «παραγωγή» …Συνεχίζει ακόμα και σήμερα με τα κουτορνίθια τύπου Ocasio Cortez και το βλήμα τη Γκρέτα Τούνμπεργκ. Για όλους θα φτιάξουν ένα «ηρωικό» Πολυτεχνείο, για να τους διαφημίσουν …Ένα Καπιτώλιο, το οποίο δήθεν «καίγεται» από τους οπαδούς τού Τραμπ.
Αυτή η «φάμπρικα», η οποία «κατασκεύαζε» μαρξιστές «αγωνιστές», στήθηκε από πολύ νωρίς …Από την εποχή τής Εβραίας Λούξεμπουργκ. Αυτοί ήταν οι πρώτοι μαρξιστές, οι οποίοι γύριζαν στα χωριά τους ως κομμουνιστές, για να «σώσουν» τους «κολίγες» …Έτοιμοι γι’ «αγώνες», με υψωμένες τις γροθιές, μόλις τελείωναν τα εβραϊκά Κομμουνιστικά Πανεπιστήμια της Ανατολής (ΚΟΥΤΒ) με τα πρώτα πτυχία τού «τίποτα» …Τα πρώτα «πανεπιστήμια» των ανύπαρκτων «επιστημών» …Τα πρώτα «πανεπιστήμια», όπου οι «επιστήμονες» εισάγονταν —άνευ εξετάσεων— ως αγράμματοι εργάτες κι αποφοιτούσαν ως αγράμματοι «ξερόλες» μαρξιστές …Τα πρώτα «πανεπιστήμια», των οποίων οι απόφοιτοι το μόνο που μάθαιναν είναι τι τους συμφέρει και τι πρέπει να κάνουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα αυτά …Οι «παλαιστές» τής ταξικής «πάλης» τού Εβραίου Μπεναρόγια. Από αυτούς άρχισε να «μολύνει» την κοινωνία ο μαρξισμός, εφόσον οι πιο εύκολοι «πελάτες» των κοινωνικών «δικηγόρων» είναι οι αγράμματοι εργάτες. Από αυτό το «σοκ» τής κοινωνίας με τους «σοφούς» αγράμματους συνδέθηκε ο μαρξισμός με τον κομμουνισμό, το οποίο —όπως έχουμε ήδη πει— ήταν λάθος, καθώς …κανένας δικηγορικός σύλλογος δεν συνδέεται με κάποιον συγκεκριμένο πελάτη του !!!
Αυτούς τούς «ακολούθησαν» οι «πρασινοφρουροί», οι οποίοι ανέλαβαν σαν «πελάτες» τους τούς δημοσίους υπαλλήλους …Οι «παλαιστές» τού «Πολυτεχνείου» των Εβραίων και του Εβραίου Παπανδρέου …Όλοι μαρξιστές, εκπαιδευμένοι στα ίδια Πανεπιστήμια με τους ίδιους όρους. Τελευταίοι και «καταϊδρωμένοι» —όπως πάντα— τα «αδέρφια» τους οι «Δεξιοί» μαρξιστές. Αυτοί «ανέλαβαν» να κάνουν «πελάτες» τους τούς πατριώτες …«Πατριώτες» και οι ίδιοι «αλά καρτ» …«Καί με τον αστυφύλαξ καί με τον χωροφύλαξ» …Διεθνιστές και πατριώτες ταυτόχρονα, και άρα ΝΑΖΙ …Πατριδέμπορες …Οι πιο σιχαμένοι ΟΛΩΝ, γιατί στην πατρίδα μας πουλούσαν καί «ελλαδισμό» καί αρχαίο «πνεύμα». Έτσι μπήκε ο μαρξισμός και στον πατριωτικό χώρο …Προδότες και χαϊβάνια όλοι στο ίδιο «έργο» !!! …Όλοι στο «κόλπο» τού δουλέματος του κόσμου !!! Μοίρασαν μεταξύ τους την κοινωνία κι έκαναν ό,τι βόλευε τ’ αφεντικά τους …Τα αφεντικά τού μαρξισμού. Αυτοί οι άχρηστοι τεμπέληδες είναι υπεύθυνοι για την αποβιομηχάνιση της Δύσης και την απαξίωση της εργατικής ή της αγροτικής ιδιότητας.
Αυτοί ήταν οι τεμπέληδες, οι οποίοι μετέφεραν την αστική εβραϊκή «αρρώστια» των γκέτο στους παραγωγικούς μηχανισμούς τής κοινωνίας. Αυτοί ήταν που σκόρπισαν το εβραϊκό «σαράκι» σε όλο το χριστιανικό «σκάφος». Έγιναν «σαράκια» και οι ίδιοι, που του «κατέτρωγαν» τα βασικά του δομικά στοιχεία …Οι τεμπέληδες, που, για να βρουν συμμάχους, «τεμπελοποίησαν» ολόκληρη την κοινωνία. Για να κερδίσουν εκλογές και να «φάνε» το «παντεσπάνι» τους από την εξουσία, «αρρώστησαν» τους λαούς …Τους έμαθαν να θέλουν να ζουν σαν παράσιτα …Με επιδόματα, βοηθήματα, διαφθορά, μπαξίσια κλπ. …Κομμουνιστές, Σοσιαλιστές και δεξιοί πατριώτες ΟΛΟΙ μαρξιστές κι ως εκ τούτου διεθνιστές !!! Έτσι μπήκαν και στην Ε.Ε., για να «φάνε» δήθεν τα κονδύλια …Με αυτά τα κονδύλια φτιάχτηκε ο τρομερός κομματισμός, ο οποίος ακυρώνει τη Δημοκρατία και φέρνει στην κοινωνία τη «Δικτατορία τού μαρξισμού»…
…Το ακριβώς αντίθετο της «Δημοκρατίας των Ελλήνων» …Της Δημοκρατίας, η οποία παραβλέπει τα επιμέρους συμφέροντα, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ΟΛΩΝ. Η «Δικτατορία τού μαρξισμού» παραβλέπει τα συμφέροντα ΟΛΩΝ, για να εξυπηρετήσει τα μερικά συμφέροντα της πιο «πετυχημένης» μειονότητας του συνόλου …Η μειονότητα αυτή, η οποία ξεκινάει με «συμμαχίες» έναν γενικό κοινωνικό πόλεμο, για να καταλήξει μόνη της υπό την εξουσία των μαρξιστών …Αυτή είναι η «Δικτατορία τού μαρξισμού» τού «τίποτα» …Του μαρξισμού, ο οποίος επέβαλε τον εγκληματικό κομματισμό σε όλα τα κράτη …Του μαρξισμού, ο οποίος συστηματικά απέβαλε απ’ ΟΛΑ τα κόμματα κι ΟΛΕΣ τις κοινωνικές δράσεις τους απλούς ανθρώπους και τους πραγματικούς επιστήμονες, για να τα παραδώσει στους μαρξιστές τού «τίποτα».
Σε όλες τις χριστιανικές χώρες το ίδιο «έργο» είδαν οι λαοί. Όλες οι ηγεσίες, οι οποίες κάποτε αποτελούσαν συνθέσεις επιστημόνων και ήταν περήφανες για τον εξελληνισμό τους, άλλαξαν «στρατόπεδο» και πήγαν στον «κρυφό» εξεβραϊσμό τής «αδελφότητας». Υπό την πίεση των ΗΠΑ όλα τα κόμματα, όσον αφορά τη στελέχωσή τους, έδιναν προβάδισμα σε «επιστήμονες» της δικηγορίας, της κοινωνιολογίας και της οικονομίας. Απλά πράγματα. Αυτοί οι μαρξιστές, επενδύοντας στους «προστάτες» τους —και με τις «πλάτες» εκείνων— πρόδωσαν τις θρησκείες τους και τις πατρίδες τους για την προσωπική τους πρόοδο. Έγιναν μια «μειονότητα» ψευδοεπιστημόνων, η οποία αγωνίστηκε για το «μονοπώλιο» της διαχείρισης όλων των ειδών των προβλημάτων μέσα στην κοινωνία …Μια μειονότητα, η οποία δεν θέλει να μοιράζεται με κανέναν άλλο την εξουσία, γιατί αυτή έγινε το μέσον τού βιοπορισμού της.
Όλοι αυτοί οι «επιστήμονες» είναι εξαρτώμενοι από τους Σιωνιστές, γιατί χωρίς αυτούς και την προστασία τους δεν θα έβρισκαν δουλειά ούτε στα χωράφια ως εποχιακοί εργάτες. Είναι άσχετοι με τα πάντα …και —λόγω «σπουδών»— εκτός από ανίκανοι είναι και τεμπέληδες …Δεν γεννήθηκαν τεμπέληδες, αλλά έγιναν τέτοιοι στα Πανεπιστήμια …Έγιναν τεμπέληδες, γιατί αυτό συνέφερε εκείνους που τους «κατασκεύασαν». ΟΛΑ τα κόμματα, που κυβερνούν ΟΛΕΣ τις χώρες, στελεχώνονται απ’ αυτούς τους ψευδοεπιστήμονες και όχι από πραγματικούς επιστήμονες, οι οποίοι έχουν μοχθήσει για την επιστημονική τους εξειδίκευση και δεν θεωρούν «εξειδίκευση» να το «παίζουν» οι «εκπαιδευμένοι» έξυπνοι των καφενείων εις βάρος των «αυτοδίδακτων» …Αυτοί είναι οι μαρξιστές, οι οποίοι γυρίζουν πίσω στις πόλεις και στα χωριά τους, για να «σώσουν» τους συμπολίτες τους.
Όλοι «θυμούνται» τις ιδιαίτερες πατρίδες τους μόνον όταν μπορούν να τις «αρμέξουν». Μετά τις «λαμπρές» σπουδές τους γυρνάνε πίσω σ’ αυτές, για να γίνουν οι πλούσιοι «δικηγόροι» των συμπολιτών τους και δυνάμει «πελατών» τους. Στην πραγματικότητα «αδέρφια» είναι μόνον με τους ομοίους και συμφοιτητές τους …«Εδώ Πολυτεχνείο …εκεί είναι το ταμείο»!!! «Αδέρφια» τους είναι μόνον οι μαρξιστές «Όλου του Κόσμου» …«Ενωμένοι» είναι πάντα μόνον αυτοί και όχι οι προλετάριοι και μη-«πελάτες» τους !!! Όλο αυτό, επειδή αποτελεί ένα τεχνητό κατασκεύασμα, ευνόητο είναι πως χρήζει προστασίας …Από εκεί κάπου ξεκινάει η προπαγάνδα, η οποία έχει κατακλύσει σήμερα τον κόσμο. Όλα είναι μια προπαγάνδα, που στόχο έχει να προστατεύσει την εικόνα των προστατευόμενων των Σιωνιστών.
