EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Η ομαλοποίηση της παιδεραστείας

Η ομαλοποίηση της παιδεραστείας

22 May, 2023

Τα Ηνωμένα Έθνη, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τους Rutgers που χρηματοδοτούνται από τον Bill Gates, ξεκίνησαν την επόμενη φάση του πολέμου τους κατά της ανθρωπότητας, σεξουαλοποιώντας μικρά παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση παγκοσμίως, με σκοπό την ομαλοποίηση της παιδεραστίας.
Και ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πιάστηκε από την κάμερα να παίζει με τον εαυτό του δημόσια αυτή την εβδομάδα, έχει ήδη συμφωνήσει να επιταχύνει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας και την ώθηση των παιδιών να έχουν σεξουαλικές σχέσεις και να πειραματιστούν με το φύλο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ίσως σκεφτόταν το νέο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών με τίτλο «Διεθνής Τεχνική Καθοδήγηση για τη Σεξουαλική Αγωγή». Είναι η επίσημη οδηγία για τα δημοτικά σχολεία σε όλο τον κόσμο.
Ο στόχος αυτού του εγγράφου περιγράφεται στη σελίδα 16. Με τα δικά τους λόγια:

«Στόχος είναι να εξοπλίσει τα παιδιά… να αναπτύξουν σεξουαλικές σχέσεις».

Αν νομίζετε ότι σημαίνουν σεξουαλικές σχέσεις στο μέλλον, ως ενήλικες, κάνετε λάθος.

 

 un document page17 1.jpg

un document page 16 3.jpg 585x829egrafo

 

Στη σελίδα 17, τα Ηνωμένα Έθνη εξηγούν ότι αυτός ο οδηγός προορίζεται να βοηθήσει τα παιδιά να δημιουργήσουν σχέσεις με ρομαντικούς ή σεξουαλικούς συντρόφους.

Με τα δικά τους λόγια:

«Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να δημιουργήσουν σχέσεις με… σεξουαλικούς συντρόφους».

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, η ανθρώπινη φυλή ήταν απόλυτα ικανή να δημιουργήσει σχέσεις με σεξουαλικούς συντρόφους και να δημιουργήσει οικογένειες κάνοντας παιδιά.

Και σχεδόν κάθε πολιτισμός σε όλη την ιστορία είχε ένα ισχυρό ταμπού κατά της παιδεραστίας.

Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί τα Ηνωμένα Έθνη, ένας παγκοσμιοποιητικός οργανισμός με σαφώς καθορισμένη ατζέντα, χρειάζεται να εμπλακεί – εκτός κι αν προσπαθούν να αλλάξουν κάτι πολύ θεμελιώδες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα πάντα ακολουθούσε τα πράγματα.

Αυτό ακριβώς κάνουν.

Η σεξουαλικότητα των παιδιών είναι ένας επίσημος στόχος της Ατζέντας του ΟΗΕ 2030 και γίνονται όλο και πιο κατάφωρα στην επιδίωξη αυτού του στόχου.

 

Στη σελίδα 71, οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν οδηγίες να διδάξουν τα μικρά παιδιά από την ηλικία των 5 ετών για το φιλί, την αγκαλιά, το άγγιγμα και τις σεξουαλικές συμπεριφορές. Εάν έχετε γνωρίσει ποτέ ένα παιδί 5 ετών, θα ξέρετε ότι ΔΕΝ είναι έτοιμο για αυτό.

Αλλά γίνεται χειρότερο. Τα 9χρονα παιδιά πρέπει να διδαχθούν για τον αυνανισμό, τη σεξουαλική έλξη και τη σεξουαλική διέγερση.Η ατζέντα για να διασφαλιστεί ότι τα μικρά παιδιά έχουν σεξουαλικούς συντρόφους αναπτύσσεται περαιτέρω από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και έχουν επίσης ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα για να επιβάλουν στη σεξουαλική ανάπτυξη των παιδιών. Το έγγραφό τους, «Πρότυπα για τη σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη», περιέχει τις ακόλουθες οδηγίες για νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία:Τα παιδιά μεταξύ 4 και 6 ετών πρέπει να μάθουν για τον αυνανισμό και να ενθαρρύνονται να είναι δυναμικά στην έκφραση των σεξουαλικών τους αναγκών και επιθυμιών.

