EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
στρατιωτική άσκηση

Η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση των τελευταίων 30 ετών ξεκινά τον Απρίλιο στην Σουηδία-26.000 στρατιώτες

13 Apr, 2023

Στις 24 Απριλίου, το κάλεσμα για επιστράτευση στην Σουηδία θα είναι στο επίκεντρο για τυχον επιθέσεις του εχθρού. Η άσκηση θα είναι η μεγαλύτερη από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και θα συμμετάσχουν 26.000 άτομα. Χιλιάδες Σουηδοί που έχουν κάνει στρατιωτική θητεία έχουν κληθεί και θα εκπαιδευτούν μαζί με στρατιώτες από 14 διαφορετικές χώρες.


Συνεργασία με άλλες χώρες

Η βοήθεια από ξένους στρατούς θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία. 700 Αμερικανοί πεζοναύτες θα βρεθούν από τη Νορβηγία μέσω του Jämtland και του Härjedalen με εξοπλισμό. Δύο ακτοπλοϊκές συνδέσεις πρόκειται να κατασκευαστούν σε όλη τη λίμνη Ljusnan σε συνεργασία με τη σουηδική διοίκηση μεταφορών. Στο Oskarshamn, οι βρετανικές δυνάμεις θα βοηθήσουν στην εξασφάλιση της υποδοχής ενός φινλανδικού τάγματος τυφεκίων 1.000 στρατιωτών.


Από το Skåne στο Norrbotten

Η άσκηση πραγματοποιείται σε όλη τη χώρα και θα γίνει αισθητή σε αρκετές περιοχές. Μαχητικά αεροσκάφη και στρατιωτικά αεροσκάφη θα απογειωθούν από διάφορες αεροπορικές βάσεις στη χώρα για παράδειγμα τα Jas 39 Gripen, British Typhoon και φινλανδικά F18.

– Θα υπάρξουν αρκετά εκτεταμένες μετακινήσεις στους δημόσιους δρόμους, όπου θα πρέπει να εφαρμόσουμε κυκλοφοριακή ρύθμιση, λέει ο Στέφαν Άντερσον, ταξίαρχος και αρχηγός επιχειρήσεων για το Aurora 23.

Ασκήσεις μάχης θα πραγματοποιηθούν επίσης σε εδάφη πολιτών και θα εκτοξευθούν ελεύθερα πυρομαχικά.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This