…«Αυτός έχει «λαμπρές» σπουδές!!!», συνηθίζουν να λένε τα «παπαγαλάκια» τής Νέας Τάξης …«Σπούδασε Χάρβαρντ!!!». Τι σημαίνει αυτό; …Είναι σαν να λες «σπούδασες Αθήνα!!!» …Τι σπούδασες; …Γιατρός ή κομμωτής; …Μηχανικός ή μανικιουρίστας; ΑΥΤΟ το οποίο σπούδασες είναι που έχει Σημασία κι όχι ΕΚΕΙ όπου πλήρωνε ο πατέρας σου να συχνάζεις, για να έχεις να το διαλαλείς όταν γυρίσεις στο χωριό σου …Εκεί όπου πήγες και κάπνισες μερικά χωράφια «χόρτο» κι αυτό το «θεώρησες» «ανώτατες σπουδές», οι οποίες μάλιστα απαιτούν και τη «δικαίωση» ενός υψηλού μισθού. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού. Γιατί; …Για να «κρύψουν» κάποιοι —πίσω από πραγματικές επιστήμες και πραγματικούς επιστήμονες— τα «λαμόγια» τού μαρξισμού …Τους «ξύστες» τής Ανώτατης Εκπαίδευσης …Τα παιδιά τους, τα οποία δεν θα μπορούσαν να τα βοηθήσουν διαφορετικά …Τον Κλίντον, τον Ομπάμα, τον Μπάιντεν, την Καμάλα και τη Χίλαρι …Όλοι «επιστήμονες» και σκληροί μαρξιστές.
Το μόνο, το οποίο πραγματικά καλλιεργείται σ’ αυτές τις σχολές, είναι η «συνενοχή» τής «αδελφότητας». Εκεί πραγματικά καλλιεργούνται όλες οι συνήθειες των Εβραίων, οι οποίοι τους καθιστούν «μειονότητα» μέσα σε μια «εχθρική» κοινωνία, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν. Εκεί —πραγματικά— υπάρχει εκπαίδευση …Όλοι αυτοί οι «επιστήμονες» εκπαιδεύονται να μισούν ό,τι ακριβώς μισούν και οι Εβραίοι …Μισούν τον «κοινό» άνθρωπο και τις λύσεις επάνω στα προβλήματά του, γιατί αυτό θα τους καθιστούσε άνεργους. Εφόσον οι μαρξιστές φοβούνται μήπως η Θρησκεία δώσει λύση στα κοινωνικά προβλήματα, τη μισούν. Εφόσον οι μαρξιστές φοβούνται μήπως η Δημοκρατία δώσει λύση στα κοινωνικά προβλήματα, τη μισούν επίσης. Ό,τι νομίζουν ότι μπορεί να εξαλείψει τα δεδομένα εκείνα, τα οποία τους δίνουν το δικαίωμα να ζουν πλούσια, το μισούν. Ακόμα κι ο ανθελληνισμός τους είναι φυσικός, όπως είναι κι αυτός των Εβραίων …Δεν θέλουν ούτε να φαντάζονται ότι θα μπορούσαν να «καταλήξουν» κάποτε να ζουν όπως οι «άλλοι» —όπως μας αποκάλυψε ο Μητσοτάκης με τις «λαμπρές» σπουδές κοινωνιολογίας στο Χάρβαρντ—. Οι «άλλοι» γι’ αυτούς είναι «υποζύγια» …Είναι «πελάτες» …Είναι οι ψηφοφόροι τους …Είναι τα «γκοΐμ» των Εβραίων.
Έχοντας αυτόν τον «προσανατολισμό», μαθαίνουν να ζουν ως κοινότητα …Μαθαίνουν να ζουν ως «μειονότητα» μέσα σε μια «εχθρική» κοινωνία «διαφορετικών» και «κατώτερων» …Μια κοινωνία, η οποία πρέπει να ελέγχεται, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους «επιτεθεί» και να τους στερήσει τα «δικαιώματά» τους και βέβαια τους μισθούς τους …Μαθαίνουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο στο όνομα της «συντεχνίας» τους, όπως οι δικηγόροι …Μαθαίνουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον ανεξάρτητα από την πελατεία που έχει επιλέξει ο καθένας απ’ αυτούς να υπηρετεί. Κανέναν πλούσιο γόνο δεν τον ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του στο σιωνιστικό Κολέγιο είναι το παιδί τού επίσης πλούσιου πολιτικού αντιπάλου τού πατέρα του και όταν τελειώσουν το Κολέγιο θα ζήσουν και οι ίδιοι πλούσια ως «αντίπαλοι». Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του είναι παιδί δικτάτορα αφρικανικής χώρας, που θα γυρίσει πίσω στην πατρίδα του και θα γίνει δικτάτορας με «πελάτες» τους ιθαγενείς. Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του είναι παιδί ενός διεφθαρμένου πολιτικού στην Ευρώπη και, όταν γυρίσει στην πατρίδα του, θα κάνει κι αυτός το ίδιο με τον πατέρα του. Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του, που είναι παιδί τού κομμουνιστή ηγέτη τής Κίνας, γυρίσει στην πατρίδα του και παριστάνει τον κομμουνιστή ηγέτη των «πελατών» τού πατέρα του …ΌΛΑ «καλές γνωριμίες» είναι …«Αδερφικές», οι οποίες πρέπει να προστατεύονται.
Το Κολέγιο —πάνω απ’ όλα— είναι «αδελφότητα» …Μια σιωνιστική «αδελφότητα» κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν μιας εβραϊκής κοινότητας …Ένα «γκέτο» πολυτελείας με τους ίδιους βρομερούς θαμώνες …Μια κλειστή ομάδα, για την οποία ο κόσμος διαχωρίζεται σε «αδελφούς» και σε «ξένους» …Σε «συναδέρφους» και σε «πελάτες» …Μια κοινότητα, η οποία «βλέπει» τους «αδελφούς» της πέρα από εθνικές, ταξικές ή ιδεολογικές «ταυτότητες» και τους ξεχωρίζει από τους «ξένους» …Τους ξεχωρίζει από τους «εχθρούς» της, οι οποίοι είναι όλοι τους δυνάμει «πελάτες» τής «αδελφότητας». Εκεί βρίσκεται το «καταστατικό» τού «δικηγορικού» συλλόγου των απανταχού μαρξιστών …Αυτών, οι οποίοι μπροστά στα μάτια τού κόσμου παριστάνουν τους αντίδικους —για χάρη της «παράστασης»— και μετά είναι φίλοι κι «αδελφοί» μεταξύ τους …Αυτοί είναι οι «πραιτοριανοί» τής σιωνιστικής Νέας Τάξης.
Όλα τα παιδιά των ηγετών τού Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ είναι «επιστήμονες» αυτών των Κολεγίων …Μέλη των ίδιων «αδελφοτήτων» μαζί με όλα τα παιδιά τού κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας ή των ναζιστών τής Ευρώπης, των «διαπλεκομένων» Ρώσων «ολιγαρχών», των Αράβων «πετρελαιάδων», των Αφρικανών δικτατόρων. Αυτή είναι η μαρξιστική «παραγωγή» τού σιωνιστικού Χάρβαρντ και των ομοίων του «υπόστεγων» ανά τον κόσμο. Αυτή η «αδελφότητα» των ομοίων είναι η κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Σιωνισμού συνωμοτική κοινότητα …και αυτή είναι που κυβερνά σήμερα τον κόσμο.
Όπως τον ελληνιστικό κόσμο τον κυβερνούσε η «αδελφότητα» των απανταχού Ελληνιστών, έτσι και τη σιωνιστική Νέα Τάξη την κυβερνάει σήμερα η «αδελφότητα» των μαρξιστών …Των πιο σκληρών μαρξιστών, οι οποίοι είναι αυτοί του «καπιταλισμού». Είναι δυνατόν αυτοί, με τις εξουσίες που διαθέτουν, ν’ αμφισβητήσουν τους «πυλώνες» τής ισχύος των αφεντικών τους; …Είναι δυνατόν ν’ αμφισβητήσουν ποτέ το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» των αφεντικών κι ευεργετών τους; …Είναι δυνατόν να θελήσουν ν’ ανοίξουν τον «φάκελο» του «Ολοκαυτώματος»; …«Γλυκό ψωμάκι» τρώνε όλοι αυτοί από το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ», γιατί αυτό είναι το «εργοστάσιο» των αφεντικών τους …Απειλές και κατάρες θα εξαπολύσουν σε όποιον τολμήσει ν’ ανοίξει σε κοινή θέα την «κιβωτό τής Διαθήκης» τους, η οποία τους έκανε πλούσιους και τους «διόρισε» στην κορυφή τής παγκόσμιας εξουσίας …Τους επέτρεψε να μονοπωλήσουν τη στελέχωση ΟΛΩΝ των μηχανισμών τής παγκόσμιας λειτουργίας. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα σκορπούν τον θάνατο παγκοσμίως, είναι τόσο «ευαίσθητοι» απέναντι στο «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ».
Σε όλους τους τομείς τα ίδια κάνουν …Προστατεύουν τους «πυλώνες» τής ισχύος των αφεντικών τους. Μπορούν αυτοί, ως «ηγέτες» κρατών, να στηρίξουν επιστημονικές προσπάθειες για την επίλυση του ενεργειακού προβλήματος; …Να χρηματοδοτήσουν λύσεις πραγματικά επιστημονικές και όχι κάποιες ανεμογεννήτριες, οι οποίες είναι σαν τα φουρφούρια που πουλάνε στα παιδιά οι γύφτοι στα πανηγύρια; Πώς θα το κάνουν αυτό, όταν οι Σιωνιστές «προστάτες» τους είναι οι ιδιοκτήτες των πετρελαϊκών «αδελφών»; Μπορούν να επιλύσουν τα οικονομικά προβλήματα των κρατών, χωρίς να καταφύγουν στον εύκολο τοκογλυφικό δανεισμό; Πώς θα το κάνουν αυτό, όταν οι Σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «δανειστές» τού Πλανήτη; …Τα μεγάλα «αφεντικά», που μόνοι τους αποφασίζουν ποιοι θα μπουν στα «σφαγεία» των Μνημονίων και ποιοι όχι. Όπου η σημερινή —και θηριωδώς ανεπτυγμένη— επιστήμη μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις στα ανθρώπινα προβλήματα, μπαίνουν «σφήνα» οι μαρξιστές «ηγέτες» και τη σταματάνε. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι και γιατί σταμάτησαν την πυρηνική σύντηξη, η οποία δίνει στον άνθρωπο ιδιότητες θεού. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι «σκουπίζουν» όλες τις πατέντες για την ενεργειακή λύση και τις κρύβουν μέσα στα «συρτάρια» τους…
…Η «αδελφότητα» των μαρξιστών δεν επιτρέπει να επιλυθεί το ενεργειακό πρόβλημα, γιατί απλούστατα δεν τη συμφέρει την ίδια και τ’ αφεντικά της. Απειλεί κι εκβιάζει όλους τους επιστήμονες, οι οποίοι δεν σέβονται την επιλογή της στο ενεργειακό ζήτημα. Όταν οι απειλές και οι εκβιασμοί αυτοί δεν αρκούν, δεν διστάζει ακόμα και να σκοτώνει …Δεν έχει πρόβλημα να εξοντώσει όποιον απειλεί το χρυσοφόρο «μαγαζάκι» της. Δεν φαίνεται παράξενο, που κανένα από τα μεγάλα συστήματα —με διαφορετικές υποτίθεται ιδεολογίες κι εχθρικές στάσεις τού ενός έναντι τού άλλου— δεν κινείται προς την κατεύθυνση της επίλυσης του ενεργειακού ζητήματος; Γιατί ΟΛΟΙ συμφωνούν με τις κοινές λύσεις, τις οποίες προτείνει το «διευθυντήριο» του Σόρος και του Γκέιτς; Σε όλα τα επιμέρους κι άσχετα θέματα είναι εχθροί, που διαφωνούν μεταξύ τους ριζικά και μόνον σ’ αυτά που συμφέρουν τους Σιωνιστές είναι απόλυτα σύμφωνοι;
Πώς είναι δυνατόν η σημερινή ανθρωπότητα να ζει σε ένα πολιτισμικό μοντέλο, το οποίο είναι άμεσα εξαρτώμενο από την ενέργεια και κανένας να μην προσπαθεί να λύσει το πρόβλημά της; …Μια λύση, η οποία θεωρητικά θα έδινε την παγκόσμια πρωτοπορία στον εμπνευστή της …Οι καπιταλιστές, για να νικήσουν άπαξ τον κομμουνισμό ή οι κομμουνιστές, για ν’ ανατρέψουν τον καπιταλισμό. Όποιος βρει τη λύση, θα τινάξει τη «μπάνκα» τής ιστορίας στον «αέρα». Γιατί δεν το δοκιμάζει; Καπιταλιστές και κομμουνιστές συμφώνησαν απόλυτα στα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες και βγήκαν όλοι στην αγορά να πουλάνε ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Πόσο λογικό είναι αυτό γι’ ανταγωνιστές, οι οποίοι μας απειλούν μέχρι και με πυρηνικό πόλεμο μεταξύ τους; Τίποτε δεν μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των ανθρώπων, γιατί απλούστατα αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί εναντίον των μαρξιστών «δικηγόρων».