Τα παιδιά μεταξύ 6 και 9 ετών πρέπει να μάθουν για τη σεξουαλική επαφή, την διαδικτυακή πορνογραφία, την «μυστική αγάπη» και την αυτοδιέγερση.

Και τα παιδιά μεταξύ 9 και 12 ετών θα πρέπει να έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία, να πειραματίζονται με τον προσανατολισμό του φύλου και να μάθουν να χρησιμοποιούν διαδικτυακή πορνογραφία.
Αν νομίζετε ότι αυτό το πρόγραμμα σπουδών ακούγεται σαν όνειρο παιδεραστών, έχετε απόλυτο δίκιο.

Πρόκειται να παίξω ένα ανησυχητικό βίντεο που αποτελεί μέρος ενός ευρωπαϊκού σχολικού προγράμματος που συνεργάζεται στενά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη για την εφαρμογή της ατζέντας τους σε σχολεία σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα της εκτέλεσης αυτών των κατευθυντήριων γραμμών, στην προκειμένη περίπτωση, στην Ολλανδία. Το βίντεο δείχνει πώς τα παιδιά ενθαρρύνονται από τους δασκάλους να αρχίσουν να αυνανίζονται και να γίνουν σεξουαλικά διεκδικητικά παρέα με ενήλικες   
.https://rumble.com/v2orxq2-leaked-who-files-reveal-plan-to-force-kids-to-have-sexual-partners.html   

Η γλώσσα είναι τα ολλανδικά με υπότιτλους, αλλά είναι ένα σημαντικό βίντεο γιατί η Ολλανδία είναι ένα πεδίο δοκιμών για παγκοσμιοποιητικά προγράμματα και ό,τι συμβαίνει εκεί θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο: στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αφρική, την Ασία, παντού.

Ο εκδότης αυτού του βίντεο, το Ίδρυμα Rutgers, λειτουργεί σε 27 έθνη, είναι στενός συνεργάτης του ΠΟΥ, του ΟΗΕ και του WEF και χρηματοδοτείται από τον Bill Gates και την Planned Parenthood. Σύμφωνα με τον Rutgers, πρέπει να δίνονται ιδέες στα παιδιά, ώστε να ξεκινήσουν το σεξ νωρίτερα. Αυτός είναι ο δημοσίως δηλωμένος στόχος τους.

Όταν ερευνάτε τη σκοτεινή ιστορία αυτού του ιδρύματος, ολόκληρη η ατζέντα τους γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρη.

Έμπνευση για το ίδρυμα Rutgers ήταν ο Jan Rutgers, ένας σκληρός αντίπαλος του γάμου, τον οποίο θεωρούσε αφύσικο. Προώθησε με πάθος τη μείωση του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού προωθώντας μια κουλτούρα ελεύθερου σεξ στην κοινωνία. Πίστευε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι σαν τους πίθηκους μπονόμπο, να κάνουν σεξ με όλους χωρίς ντροπή ή ταμπού.

Ενήλικες με παιδιά. Γιοι με μητέρες. Παίρνετε την εικόνα.

Εκτός από την ατζέντα για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, ο Ράτγκερς συμμετείχε πάντα σε μεγάλο βαθμό στο παγκόσμιο κίνημα για τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας. Το 1946, ιδρύθηκε η Ολλανδική Ένωση για τη Σεξουαλική Μεταρρύθμιση (NVSH) και οργάνωσε ομάδες εργασίας για την παιδεραστία που υποστήριξε ο γερουσιαστής του αριστερού Εργατικού Κόμματος Δρ. Έντουαρντ Μπρόνγερσμα.