Ας ψάξει κάποιος να βρει τις αναλογίες μεταξύ επιστημόνων κι «επιστημόνων» στη στελέχωση των συλλογικών οργάνων ΟΛΩΝ των διεθνών και τοπικών συλλογικών οργανώσεων …Οι πραγματικοί επιστήμονες έχουν αποβληθεί από παντού …Πουθενά δεν θα βρει υπεροχή γιατρών, μηχανικών κλπ. …Παντού υπερέχουν με αλληλοβοήθειες —όπως οι συμμορίτες— οι «επιστήμονες» των κοινωνικών «επιστημών» …Οι επαγγελματίες «δικηγόροι» των ανθρώπων, των συντεχνιών, των κοινωνικών τάξεων, των κρατών, των διεθνών οργανισμών. Ακόμα κι εκεί όπου —λόγω αντικειμένου— έπρεπε να υπερέχουν οι επιστήμονες, αυτοί «καπελώθηκαν». Στα νοσοκομεία οι «επιστήμονες» εισπράττουν μεγαλύτερους μισθούς από τους γιατρούς. Στις τεχνικές εταιρείες οι «επιστήμονες» εισπράττουν μεγαλύτερους μισθούς από τους μηχανικούς. Όλα «στημένα» στα μέτρα τους, υπό την προστασία των πανίσχυρων μεταπολεμικών ΗΠΑ και του σιωνιστικού Δημοκρατικού κόμματος …«Στρατός» περιμένει πίσω τους να τους αντικαταστήσει σ’ ένα «πάρτι» τού τύπου «δώσε και σε μένα μπάρμπα» …«Μπάρμπα» Σιωνιστή και μαρξιστή.
Έτσι συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους. Έτσι καταλαβαίνει κάποιος το πώς η παγκόσμια σιωνιστική εξουσία ελέγχει τον Κόσμο ολόκληρο …Καταλαβαίνει τον λόγο που «αγαπιούνται» μεταξύ τους τόσο πολύ οι καπιταλιστές και οι κομμουνιστές, που παριστάνουν δήθεν τους αντιπάλους …Η κοινή «ιδεολογία» των «ηγετών» τής Νέας Τάξης —ο μαρξισμός— είναι εκείνη, η οποία τους συνδέει όλους αυτούς με τον Σιωνισμό …Ένας πανίσχυρος ιδεολογικός «ομφάλιος λώρος», ο οποίος συνδέει τους μαρξιστές με τη «μήτρα» τού Σιωνισμού. Οι «ηγέτες» τής Νέας Τάξης —είτε κολεγιόπαιδες είτε κομμουνιστές— είναι ΟΛΟΙ μαρξιστές και ο σχεδιασμός της —όπως «πάντα»— μιμείται τη λογική των συγκρουόμενων ελληνιστικών βασιλείων …Των δήθεν συγκρουόμενων βασιλείων των ομοίων βασιλέων …Όλα «αντιγραφή» τού ελληνικού σχεδιασμού …Είπαμε, γύφτοι ήταν οι άνθρωποι, δεν ήταν αυτοκράτορες …«Ξυλοφάγοι σκώροι» ήταν, όχι «ναυπηγοί» …«Πειρατεία» έκαναν στο ελληνοχριστιανικό «καράβι», κι επεμβάσεις έκαναν επάνω σ’ αυτό …Επεμβάσεις άσχετων, που παρ’ όλο που αυτό μιμείται τις ελληνικές «τεχνικές», δεν παύει να έχει καταντήσει ένα «σαπιοκάραβο» …Ένα «κουφάρι», το οποίο μοιάζει με τις περίφημες πολεμικές ελληνικές «τριήρεις», αλλά δεν είναι τέτοιο.
Όλα ξεκίνησαν από το «κραχ» τού 1929, το οποίο έδωσε στον Σιωνισμό την εξουσία επάνω στο πιο πολύτιμο και ισχυρό οικονομικό «εργαλείο» στον Κόσμο …Την εξουσία επάνω στη FED και το δολάριο. Από τη στιγμή που ο «μόνιμος» Πρόεδρος των Δημοκρατικών —ο Ρούσβελτ— έδωσε στους Εβραίους τον απόλυτο έλεγχο της FED —και άρα του δολαρίου—, οι Εβραίοι απέκτησαν και τον επίσης απόλυτο έλεγχο του Δημοκρατικού κόμματος …Του κόμματος αυτού, το οποίο δρομολόγησε και διαχειρίστηκε όλον τον σχεδιασμό, που οδήγησε στο μακελειό τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Από τη στιγμή που αλλόθρησκοι Σιωνιστές πήραν στα χέρια τους το πιο ισχυρό «εργαλείο» τής χριστιανικής οικονομίας, θέμα χρόνου ήταν ο εφιάλτης. Ήταν θέμα χρόνου να πυροδοτήσουν έναν καταστροφικό ενδοχριστιανικό Πόλεμο, ο οποίος θα έφερνε μπροστά στους τραπεζικούς «γκισέδες» τους τούς κατεστραμμένους «πελάτες». Αυτοί είναι που χρηματοδότησαν τον μαρξιστή Χίτλερ και τον επίσης μαρξιστή Στάλιν να ισοπεδώσουν την Ευρώπη. Αυτοί είναι που βύθισαν την ανθρωπότητα στον εφιάλτη τού Πολέμου και —μέσω της FED— πήραν το απόλυτο πλεονέκτημα στη μεταπολεμική εποχή, η οποία αποτελεί τη βάση τής σημερινής Νέας Τάξης.
Όλα ξεκινάνε και καταλήγουν στη μαρξιστική FED των καπιταλιστικών ΗΠΑ …Τη FED, η οποία έσυρε —με το «πιστόλι» τού δικού τους και εν εξελίξει Πολέμου στον «κρόταφο»— νικητές και νικημένους στο Μπρέτον Γουντς, για να «μονιμοποιήσει» τη μελλοντική της κυριαρχία …Τη FED των μαρξιστών Εβραίων, Γκρίνσπαν, Μπενράνκε, Γέλεν κλπ.. Αυτή η FED ήταν εκείνη, η οποία «παρήγαγε» τις «φωτοτυπίες» που μετέτρεψαν τον χριστιανικό Κόσμο σε αποικία χρέους απέναντι στον Σιωνισμό. Με μέσον την αμερικανική «βοήθεια» προς τον μεταπολεμικό Κόσμο, ο Σιωνισμός επέβαλε στη Δύση τον μαρξισμό ως την κυρίαρχη κοσμοαντίληψη του Νέου τότε Κόσμου …Την κοσμοαντίληψη αυτή, η οποία θα «συνέδεε» την Ουάσιγκτον των Κολεγίων με τη Μόσχα των σταλινικών. Μιλάμε για «δούλεμα» χωρίς ιστορικό προηγούμενο …Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των ανθρώπων. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι στην Ευρώπη «έκλαιγαν» ως θύματα του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ήταν εκείνοι, οι οποίοι απειλούσαν τους λαούς με «μακελειό» από την απέναντι μεριά τού Ατλαντικού.
Το παιχνίδι, δηλαδή, ήταν εξ’ αρχής «στημένο», εφόσον καί οι δύο πόλοι ενός διπολικού παγκόσμιου συστήματος ελεγχόταν εξ’ αρχής από τους Σιωνιστές. Τα «θύματα» του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» έλεγχαν απόλυτα τόσο την Ουάσιγκτον όσο και τη Μόσχα. Στο επίπεδο αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος και τον ρόλο τού μαρξισμού —και της σημασίας του— για τον Σιωνισμό. Όλα αυτά τα έλεγχαν μέσω της εβραιοκρατούμενης Μόσχας και του ελέγχου τής εξουσίας των ΗΠΑ …Ενός ελέγχου, τον οποίο τον εξασφάλιζε το Δημοκρατικό κόμμα …Το κόμμα τού Κένεντυ, το οποίο δήθεν έφτασε κοντά στη σύγκρουση με τους δήθεν αντιπάλους του …Το κόμμα αυτό, το οποίο ελέγχει απόλυτα τα «Χάρβαρντ» και τα «Γέιλ», τα οποία «παράγουν» την «ελίτ» τής μαρξιστικής εξουσίας στις ΗΠΑ …Το κόμμα τής Χίλαρι και του Μπάιντεν …Το ιδιόκτητο κόμμα τού Σόρος, του Μπάφετ και των άλλων Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν την παγκόσμια προπαγάνδα μέσω των ιδιόκτητων διεθνών ΜΜΕ …Το κόμμα αυτό, το οποίο σήμερα στέκεται δήθεν «απέναντι» στη Ρωσία τού μαρξιστή Πούτιν ή του μαρξιστή κινέζου Σι-Τζινπίνγκ ή του μαρξιστή πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας. Όλα «κόλπα» «δικηγόρων», για να δουλεύουν τους «πελάτες» τους.
Από αυτό το κόμμα ξεκινάνε όλες ότι πολιτικές τής μαρξιστικής Νέας Τάξης. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν εντολή στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ να στείλει την Πελόσι σε διπλωματική αποστολή στην Ταϊβάν, για να «προκαλέσει» τους Κινέζους, είναι εκείνοι, οι οποίοι δίνουν εντολή και στο κομμουνιστικό Κόμμα τής Κίνας για το πώς ακριβώς πρέπει ν’ αντιδράσει στην «πρόκληση» …Μόνοι τους προκαλούν τη δράση και μόνοι τους οργανώνουν την επιθυμητή αντίδραση …Δικός τους σχεδιασμός είναι η επέκταση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή και δική τους απόφαση είναι η αντίδραση του Πούτιν με στρατιωτική εισβολή. Αυτό δεν το λέμε εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» …Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζελένσκι, όταν έλεγε πως δεν ήταν δυνατόν, με την πολιτική που του υποδείκνυαν τα «κέντρα» αυτά, να μην αντιδράσει βίαια η Ρωσία. Άρα, αυτός, ο οποίος προκάλεσε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ήταν εκείνος, ο οποίος έδωσε εντολή στην Ουκρανία να κάνει αίτηση εισόδου στο ΝΑΤΟ. Αυτά είναι τα «κέντρα» εξουσίας, τα οποία ελέγχουν τη Νέα Τάξη …Από εκεί κινούν τα νήματα οι «Δημοκρατικοί» Σιωνιστές τής Νέας Υόρκης…
…Από εκεί φεύγει η «γραμμή», την οποία εμείς στη συνέχεια θ’ αντιληφθούμε σαν δήθεν «πολιτική εξέλιξη» …Από εκεί πήρε «εντολή» ο μαρξιστής Πούτιν να επιτεθεί στον Εβραίο Ζελένσκι, για να δοθεί η δυνατότητα στους μαρξιστές να δώσουν την παράσταση των «ευαίσθητων» και των «στρατηγών» …Από εκεί έφυγε η «εντολή» ο Κολεγιόπαιδας Μητσοτάκης να στείλει όπλα στην Ουκρανία, για να «θυμώσει» ο Πούτιν με την Ελλάδα και να την τιμωρήσει …Από εκεί έφυγε η «εντολή» για τη σιωνιστικής εμπνεύσεως «Συμφωνία των Πρεσπών», για την οποία —«μυστηριωδώς»— υπήρξε απόλυτη ομοφωνία μεταξύ τού Κολεγιόπαιδα Μητσοτάκη και του κομμουνιστή Τσίπρα …Από εκεί έφυγε η «εντολή» στον μαρξιστή αμερικανόδουλο Στόλτενμπεργκ να «στήσει» το ΝΑΤΟ απέναντι στην «εχθρική» Ρωσία …Του «πολεμοχαρή» Στόλτενμπεργκ, ο οποίος —ως φοιτητής τού «τίποτα»— ήταν μέλος τής μαρξιστικής-λενινιστικής ομάδας «Κόκκινη Νεολαία» και διακρίθηκε σαν «αγωνιστής» σε αντιπολεμικές κι αντιαμερικανικές διαδηλώσεις στην εποχή τού Πολέμου τού Βιετνάμ. Ο αμερικανόδουλος δηλαδή «αρχιστράτηγος» του Δυτικού καπιταλιστικού Κόσμου, ήταν στα νιάτα του αντιαμερικανός «σύντροφος» του κομμουνιστή Πούτιν και του μαοϊκού Σι-Τζινπίνγκ …Όλοι τους μαρξιστικά «ενεργούμενα» των ίδιων μαρξιστών Σιωνιστών …Όλοι τους «αδελφοί» στην ίδια «παράσταση» για τους «πελάτες» τους.
Δεν χρειάζεται να ψάχνει κάποιος σε μυστικά αρχεία, για ν’ αποδειχθούν αυτά τα οποία λέμε. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα σκοτώνουν τον κόσμο, είναι όλοι τους μαρξιστές «υπάλληλοι» των ίδιων αφεντικών …Μαρξιστής ο Μπάιντεν, ο οποίος θέλει να «νικήσει» τη Ρωσία για την «ελευθερία» τού Πλανήτη …Μαρξιστής ο Πούτιν, ο «συνάδελφος» της Μέρκελ και του Σι-Τζινπίνγκ. Απλά ο Πούτιν με το κομμουνιστικό παρελθόν έχει τώρα «πελάτες» ευσεβείς Ρώσους κι αναγκάζεται ο ίδιος —για τις ανάγκες τής «παράστασης»— να παριστάνει κι αυτός τον «ευσεβή» Ρώσο. Η Μέρκελ έχει «πελάτες» της τους σοβινιστές χριστιανοδημοκράτες Γερμανούς, και, παρ’ όλο το άθεο κομμουνιστικό της παρελθόν, αναγκάζεται να παριστάνει η ίδια τη χριστιανοδημοκράτισσα. Ο μόνος, ο οποίος δεν χρειάζεται να δώσει τέτοιου είδους «παράσταση», είναι ο Κινέζος «συνάδερφός» τους Σι-Τζινπίνγκ. Αυτός είναι μαρξιστής, ο οποίος πάντα παρίστανε τον κομμουνιστή και συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Μαρξιστές είναι επίσης όλοι οι χρήσιμοι «ταραξίες» τής Νέας Τάξης …Ο Μαδούρο ή ο Κιμ-Γιονγκ-Ουν …Όλα τα «δεκανίκια» τής σιωνιστικής πολιτικής, η οποία βασίζεται στον φόβο και τον εκβιασμό, είναι σκληροί μαρξιστές !!!…
…Αυτοί είναι που κυβερνάνε τον Κόσμο, υπό τις εντολές των Σιωνιστών και με «διανομέα» ρόλων το ιδιόκτητο Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ …Το κόμμα των μαρξιστών τού Χάρβαρντ …Το κόμμα τού Μπάιντεν και των Κλίντον. Αυτοί οι μαρξιστές τώρα προσπαθούν να επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση, η οποία στην πραγματικότητα είναι η Νέα Τάξη. Επειδή, όπως έχουμε πει επανειλημμένως, δεν έχουν γνώσεις στρατηγικής, καταφεύγουν και πάλι στην αντιγραφή. Προσπαθούν να μιμηθούν τον έξυπνο «ελληνιστικό σχεδιασμό» …Θέλουν να «κληρονομήσουν» τη «Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία», αλλά χωρίς τη «Ρώμη» …Θέλουν να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο μέσω των ΗΠΑ, αλλά δεν θέλουν τις ΗΠΑ ισχυρές και άρα να εξαρτώνται αυτοί από τον λαό των ΗΠΑ …Δεν θέλουν ούτε «συνεταίρους» ούτε ν’ αφήνουν «ίχνη», τα οποία ανακαλούν μνήμες στους λαούς …Δεν θέλουν να παραμένουν εξαρτώμενοι από τις ΗΠΑ και τον λαό τους, ο οποίος με την «επιλογή-Τραμπ» τούς είχε αιφνιδιάσει.
Αυτό το πρόβλημά τους τούς το λύνει η αντιγραφή τής ελληνικής «λύσης» των διαδόχων τού Αλεξάνδρου. Ο ελληνικός σχεδιασμός μπορεί να βάλει τις ΗΠΑ «μέσα» στο πλαίσιο ελέγχου τους και όχι στην «κορυφή». Ο σημερινός σχεδιασμός τής Νέας Τάξης είναι ο σχεδιασμός τού αρχαίου κόσμου πριν την κυριαρχία τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας …Ο σχεδιασμός αυτός, όπου και η ίδια η Ρώμη αποτελούσε απλά μέρος του και όχι την κυρίαρχη παράμετρο. Αυτός ήταν ο «ελληνιστικός σχεδιασμός» των Επιγόνων !!! …Ο σχεδιασμός των σχεδόν ισοδύναμων ελληνιστικών βασιλείων, τα οποία δήθεν συγκρούονταν μεταξύ τους με όμοιους στα χαρακτηριστικά και τη θρησκεία-ιδεολογία βασιλείς και διαφορετικούς λαούς. Αυτόν τον σχεδιασμό θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο και να τον ελέγχουν από τα «παρασκήνια». Θέλουν, δηλαδή, να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τον ρόλο ενός αθάνατου «Αλέξανδρου», ο οποίος θα κινεί τους «στρατηγούς» του —πίσω από «κουρτίνες»—, χωρίς να φαίνεται. Τα «παιδιά» τής Βαβυλώνας θέλουν ν’ ανακτήσουν την αυτοκρατορία τους, αλλά χωρίς να τη διεκδικήσουν από τους Έλληνες …Θέλουν να την «κλέψουν» απ’ αυτούς και γι’ αυτόν τον λόγο αντιγράφουν τον σχεδιασμό τους.
Γι’ αυτόν τον λόγο διατήρησαν τις μεγάλες «δυνάμεις» αυτού του Κόσμου. Διατήρησαν την ηγεσία των ΗΠΑ —έστω και χωρίς τη σύμφωνη «γνώμη» τού αμερικανικού λαού— μετά την πρωτοφανή νοθεία των τελευταίων εκλογών. Ένωσαν τα ευρωπαϊκά κράτη στη γερμανοκρατούμενη Ε.Ε.. Ενίσχυσαν την πολεμική «πανοπλία» τής λεηλατημένης από τους ίδιους Ρωσίας. Βοήθησαν την κομμουνιστική Κίνα να επιβιώσει, την ώρα που ο ίδιος ο κομμουνισμός έχει πάει στα «σκουπίδια». Στόχος τους ήταν η επανάληψη του ευφυούς —και βέβαια επιτυχούς— «ελληνιστικού σχεδιασμού» …Η δημιουργία των «ανόμοιων» βασιλείων των ομοίων ηγετών …Τα βασίλεια του Πτολεμαίου, του Κασσάνδρου, του Αντίοχου, αλλά και του Καίσαρα. Αυτά συγκρούονταν δήθεν μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα αποτελούσαν «πυλώνες» τού Ελληνικού Κόσμου, ο οποίος ήταν ακλόνητος …Έναν πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό κόσμο, τον οποίο τον κυβερνούσαν κατ’ αποκλειστικότητα οι Έλληνες και οι Ελληνιστές …Οι επικεφαλής των «διαφορετικών», οι οποίοι όμως ήταν όμοιοι μεταξύ τους, μιλούσαν την ίδια γλώσσα κι ενστερνίζονταν την ίδια ιδεολογία.
Αυτήν τη λογική τής αμφίρροπης σύγκρουσης μεταξύ περίπου ίσων «μεγαδυνάμεων» προσπαθεί να επιβάλει σήμερα η μαρξιστική Νέα Τάξη, για να εκβιάζει τους λαούς με τον φόβο μιας παγκόσμιας πολεμικής σύρραξης μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων. Για τις ανάγκες αυτού του σχεδιασμού το Δημοκρατικό κόμμα —με την απόλυτη συνεργασία των σιωνιστικών ΜΜΕ— στην κυριολεξία «ξεχαρβαλώνει» τις ΗΠΑ …Ακόμα και η αναρχία, η οποία αυτήν τη στιγμή προκαλεί τον τρόμο τού αμερικανικού λαού, είναι δημιούργημα του Δημοκρατικού κόμματος των κυρίαρχων μαρξιστών. Οι Δημοκρατικοί ενθαρρύνουν την εγκληματικότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των ΗΠΑ, προκειμένου να τρομάξουν τον λαό και να μειώσουν την αυτοπεποίθησή του …Με επικεφαλής Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ τον Εβραίο μαρξιστή Μέρικ Γκάρλαντ, κάνουν ό,τι θέλουν. Ενθαρρύνουν την εγκληματικότητα, η οποία, εάν συνδυαστεί με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που «κουβαλάνε» οι μαρξιστές στις ΗΠΑ και σε συνδυασμό με τους φανατικούς τής οπλοκατοχής, μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ επικίνδυνο εμφυλιοπολεμικό κλίμα…
…Πραγματικά εμφυλιοπολεμικό, εφόσον οι κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες συσπειρώνονται με φανατισμό γύρω από τις απόψεις τους, είναι πολύ μεγάλες κι οπλισμένες και οι μαρξιστές «δικηγόροι» τού Δημοκρατικού κόμματος βρίσκονται στην εξουσία. «Πρωτεύουσες» αυτής της πρωτοφανούς αναρχίας και τυφλής εγκληματικότητας είναι όλες εκείνες οι Πολιτείες, τις οποίες ελέγχουν οι μαρξιστές τού Δημοκρατικού κόμματος …Οι Πολιτείες αυτές, των οποίων οι διωκτικές αρχές ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς και με την ατιμωρησία «ενθαρρύνουν» την εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα …Πρωταγωνιστές σ’ αυτές τις Πολιτείες τής εσκεμμένης αναρχίας είναι οι Πολιτείες τής Νέας Υόρκης, του Ιλλινόι και της Καλιφόρνια …Οι Πολιτείες αυτές, στις οποίες απόλυτα κυρίαρχοι είναι οι Εβραίοι Σιωνιστές και οι οποίες τρομάζουν τόσο πολύ τους πολίτες τους, που είναι οι μόνες Πολιτείες τις οποίες εγκαταλείπουν μαζικά οι πληθυσμοί τους. Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε στις ΗΠΑ, δεν είναι τυχαία…
…Δεν είναι τυχαίο που έχει ενεργοποιηθεί εκεί —με όλες του τις δυνάμεις— το παρακράτος τού Σόρος και των άλλων Σιωνιστών …Το παρακράτος της Antifa και του BLM…Το οπλισμένο και βίαιο αυτό παρακράτος, το οποίο έκανε την προβοκάτσια τού Καπιτωλίου ακριβώς τη στιγμή που θα εξεταζόταν η καταγγελία περί νοθείας των εκλογών υπέρ τού Δημοκρατικού κόμματος και του υποψηφίου του. Γιατί όμως μιλάμε τόσο απόλυτα και με τόση βεβαιότητα για προβοκάτσια; …Γιατί, εάν υπήρχε ΕΝΑΣ, ο οποίος είχε ακόμα και προσωπικό συμφέρον από την απρόσκοπτη λειτουργία τού Καπιτωλίου εκείνη ακριβώς τη στιγμή, αυτός ήταν ο Τράμπ, ο οποίος «χρεώθηκε» την «ανωμαλία» …«Καί κερατάς καί δαρμένος» …Καί τον έκαναν «κερατά» οι νταβατζήδες τού Δημοκρατικού κόμματος καί τον «κατήγγειλαν» για βιαιότητες. Μιλάμε για πρακτικές τού υποκόσμου και του πεζοδρομίου.