Αυτός ο ίδιος Brongersma έγινε στη συνέχεια το δημόσιο πρόσωπο του ακροαριστερού κινήματος αποδοχής της παιδεραστίας στη δεκαετία του 1970.

Ο Brongersma ήταν γνωστός για τα συχνά ταξίδια του στην Ασία, όπου κακοποιούσε ανήλικες σκλάβες του σεξ. Καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών το 1950 και πέρασε 11 μήνες στη φυλακή.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Brongersma οργάνωσε ξανά ομάδες εργασίας για την παιδοφιλία. Εξέδωσαν το περιοδικό NIKS, το οποίο είναι η ολλανδική συντομογραφία του Towards Integration of Child Sexuality. Σε ένα διαδικτυακό αρχείο αυτού του περιοδικού, μπορείτε να δείτε τη νοσηρή βωμολοχία που προωθήθηκε από τον άνθρωπο που θα κερδίσει αργότερα την υποστήριξη του Μπιλ Γκέιτς

Γυμνά παιδιά στο εξώφυλλο που αποκαλύπτουν τα γεννητικά τους όργανα και παιδιά που κάνουν σεξ.

Screen Shot 2023 05 17 at 6.44.44 PM.png

Screen Shot 2023 05 17 at 6.27.56 PM 1024x482.png

niks anti opvoeding.jpg who 9 12 1 722x1024.jpg niks naked children.jpg who 0 4 722x1024.jpg

Η νοοτροπία που προωθείται μέσω αυτής της δημοσίευσης είναι ότι το να είσαι με έναν παιδόφιλο είναι προτιμότερο από το να είσαι με την οικογένεια.

Αυτές είναι οι θεμελιώδεις νοοτροπίες της παιδεραστίας: ότι αυτό που κάνουν είναι καλό και ότι οι άνθρωποι που είναι εναντίον της είναι κακοί. Αυτή η νοοτροπία προωθείται επίσης στους οδηγούς των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Rutgers, αν και με πιο περίπλοκες διατυπώσεις. Ωστόσο, είναι το ίδιο: η προώθηση του σεξ με μικρά παιδιά είναι ανθρώπινο δικαίωμα και η αντίθεσή του είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μια άλλη έκδοση του περιοδικού παιδοφιλίας τιτλοφορείται το «επεισόδιο κατά της εκπαίδευσης» και περιέχει ένα άρθρο που εξηγεί πόσο «κακή» είναι η φυσική οικογένεια. Το άρθρο έχει τίτλο: «Πώς μπορώ να σκοτώσω τον πατέρα και τη μητέρα μου;» Παραθέτω:

«Στην οικογένεια η αγάπη είναι αδύνατη. Η γονική αγάπη είναι ένα ψέμα… η οικογένεια περιορίζει, ξινίζει, κοροϊδεύει, αποθαρρύνει, κακομεταχειρίζεται, τσαλακώνει…”

Στις 22 Ιουνίου 1979, ο Ράτγκερς υπέγραψε μια αίτηση, μαζί με τον ποινικά καταδικασθέντα παιδεραστό Brongersma, για τη νομιμοποίηση του σεξ με παιδιά. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αναγκάζουν τώρα τα σχολεία στην Ευρώπη να πιέζουν τα μικρά παιδιά να κάνουν σεξ όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Αυτή είναι μια σκοτεινή τρύπα από το κουνέλι για να πέσει κάτω, αλλά είναι σημαντικό να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες επειδή το Rutgers που χρηματοδοτείται από τον Gates είναι μέρος ενός παγκόσμιου ιστού παιδεραστίας.

Οι επίσημες δηλώσεις των Ηνωμένων Εθνών είναι σαφείς: θέλουν να μεταμορφωθεί ολόκληρος ο κόσμος. Η διασφάλιση ότι τα μικρά παιδιά έχουν σεξουαλικές σχέσεις, μαθαίνουν πώς να αυνανίζονται και να χρησιμοποιούν διαδικτυακή πορνογραφία είναι μέρος αυτής της ατζέντας.