Αυτή είναι η ηγεσία των ΗΠΑ, η οποία κέρδισε τις εκλογές με αναμφισβήτητη νοθεία και στρέφει το κράτος εναντίον τού ίδιου του αμερικανικού λαού …Η «αμερικανική» ηγεσία τής Νέας Τάξης …Η ηγεσία τού Σιωνιστή Προέδρου Δικηγόρου Μπάιντεν με Προσωπάρχη «κηδεμόνα» στον Λευκό Οίκο τον Εβραίο Δικηγόρο Ρον Κλάιν …Η ηγεσία τής Σιωνίστριας Αντιπροέδρου Δικηγόρου Καμάλα Χάρις με «προσωπάρχη» κηδεμόνα τον Εβραίο δικηγόρο σύζυγό της Ντάγκλας Έμχοφ. Αυτοί εξουσιάζουν τις ΗΠΑ με επικεφαλής τής Εξωτερικής της Πολιτικής τον Εβραίο Δικηγόρο Άντονι Μπλίνκεν …Με επικεφαλής Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας τον Εβραίο Δικηγόρο Αλεχάντρο Μαγιόρκας …Με επικεφαλής τής οικονομίας της την Εβραία Οικονομολόγο Τζάνετ Γέλεν …Όλοι Εβραίοι και όλοι μαρξιστές «επιστήμονες» …Η Κυβέρνηση τού Ισραήλ λιγότερους Εβραίους πρέπει να έχει στη σύνθεσή της !!! Αυτοί είναι που στρέφουν στην κυριολεξία το κράτος των ΗΠΑ εναντίον τού λαού τους σαν να είναι ένα τρομακτικό «αυτοάνοσο» νόσημα.
Αυτό το οργανωμένο και γενικό «ξεχαρβάλωμα» των ΗΠΑ ο Σιωνισμός το επιδιώκει, γιατί ο ελληνιστικού τύπου σχεδιασμός, που έχει επιλεγεί, δεν μπορεί να λειτουργήσει με έναν ισχυρό Πλανητάρχη, ο οποίος επικρατεί συντριπτικά έναντι των άλλων. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα στην κυριολεξία «ματώνουν» τις ΗΠΑ, για να τις εξασθενήσουν ως κράτος. Για να μην έχουν οι ΗΠΑ την υπεροχή τής προηγούμενης εποχής και δημιουργούν «στρεβλώσεις» στον σχεδιασμό, «εξασθενούνται» σε όλα τα επίπεδα …«Εξασθενούνται» στο οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο …«Εξασθενούνται» ακόμα και στο κοινωνικό επίπεδο, πλημμυριζόμενες με αγράμματους κι ανεκπαίδευτους πληθυσμούς, που ρίχνουν όλους τους «δείκτες» τής κοινωνίας αυτής, η οποία κάποτε ήθελε να παρουσιάζεται ως η «κορυφαία» στον Χριστιανισμό. Εάν σ’ αυτό συνυπολογίσει κάποιος ότι «σπρώχνουν» εσκεμμένα στις ΗΠΑ κι ένα μεγάλο μέρος τού υποκόσμου τής Λατινικής Αμερικής, αντιλαμβανόμαστε για τι «χτύπημα» μιλάμε. Στόχος είναι να φτάσουν οι άλλοτε κραταιές ΗΠΑ σε ένα επίπεδο περίπου ίσο με τους υπόλοιπους «παίκτες», για να λειτουργήσει η δυναμική τού σχεδιασμού των ελληνιστικών βασιλείων.
Την πρακτική λειτουργία αυτού του σχεδιασμού πρόβαραν στην τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη …Ένας εξασθενημένος Μπάιντεν «προκαλούσε», χωρίς να απειλεί …«απειλούσε», χωρίς να ενεργεί. Εάν τώρα βάλει κάποιος στη θέση τού Καίσαρα τον Μπάιντεν, στη θέση τής Κλεοπάτρας την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στη θέση τού Κάσσανδρου τον Πούτιν, στη θέση τού Αντίοχου τον Σι-Τζινπίνγκ, έχει μπροστά του μια ακριβή «ρέπλικα» του «ελληνιστικού σχεδιασμού» …Μια ακριβή απομίμηση, η οποία ως κοινή γλώσσα των εξουσιαστών χρησιμοποιεί την αγγλική κι ως «ιδεολογία» έχει τον μαρξισμό …Τον σχεδιασμό που γνωρίζουν οι Εβραίοι και γι’ αυτόν τον λόγο τον αντέγραψαν. Τώρα είναι που στήνουν τη γνωστή «παράσταση» …Ο «Καίσαρας» των ΗΠΑ θα τα «βρει» με την «Κλεοπάτρα» τής Ε.Ε. …και για τα πάντα θα κατηγορούν τον «Κάσσανδρο» της Ρωσίας, ο οποίος βρίσκεται σε μυστική συμφωνία με τον «Αντίοχο» της Κίνας. Όταν λοιπόν ο «Καίσαρας» πήγε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τον ρώτησαν για το ποιος «φταίει» για τη σημερινή κρίση και τον πληθωρισμό, τι απάντησε; …«Κάσσανδρος …Κάσσανδρος …Κάσσανδρος»!!! …Μιλάμε για «φρέσκα» νέα, βγαλμένα από τα αρχαία χρόνια !!!
Επειδή ένας παγκόσμιος σχεδιασμός δεν μπορεί να σταθεί μόνον με απειλές και τρόμο, έπρεπε να «εφεύρουν» και πάλι έναν κοινό στόχο …Έναν παγκόσμιο στόχο …Έναν πανανθρώπινο στόχο …Έναν «λαμπρό» στόχο …Κάτι, το οποίο να τους δίνει μια καλή «βιτρίνα» απέναντι στον κόσμο …Και πάλι μιμήθηκαν τους Έλληνες. Οι Έλληνες —κάποτε— είχαν θέσει ως στόχο τους —που θα ένωνε τους λαούς υπό την ηγεσία τους— την παγκόσμια νίκη κατά τής βαρβαρότητας. Οι λαοί πείστηκαν από τα οφέλη αυτής της επιλογής και τούς «ακολούθησαν» σ’ αυτόν τον στόχο …Τον υψηλό στόχο υπέρ τού πολιτισμού και της ανθρωπότητας. Τώρα και οι μαρξιστές επαναλαμβάνουν το ίδιο. Πρώτος στόχος τους είναι η «σωτηρία» τού Πλανήτη. «Εχθρός» τους —σε περίοδο ειρήνης— η «κλιματική αλλαγή» …Η «υπερθέρμανση» του Πλανήτη είναι ο «εχθρός» τους και αυτόν «πολεμούν» επικεφαλής όλης της ανθρωπότητας. Δεύτερος στόχος τους η «Υγεία» τής ανθρωπότητας …Η παγκόσμια υγεία …Η «Πανδημία» είναι ο «εχθρός» τους, και αυτόν «πολεμούν».
Σε τι ακριβώς τούς εξυπηρετεί ο σχεδιασμός αυτός; Τι κατάφεραν με την επινόηση αυτών των παγκόσμιων στόχων; …Να μιμηθούν ξανά τους Έλληνες …Να δημιουργήσουν τους «βάρβαρους» της αρεσκείας τους. Άρα οι νέοι «βάρβαροι» κι «αγράμματοι» και «ψεκασμένοι» είναι αυτοί, οι οποίοι δεν σέβονται τα «οράματά» τους …Αυτοί, οι οποίοι δεν σέβονται τον «πόνο» τους για την ανθρωπότητα …Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους …Μόνοι τους δημιούργησαν την «πίστα», για να «τρέξουν» εκεί χωρίς αντίπαλο …Αυτοί είναι που θα μπουν επικεφαλής τού πανανθρώπινου αγώνα εναντίον τής νέας αυτής βαρβαρότητας …Άλλωστε κι αυτοί —με το μυαλό τους— «Greeks» είναι …Έτσι αυτοαποκαλούνται μεταξύ τους οι μαρξιστές στα Κολέγια των «δικηγόρων» …Αυτοί είναι οι «αυθεντικοί» «Greeks», με την προφορά τής «εγκεφαλοπάθειας» του Έρασμου …Όχι σαν τους «Νεοέλληνες», οι οποίοι είναι «τουρκόσποροι» και μιλάνε τα ελληνικά κάπως «περίεργα» !!!
Μόνον αυτοί «πονάνε» την ανθρωπότητα …Αυτοί, οι οποίοι στα βιογραφικά τους αυτοπροσδιορίζονται σαν «Philanthropists» …Αυτοί οι «φιλάνθρωποι» είναι που νοιάζονται για το «καλό» τής ανθρωπότητας …Οι Εβραίοι μεγιστάνες και τα «τσιράκια» τους …Οι κλέφτες, οι τεμπέληδες και τα παράσιτα του μαρξισμού …Οι «δικηγόροι», που μας «δουλεύουν» …Οι ψεύτες, οι οποίοι κατασκευάζουν διαρκώς νέα προβλήματα, για να «πουλάνε» σωτηρία σε νέους «πελάτες». Όταν λοιπόν βλέπουμε δισεκατομμυριούχους Εβραίους ν’ «ανησυχούν» για το «κλίμα τού Πλανήτη» ή για την «υγεία των φτωχών», πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι οι μαρξιστές «υπηρέτες» τους θα μπουν επικεφαλής τού πολέμου κατά τής «νεοβαρβαρότητας». Αυτοί οι «ήρωες» τού ανθρωπισμού θα μας επιβάλουν τα υποχρεωτικά μέτρα …Να πάρουν αυτοί το «μεροκάματο» του χαφιέ και τ’ αφεντικά τους να γίνουν ακόμα πλουσιότερα !!!