Και καλύτερα να πιστέψετε ότι οι ΗΠΑ αποτελούν κεντρικό μέρος αυτής της αρρωστημένης ατζέντας.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν δημοσίευσε δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τα σχέδια εφαρμογής αυτής της ατζέντας σε όλες τις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από το 2030.

Στις ΗΠΑ, βλέπουμε την ανατριχιαστική εισβολή των drag queens σε αμέτρητα σχολεία, όπου τα παιδιά εκτίθενται σε διεστραμμένους σεξουαλικούς χορούς, αποκρουστικές ιστορίες και τις ανώμαλες στολές διεστραμμένων φρικιών που λεηλατούν παιδιά. Ρωτήστε τον εαυτό σας:

Ποιος στο καλό θέλει ενήλικες άνδρες ντυμένους ως σεξουαλικά προκλητικές γυναίκες να κάνουν σεξουαλικούς χορούς μπροστά στα μικρά παιδιά; Ποια είναι η ατζέντα πίσω από αυτό;

και το ιδιο γινεται και σε ευρωπαικες χωρες ακομα και στην μικρη Ελλαδα
Και τα κύρια μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ έχουν συμμετάσχει στην παγκόσμια επιχείρηση για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας. Εδώ είναι μια μικρή συλλογή από αυτά που είναι πραγματικά μια χιονοστιβάδα άρθρων υπέρ της παιδεραστίας, τα οποία έχουν όλα έναν στόχο και έναν μόνο στόχο: να πείσουν τον κόσμο ότι οι παιδόφιλοι είναι καλοί άνθρωποι και όσοι υπερασπίζονται τα παιδιά είναι τέρατα.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι καμία από αυτές τις αναρτήσεις στα μέσα ενημέρωσης –κυριολεκτικά ούτε μία από αυτές– δεν παίρνει θέση υπεράσπισης των αβοήθητων παιδιών. Το μόνο που μιλούν είναι οι «παρεξηγημένοι» παιδεραστές – ούτε λέξη για τα παιδιά!

Ποιος θα σταθεί και θα υπερασπιστεί τα παιδιά;

Αν αποτύχουμε να αντισταθούμε σε αυτήν την απαίσια ατζέντα που κρύβεται πίσω από ψευδείς ισχυρισμούς περί «προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τότε κάθε παιδί σε αυτόν τον πλανήτη θα υποφέρει από παρατεταμένη σεξουαλική κακοποίηση και θα είναι περιποιημένο να γίνει το ίδιο θύτης.

Και δεν θα τελειώσει εκεί. Εκείνοι που διαλύουν υγιή και φυσικά όρια θα συνεχίσουν να διαβρώνουν το επόμενο σύνολο ορίων και ο κύκλος θα συνεχιστεί επ’ αόριστον λόγω των ακόρεστων επιθυμιών τους.

Οι ανησυχητικές μαρτυρίες από επιζώντες μεταξύ των κύκλων της ελίτ αποκαλύπτουν ότι η εμπλοκή σε σεξουαλικές πράξεις με ζώα, ακόμη και πτώματα, είναι το επόμενο βήμα στη διαφθορά τους.

Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να κερδίσουν. Τα τελευταία χρόνια εμείς οι άνθρωποι έχουμε κάνει μεγάλα βήματα εκθέτοντας και απορρίπτοντας τη βούληση των ελίτ. Και πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τα εγκλήματα της ελίτ. εμεις ως Greek News fl   Θα συνεχίσουμε της έρευνες και θα σας ενημερώνουμε πρέπει να σώσουμε τα παιδιά είναι η μόνη μας ελπίδα  για το μέλλον.


πηγη  https://thepeoplesvoice.tvBaxter Dmitry  Baxter Dmitry is a writer

 

Φωτό 4144132 / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This