 

Η «Εποχή τού Υδροχόου» «ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ» !!!…
…Έρχεται η «Εποχή» των Ελλήνων !!!

Στο ερώτημα, λοιπόν, με το οποίο ξεκίνησε το κείμενο, γνωρίζουμε πλέον την απάντηση!!! …«Ποιοι κυβερνάνε τον Κόσμο, και πάει αυτός κατά διαόλου;» …Οι μεγιστάνες Σιωνιστές και οι διεφθαρμένοι μαρξιστές «υπάλληλοί» τους, οι οποίοι κυβερνάνε τα κράτη …Οι Σιωνιστές τύπου Ρότσιλντ, Μπάφετ, Γκέιτς ή Ζούγκεμπεργκ και οι μαρξιστές υπάλληλοί τους τύπου Μπάιντεν, Μέρκελ, Μακρόν, Ντράγκι, Πούτιν, Σι-Τζινπίνγκ κλπ. …Αυτοί είναι που συνδέονται μεταξύ τους με το «νήμα» τού μαρξισμού, το οποίο ξεκινάει πλέον από την «καπιταλιστική» Νέα Υόρκη και, διαπερνώντας —μέσω των Κολεγίων— ολόκληρο τον Πλανήτη, φτάνει μέχρι τα πιο σκοτεινά σοκάκια τού «κομμουνιστικού» Πεκίνου …Αυτοί διάβρωσαν τη Δημοκρατία σ’ ολόκληρο τον κόσμο …Αυτοί παραπληροφόρησαν τον κόσμο με την εγκληματική χρήση των διεθνών ΜΜΕ …Αυτοί έγιναν τα «σαράκια», που κατέφαγαν το ελληνικό αβύθιστο «σκάφος».
Το διαστημικό αυτό «κυβερνοσκάφος», το οποίο σχεδιάστηκε, με γνώση Θεού κι ανθρώπων, για να «κουβαλήσει» με ασφάλεια ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανθρωπότητα μέσα στο άπειρο τού χρόνου, κατάντησε μια ακυβέρνητη μισοβυθισμένη «σχεδία» πλούσιων γύφτων …Γύφτων «πειρατών», οι οποίοι διέλυσαν κι αποσυναρμολόγησαν βασικά του δομικά στοιχεία, για να τα πουλήσουν για «σαβούρα» στα «παζάρια» τους. Άσχετοι γύφτοι «πειρατές» έστησαν τις «τέντες» τους εκεί όπου κάποτε υπήρχε η «γέφυρα» του Κυβερνήτη …Έδωσαν το απόλυτο νόημα στη λαϊκή έκφραση: «εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια». Αυτοί, οι οποίοι με την ανώφελη —ακόμα και για τους ίδιους— απληστία τους αρπάζουν ακόμα και τα χρειώδη που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα απλά για να επιβιώσει. Άπληστοι κλέφτες, οι οποίοι μετατρέπονται σε «δολοφόνους», γιατί, εξαιτίας αυτής της ανώφελης απληστίας, έγιναν υπεύθυνοι για εκατομμύρια θανάτων ανθρώπων και άπειρη δυστυχία !!!
Το σκάφος» αυτό, το οποίο έπλεε «περήφανα» σε όλα τα «νερά» τού κόσμου εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, έχει πλέον πρόβλημα …Έχει σχεδόν ακινητοποιηθεί και είναι έτοιμο να βυθιστεί. Γιατί; …Γιατί οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ Σιωνιστές έκαναν τραγικά λάθη …Τη φυσική τους απληστία τη μετέφεραν και στην πολιτική, κι αυτό είναι μέγα λάθος …Την απληστία τους την έκαναν —με «δημοκρατικές» διαδικασίες— μονοπώλιο στην εξουσία. Οι άνθρωποι άρχισαν ν’ αμφισβητούν την αξία ακόμα κι αυτής της ίδιας της Δημοκρατίας, η οποία είναι το μόνο «πολίτευμα» που δίνει την εξουσία στον απλό άνθρωπο. Αυτό είναι που κατάφεραν οι άσχετοι Σιωνιστές, οι οποίοι «βραχυκύκλωσαν» ακόμα και το Πολίτευμα αυτό, το οποίο προστάτευε και τους ίδιους μέσα στις ξένες κοινωνίες, οι οποίες πλέον μπορούν —ανά πάσα στιγμή— να «γυρίσουν» στην εποχή τής βαρβαρότητας και του φασισμού. «Πριόνισαν» ακόμα και το «κλαδί» όπου κάθονταν, προκειμένου να το πουλήσουν. Επάνω στην αγωνία τους ν’ αρπάξουν τα πάντα, διέλυσαν τα πάντα.
Όμως, για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να διαβρώσουν» πρώτα τις κοινωνίες …Να τις «αρρωστήσουν» …Να τους στερήσουν τη φυσική εκείνη δύναμη, η οποία τους επέτρεπε να επιβιώνουν …Να τις κάνουν μη-παραγωγικές και πρακτικά «ανάπηρες» …Να καταστρέψουν κάθε μορφή κεφαλαίου, το οποίο τους έδινε τη δυνατότητα ν’ αυτοσυντηρούνται …Να τις αποβιομηχανίσουν παντελώς …Να μετατρέψουν ένα μεγάλο μέρος από τα χωράφια τους σε φωτοβολταϊκά πάρκα …Να κάψουν τα δάση τους, στήνοντας στη θέση τους θεόρατες ανεμογεννήτριες. Όλα αυτά τα έκαναν από την απληστία τους …Τα έκαναν, για να επωφεληθούν από την άγνοια του κόσμου και την αδυναμία του ν’ αντισταθεί. Ως ειδικοί τού προβληματικού αστικού «βιοτόπου», οι Σιωνιστές επεδίωξαν να μετατρέψουν ολόκληρο τον Χριστιανισμό σε ένα τέτοιοι προβληματικό περιβάλλον. Αστικοποίησαν —χωρίς λόγο κι αιτία— μεγάλα ποσοστά των πληθυσμών. Θέλησαν να «στριμώξουν» τον κόσμο στις πόλεις και να τον εκβιάζουν …Να τον στριμώξουν στις δικές τους ιδιοκτήτες πλέον πόλεις, για να τον ελέγχουν απόλυτα μέσα από την αδυναμία του ν’ αυτοσυντηρηθεί …Να τον μετατρέψουν κατοικίδιο και να ελέγχουν οτιδήποτε τον αφορά …Από την τροφή του μέχρι την κατοικία του.
Αυτός ήταν ο στόχος τους …Να κάνουν τις κοινωνίες στο σύνολό τους μαρξιστικές, ώστε ο συμφεροντολογισμός τους να τις «δένει» επάνω τους …Να έχουν πάντα την «τάση» να υποτάσσονται σ’ αυτούς, οι οποίοι μπορούν να μοιράσουν εύνοια, βοηθήματα, επιδόματα, δάνεια και βέβαια βολέματα …Κοινωνίες, οι οποίες τείνουν να τους μοιάσουν. Ολόκληρες κοινωνίες τείνουν να μοιάσουν με μια μειονότητα, η οποία είναι ισχυρή, γιατί απλούστατα αποτελεί μειονότητα κι εκμεταλλεύεται την πλειονότητα. Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε καμία περίπτωση. Ήταν λάθος τους που γέμισαν κάμπους και ραχούλες με τα Πανεπιστήμια των «υποστέγων». Από τη στιγμή που γέμισαν τον κόσμο με συμφεροντολόγους μαρξιστές, δεν υπάρχει πλέον ούτε η μαθηματική πιθανότητα να «λειτουργήσει» η κοινωνία …Απέκτησε «αναπηρία» και δεν μπορεί ν’ αυτοσυντηρηθεί …Δεν έχει τα μέσα και τους ανθρώπους, ώστε να παράγει η ίδια τα αγαθά και τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη για να ζήσει.
Το «σκάφος», δηλαδή, απέκτησε περισσότερο καθήμενο και παρασιτικό πληθυσμό, απ’ αυτόν που «κωπηλατεί» για να λειτουργήσει …Απέκτησε περισσότερο εξειδικευόμενο στην «υπηρεσία» πληθυσμό, απ’ αυτόν που αναγκαστικά πρέπει να έχει στην παραγωγή, για να μπορεί να επιβιώσει μια κοινωνία, η οποία έχει ανάγκη τις υπηρεσίες. Αυτό, το οποίο ξεκίνησε ως «λέρα» κι απλά «χρωμάτιζε» το σκάφος των «πειρατών», έγινε ένα παχύ στρώμα «πίσσας», που δύσκολα ελέγχεται και δεν μπορεί να περιοριστεί στην ανεξέλεγκτη πλέον αύξησή του. Το «σκάφος» απέκτησε ένα τεράστιο «έρμα», το οποίο δεν του επιτρέπει την κίνηση …Έχει «ακινητοποιηθεί» και μάλιστα στο μέσον ενός «ωκεανού» προβλημάτων και μπροστά σε μια οικονομική «καταιγίδα», που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος.
Είναι πλέον θέμα επιβίωσης να τους εγκαταλείψουν οι μαρξιστές. Είναι θέμα χρόνου τα συμφέροντά τους να στραφούν προς άλλη κατεύθυνση, εφόσον δεν υπάρχει σωτηρία στον Σιωνισμό. Είναι θέμα χρόνου αυτοί, οι οποίοι επένδυαν στον μαρξισμό —για να «κάθονται» και να πληρώνονται— ν’ αρχίσουν να πιάνουν τα «κουπιά». Δεν έχει νόημα να κάθεσαι, εάν δεν πληρώνεσαι γι’ αυτό. Η Δύση πλέον αναζητά την εργασία …Την παραγωγική εργασία. Η εργατική ιδιότητα άρχισε πλέον να γίνεται ελκυστική για εκείνους, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στα Πανεπιστήμια να βλέπουν τους εργάτες σαν τα κορόιδα των κορόιδων. Οι άνεργοι και υπεράριθμοι μαρξιστές αναπολούν τις εποχές εκείνες, που ακόμα και οι βιομηχανικοί εργάτες είχαν μια ζωή πολύ ευκολότερη και ποιοτικότερη απ’ αυτήν που ζουν σήμερα οι ίδιοι. Έχουν βαρεθεί πλέον τη μερική εργασία, η οποία δίνει «μερική» ζωή κι επιτρέπει τη δημιουργία «μερικής» οικογένειας. Δεν μπορούν πλέον ν’ αντέξουν τη μιζέρια των συμπληρωματικών «βοηθημάτων», τα οποία «εξανεμίζονται», χωρίς να προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό πέρα από τη «διαφήμιση» των «γενναιόδωρων» «δικηγόρων».
Ο κόσμος κουράστηκε. «Βλέπει» και μόνος του το αδιέξοδο. «Βλέπει» και μόνος του τον «πληθωρισμό» τής ανώτατης εκπαίδευσης. «Βλέπει» να μην υπάρχει ούτε η μαθηματική πιθανότητα να «βολευτούν» όλοι αυτοί σε κάποια «προνομιούχο» θέση τής Νέας Τάξης. «Βλέπει» ότι δεν υπάρχει προοπτική κι αρνείται να χρηματοδοτήσει στα παιδιά του πανάκριβες σπουδές για μια άνευ αξίας «επιστημοσύνη». Εάν πετάξεις μια πέτρα, πιο πολλές πιθανότητες έχεις να χτυπήσει έναν πτυχιούχο παρά έναν αγράμματο. Δεν υπάρχει σερβιτόρος ή ντελιβεράς χωρίς πτυχίο «ανώτατης» σχολής. Οι ουρές των ανέργων μπροστά στα ταμεία ανεργίας διαρκώς μεγαλώνουν και θυμίζουν τις ημέρες τού μεγάλου Κραχ στις ΗΠΑ. Οι μαρξιστές «κοινωνιολόγοι» βλέπουν τους εργοστασιακούς εργάτες στα μεγάλα εργοστάσια των μεγάλων εταιρειών και ζηλεύουν πραγματικά τους εργαζόμενους σ’ αυτά …Ζηλεύουν την ασφάλειά τους και τη σταθερότητα που χαρακτηρίζει τον προγραμματισμό των ζωών τους …Ακούν τον ήχο από τα μηχανάκια να περνάνε δίπλα τους και τους πιάνει κρύος ιδρώτας στη σκέψη ότι μπορεί ν’ αναγκαστούν και οι ίδιοι να γίνουν «ντελιβεράδες».
Ούτε που θα καταλάβουν οι Σιωνιστές πόσο γρήγορα θα τους εγκαταλείψουν οι «εκλεκτοί» τους. Όπως —μετά τις μακροχρόνιες εκπαιδευτικές τους «διακοπές» στα Πανεπιστήμια— τους «θυμήθηκαν» κι έγιναν μαρξιστές γιατί τους συνέφερε, έτσι και τώρα —μετά τη μακροχρόνια ανεργία και μιζέρια— θα τους εγκαταλείψουν …Έτσι απλά, και χωρίς καθόδου «δράμα». Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε στις αρχές τού κειμένου στα χαρακτηριστικά τού μαρξισμού …Ο μαρξισμός ΔΕΝ είναι ιδεολογία …ΔΕΝ έχει αρχές, οι οποίες στηρίζουν ένα δόγμα …Είναι μια βουβή συμφεροντολογική «επιλογή», η οποία «κρύβεται» πίσω από τις ιδεολογίες που έχουν ήδη οι άνθρωποι. Οι μαρξιστές, δηλαδή, απλά θα εγκαταλείψουν τους Σιωνιστές με την απλότητα και την αμεσότητα που εγκαταλείπει κάποιος δικηγόρος τον πελάτη του …Τον πελάτη του, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να τον πληρώσει και άρα να τον συντηρήσει.
Η παγκόσμια αλλαγή, δηλαδή, δεν θα έρθει μέσα από μάχες για την αλλαγή κάποιου «λειτουργικού» …Δεν θα γίνει μάχη ανάλογη των μαχών, οι οποίες προηγήθηκαν των μεγάλων αλλαγών στην ανθρώπινη ιστορία … Δεν θα γίνουν συγκρούσεις, όπως αυτές του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό ή του Χριστιανισμού με τον κομμουνισμό …Δεν θα γίνει μάχη, η οποία απαίτησε χρόνο και κόστισε σε αίμα …Ο Σιωνισμός δεν μπορεί να σταθεί στα «ίσα» απέναντι στον Ελληνισμό. Η μέχρι τώρα επιτυχία του οφείλεται στη πονηριά του και στο γεγονός ότι πέρασε κάτω από τα «ραντάρ» του. Από τη στιγμή που θα εντοπιστεί, είναι «τελειωμένος». Πόσο μάλιστα όταν θα «ξεμείνει» από συμμάχους, αδυνατώντας να «ταΐσει» τους μαρξιστές υποτακτικούς του. Η αλλαγή γι’ αυτόν τον λόγο θα είναι αναίμακτη και άμεση. Οι Σιωνιστές θα μείνουν μόνοι τους χωρίς συμμάχους και χωρίς «ασπίδα» προστασίας …Μόνοι τους με τη λεία στα χέρια κι απέναντί τους μια ανθρωπότητα, η οποία λιμοκτονεί εξαιτίας τους.
Στην κυριολεξία η ανθρωπότητα θα πάθει σοκ όταν έρθει η ώρα τής αποκάλυψης …Όταν αποκαλυφθεί με στοιχεία η συνολική παρασιτική τους δραστηριότητα και η «μπάζα» που προέκυψε απ’ αυτήν. Ακόμα κι αυτά, τα οποία πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι για τους Εβραίους, θα είναι σταγόνα στον ωκεανό …Η κορυφή ενός παγόβουνου, το οποίο δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι. Οι άνθρωποι αυτοί πραγματικά έφαγαν μέχρι και τα «πόδια» τους από την απληστία τους …Ούτε μία φορά δεν σήκωσαν το «πόδι» τους από το «γκάζι» …«Πλιάτσικο» μέχρι θανάτου …Ούτε καν ένας προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση αστοχίας.
Στην εποχή τού ίντερνετ και της εύκολης επικοινωνίας, εάν χάσουν οι Σιωνιστές τον έλεγχο των μυστικών «αρχείων» που τους αφορούν, θα ψάχνουν στην κυριολεξία Πλανήτη να κρυφτούν. Όλα τα μυστικά τους κρύβονται στη «βάση» τους, η οποία δεν είναι ούτε στις ΗΠΑ ούτε στο Τελ Αβίβ των Ισραηλινών —όπως θα νόμιζε κάποιος— …Τα μυστικά τους κρύβονται στο Βερολίνο των μαρξιστών και ατιμώρητων συνενόχων τους …Στο Βερολίνο, όπου «γεννήθηκε» ο σιωνιστικός μαρξισμός …Στο Βερολίνο τού αγαπημένου τους «υπάλληλου», σωτήρα κι ευεργέτη Χίτλερ …Στα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ τής Εβραίας Μέρκελ …Στα φυλασσόμενα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ διατηρούν όλα τους τα μυστικά. Εάν ανοίξουν τα αρχεία τής ΣΤΑΖΙ, τα οποία λειτουργούν συνδυαστικά με τα αρχεία τής CIA και της πρώην KGB, θα πάρει «φωτιά» ο κόσμος.
Γιατί είμαστε σίγουροι ότι βρίσκονται εκεί; …Γιατί μόνον εκεί είναι απόλυτα ασφαλή και προστατεύονται όλοι οι συνένοχοι της συνωμοσίας τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου σε συνθήκες αλληλεξάρτησης —και άρα αλληλοεκβιασμών—. Πολύ έξυπνη επιλογή. Τις αποδείξεις για τα εγκλήματα των συνενόχων, που παρίσταναν τους «κατήγορους», τις κρατάει ο επισήμως «καταδικασμένος» για τα εγκλήματα αυτά, ο οποίος όμως με τις «πλάτες» των πρώτων δεν πλήρωσε ποτέ τις αποζημιώσεις. Εάν οι Γερμανοί επιτρέψουν τη «διαρροή», καταστρέφονται πρώτα οι ίδιοι και συμπαρασύρουν μαζί τους καί τους Αμερικανούς τού Δημοκρατικού κόμματος καί τους Ρώσους πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι εσχάτως πλούτισαν από τον καπιταλισμό. Εάν κάτι συμβεί στα αρχεία, οι Γερμανοί θα «ματώσουν» το ίδιο με τους Σιωνιστές. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σίγουροι οι Σιωνιστές για την ασφάλεια της επιλογής τού Βερολίνου και της ΣΤΑΖΙ. Εκεί μέσα υπάρχουν οι αποδείξεις ότι αυτοί ήταν οι εμπνευστές τού μακελειού τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, νύχτα θα φύγουν από τα χριστιανικά εδάφη —εάν βέβαια προλάβουν—. Εάν αποδειχθεί ότι αυτοί «πούλησαν» —ως κερδοφόρο «concept»— το μακελειό των εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών Χριστιανών στους Αμερικανούς και τον Στάλιν, για να «θησαυρίσουν» οι τοκογλυφικές τους τράπεζες, μαύρο «φίδι» —χριστιανικό— που τους έφαγε !!!
Όλα μετά θ’ ακολουθήσουν αλυσιδωτά …Το ένα θα φέρει τ’ άλλο …Δεν υπάρχει έγκλημα, που να «μάτωσε» κάποια «γωνιά» τού Χριστιανισμού, το οποίο να μη φέρει την υπογραφή τους …Αυτοί έστειλαν τους Γερμανούς και τους Εβραίους επαγγελματίες μαρξιστές —τους οποίους «φύτεψαν» στη Ρωσία—, για να προκαλέσουν τη «ρωσική» επανάσταση ερήμην των Ρώσων …Αυτοί «σακάτεψαν» τον ρωσικό λαό και τον καθήλωσαν στην αδυναμία εκείνη, η οποία τον παρέδωσε στις ορέξεις των μεθύστακων μαρξιστών τού Κρεμλίνου. Στα αρχεία τής ΣΤΑΖΙ βρίσκονται οι αποδείξεις για τις μυστικές συμφωνίες μεταξύ Χίτλερ και Στάλιν όσον αφορά την «ψευδοσύγκρουσή» τους …με μόνο στόχο να «εκτελέσουν» —στην κυριολεξία— τις αστικές τάξεις και άρα τους μορφωμένους πληθυσμούς τής Ρωσίας και της Πολωνίας …Ναζιστοσταλινικά εγκλήματα σαν αυτά του Κάτυν είναι σιωνιστικής εμπνεύσεως …Με εντολή των Σιωνιστών ο Στάλιν «τάιζε» τα πολυβόλα των Γερμανών με άοπλους Ρώσους μορφωμένους αστούς …Πώς αλλιώς θα «υποβιβαζόταν» ο ρωσικός λαός στο σημείο να τον «δουλεύει» ο μαρξιστής πράκτορας της ΣΤΑΖΙ και των Σιωνιστών —ο Πούτιν— και να τον έχει λεηλατήσει ο Σιωνιστής Εβραίος Τσουμπάις και η παρέα του; Αυτά, δηλαδή, τα οποία κάνουν σήμερα στις ΗΠΑ, τα έκαναν έναν αιώνα πριν στην τσαρική Ρωσία.
Όμως, το επτασφράγιστο «μυστικό» των Σιωνιστών είναι άλλο. Αυτό έχει σχέση με το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» …Το μεγάλο «κόλπο», το οποίο θυματοποίησε τους Σιωνιστές μέσα στον Χριστιανισμό και τους έδωσε όλα τα μέσα να επικρατήσουν μέσα σ’ αυτόν με τους απόλυτους όρους τού αθέμιτου ανταγωνισμού. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα, το οποίο να δίνει υπεροχή ενός λαού ή ενός ανθρώπου απέναντι στον ανταγωνισμό του, το οποίο να μην το απόλαυσαν οι Σιωνιστές σαν «θύματα» …Πολλαπλές αποζημιώσεις, προνομιακές επιδοτήσεις, αφορολόγητα, δωρεές ακινήτων, υποτροφίες σπουδών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος ως «βοηθήματα», τα πήραν μαζικά οι Σιωνιστές, με αποτέλεσμα την απόλυτη υπεροχή τους μέσα στον Χριστιανισμό …Απόλυτη υπεροχή, είτε ως λαός ανάμεσα σε λαούς είτε ως άνθρωποι ανάμεσα σε ανθρώπους. Όλα αυτά, γιατί ήταν «θύματα» του Ολοκληρωτισμού των μαρξιστών. Σύντομα θ’ αποδειχθεί ότι το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ήταν ο εσκεμμένος «αυτοτραυματισμός» τους, για να μπουν ανάμεσα στα θύματα του πολέμου κι όχι ανάμεσα στους θύτες του …Ήταν το —με εντολή των «δικηγόρων» τους— «κατασκευασμένο» τους άλλοθι, για να μην μπορούν τα θύματά τους να στραφούν εναντίον τους …Να έχουν οι ίδιοι τα νομικά όπλα, για να σταματάνε κάθε αντισιωνιστική ενέργεια εν τη γενέση της …Να μην χρησιμοποιήσουν τα θύματά τους τις ήδη —πριν τον Πόλεμο— υπάρχουσες πληροφορίες για συνεργασία τους με το ανθρωποκτόνο σταλινικό καθεστώς και το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ, το οποίο πρωταγωνίστησε σ’ εκείνον τον ανθρωποκτόνο σχεδιασμό.
Όμως, το χειρότερο όλων —σε μια εποχή που το σύνολο της ανθρωπότητας μαστίζεται από τη φτώχεια κι απειλείται στην κυριολεξία με λιμοκτονία— θα είναι, όταν αποκαλυφθεί το μέγεθος της «μπάζας» τους από αυτό το «μέγα-κόλπο» …Όταν αποδειχθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών δισεκατομμυριούχων —μέσα σ’ έναν κόσμο θεόφτωχο— είναι Εβραίοι …Όταν αποδειχθεί ότι τα μεγαλύτερα θύματα της απληστίας τους ήταν οι Αμερικανοί «συνεταίροι» τους …Όταν αποδειχθεί ότι αυτοί οι άπληστοι Εβραίοι λεηλάτησαν τα πάντα μέσα στον Χριστιανισμό …Ότι ελέγχουν απόλυτα τα παγκόσμια δίκτυα υποδομών …Τις πολυεθνικές τροφίμων και ποτών …Τις πολυεθνικές ένδυσης και υπόδησης …Τις πολυεθνικές εμπορίου και διανομής τής ανθρώπινης τροφής. Ακόμα και τη διακίνηση των ναρκωτικών αυτοί την ελέγχουν, εάν σκεφτεί κάποιος ότι τη μερίδα τού λέοντος από τα κέρδη —ακόμα και των πιο σκληρών εμπόρων τού θανάτου— την αρπάζουν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι τούς «ξεπλένουν» το «βρόμικο» χρήμα …Το φτηνό «χρήμα», το οποίο τους επέτρεψε ν’ αρπάξουν τα πάντα και μεταξύ άλλων και τις περιουσίες των Χριστιανών …Τις περιουσίες των δανειοληπτών Χριστιανών, οι οποίοι έκαναν το λάθος να δανειστούν από τους τοκογλύφους. Εκεί είναι που θα πάθει «πλάκα» ο κόσμος …Θα πάθει «πλάκα» όταν θα γίνει η αποκάλυψη των «επενδύσεών» τους στο real estate.
Δεν υπάρχει κάτι πολύτιμο στον Κόσμο, επάνω στο οποίο να μην έχουν απλώσει τα βρόμικα «χέρια» τους. Δεν υπάρχει «φιλέτο» εντός τού Χριστιανισμού —και όχι μόνον—, το οποίο να μην τους ανήκει. Εκατοντάδες εκατομμύρια διαμερισμάτων, εμπορικών ακινήτων, εκτάσεων γης και τουριστικών φιλέτων έχουν περάσει στην κυριότητά τους. Στην κυριολεξία έχουν «ξεσπιτώσει» τους Χριστιανούς και τους τα έχουν πάρει ΟΛΑ μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι». Ό,τι πολύτιμο ανήκε στους Χριστιανούς μετά από πολέμους κι εργασία αιώνων, τούς το έχουν πάρει μέσα από τα «χέρια» κι εξαιτίας μερικών καταναλωτικών δανείων, τα οποία «δούλεψαν» σαν τα «καθρεφτάκια» εκείνα, τα οποία έδιναν οι Κονκισταδόρες στους ιθαγενείς τού Νέου Κόσμου. Τους έχουν αφήσει άστεγους να παρακαλάνε να νοικιάσουν «τρύπες» στη δική τους επικράτεια !!!
Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε στο ίντερνετ. Σε μια εποχή, που τα πάντα έχουν ψηφιοποιηθεί —και μαζί μ’ αυτά και το παγκόσμιο περιουσιολόγιο—, αρκεί το «πάτημα ενός κουμπιού» και θα «δούμε» μπροστά μας τη μεγαλύτερη «λεία» κλοπιμαίων στην ιστορία τού Κόσμου …Τη μεγαλύτερη «λεία» των μεγαλύτερων τοκογλύφων όλων των εποχών …Το απόλυτο ρεκόρ όλων των αιώνων για γύφτους, κλέφτες, τοκογλύφους, νταβατζήδες και άλλους «επιστήμονες». Γι’ αυτόν τον λόγο κινδυνεύουν με εγκατάλειψη από τους μαρξιστές «δικηγόρους» τους. Μέχρι τώρα —κι εξαιτίας τού σχεδιασμού τής Νέας Τάξης— για μερικά «ψίχουλα» εξασφάλιζαν την προστασία τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης. Εάν χάσουν τους μαρξιστές «δικηγόρους» τους, θα μείνουν μόνοι τους με τη λεία στα αιματοβαμμένα χέρια τους. Σε μια τέτοια περίπτωση πολύ αμφιβάλουμε για τη δυνατότητά τους να συνεχίσουν να «συγκατοικούν» ανάμεσα στα θύματά τους. Βαλίτσες για το Ισραήλ πρέπει να ετοιμάζουν από τώρα.
Η μετάβαση, δηλαδή, από τη σημερινή εφιαλτική σιωνιστική «Νέα Τάξη» στην ελληνική «Εποχή τού Υδροχόου», θα γίνει απόλυτα ήρεμα. Δεν θα σημειωθούν ανώφελες κι αναίτιες συγκρούσεις μεταξύ των «πιστών» των διαφορετικών Τάξεων Πραγμάτων. Η μετάβαση θα είναι «επαναστατική», αλλά απόλυτα ειρηνική και φυσική …όπως φυσική είναι και η «επαναστατική» ανατολή τού Ηλίου, η οποία «νικάει» το σκοτάδι …Όπως ακριβώς —ήσυχα κι όμορφα— «σηκώνεται» ο Ήλιος στον ουρανό και φωτίζει ΟΛΗ τη Γη. Είτε είναι «ξύπνιος» κάποιος είτε «κοιμάται», το ίδιο είναι, γιατί την Ανατολή αυτήν δεν την επηρεάζει η προσωπική του συμμετοχή. Χωρίς καθόλου δράματα και υστερίες ΟΛΟΣ ο κόσμος θα δει ταυτόχρονα τα πάντα, γιατί αυτό ακριβώς είναι το ΦΩΣ. Δεν μπορείς ν’ αμφισβητήσεις το έργο τού ΦΩΤΟΣ, γιατί δεν μπορείς ν’ αμφισβητήσεις αυτά τα οποία βλέπεις εσύ ο ίδιος κι ούτε μπορείς να παραπλανήσεις τους υπόλοιπους, οι οποίοι επίσης βλέπουν. Δεν μπορείς να γίνεις μονόφθαλμος «δικηγόρος» των τυφλών, γιατί όλοι «βλέπουν». Από τη στιγμή που θ’ ανατείλει ο Ήλιος, το θέατρο «σκιών», το οποίο σήμερα τρομοκρατεί την ανθρωπότητα, απλά δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.
Ακόμα και ο πιο έξυπνος και δαιμόνιος συνωμότης εξουδετερώνεται από το ΦΩΣ, εφόσον δεν μπορεί να παίξει με τις «σκιές» και τον φόβο που αυτές προκαλούν στον άνθρωπο. Με την «αυγή» τής Νέας Εποχής οι γύφτοι και οι εγκληματίες τής νύχτας εξαφανίζονται, γιατί παύουν πλέον να υπάρχουν τα δεδομένα εκείνα, τα οποία τους επέτρεπαν να τρομοκρατούν, να κλέβουν και να εκβιάζουν τον κόσμο. Μαζί μ’ αυτούς εξαφανίζονται κι όλοι οι «δικηγόροι» που τους «υπερασπίζονταν». Το ΦΩΣ όλα αυτά τα «διαγράφει» κι αυτό θα γίνει με την «Εποχή τού Υδροχόου» …Με την «Εποχή τού Διονύσου» !!!
Θέμα χρόνου είναι πλέον ν’ ανακτηθεί ο έλεγχος του «σκάφους» από τους έως τώρα εξουδετερωμένους «ναυπηγούς» του. Θέμα χρόνου είναι ν’ αναλάβει το «τιμόνι» Έλληνας Κυβερνήτης. Θέμα χρόνου είναι οι υπεράριθμοι, άνεργοι και φτωχοί πλέον «δικηγόροι» τού μαρξισμού να παρατήσουν τους Σιωνιστές και να πλαισιώσουν τη νέα «διεύθυνση». Εάν δουν ότι τα συμφέροντά τους καλύπτονται καλύτερα από τους Έλληνες, θα παρατήσουν τους Σιωνιστές πριν καν αυτοί το καταλάβουν. Οι Έλληνες είναι θέμα χρόνου ν’ ανακτήσουν το «πλοίο» τους. Δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη πιθανότητα ν’ αρπάξει κάποιος «πειρατής» το σκάφος τού Διονύσου. Όσο σφικτά και να τον «δέσουν» τον μεγάλο Θεό, δεν θα μπορέσουν να τον εξουδετερώσουν. Όσο κι αν εφήμερα έχουν καταφέρει να παγιδεύσουν και να εξουδετερώσουν τους Έλληνες, αυτοί θα «ανακτήσουν» τις δυνάμεις τους …Είναι πάντα συνεπείς στα ραντεβού τους με την Ιστορία …Πόσο μάλλον στο πιο μεγάλο «ραντεβού» όλων των εποχών !!!
Είναι θέμα χρόνου ν’ αποκατασταθούν οι Έλληνες από τον Ίδιο τον Θεό. «Θυσιάστηκαν», για χάρη των συμφερόντων ΟΛΗΣ τής ανθρωπότητας και του Σχεδίου τού Θεού και τους τελευταίους αιώνες αδικήθηκαν στον υπέρτατο βαθμό. Για να μην επηρεάσουν αρνητικά με τη δράση τους έναν δρομολογημένο και σκληρό Σχεδιασμό, «αποσύρθηκαν» στο περιθώριο …κι αυτό ήταν ιδιαίτερα σκληρό και άδικο για τη μεγαλύτερη ανθρώπινη πνευματική δύναμη στην ανθρώπινη ιστορία …Μικρασιατική Καταστροφή, Εμφύλιος, Χούντα και Μνημόνια ήταν κόστη δυσβάστακτα, τα οποία προκλήθηκαν όλα από τους μαρξιστές-υπηρέτες τού Σιωνισμού …Πισώπλατα «μαχαιρώματα» από ορκισμένους μαρξιστές, οι οποίοι, λόγω καταγωγής, παρίσταναν τους Έλληνες. Τα παιδιά των Ελλήνων σύντομα θ’ αποκατασταθούν και θα πάρουν ξανά τη θέση τους στην πανανθρώπινη κοινωνία. Τώρα, που η κοινωνία θα καθαρίσει από τη συσσωρευμένη σιωνιστική «Κόπρο τού Αυγεία», θ’ απελευθερωθεί η ανθρωπότητα από τα «βάρη» της και θ’ ανατείλει επιτέλους η Εποχή τού Υδροχόου !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού
Δημιουργός τής Θεωρίας τού Υδροχόου

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This