EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Η πιο κακοποιητική οικογένεια

Η πιο κακοποιητική οικογένεια της Αυστραλίας

17 Apr, 2023

Συγκλονισμένη η  Αυστραλία και όλος ο κόσμος, παρακολούθησε το κουβάρι που ξετυλίγεται καθώς βγαίνουν νέα στοιχεία στο φως για την ίσως πιο κακοποιητική οικογένεια της χώρας. Μια οικογένεια που κακοποιούσε και βίαζε παιδιά, βασισμένη σε σχέσεις αιμομιξίας.

Οι τίτλοι των ΜΜΕ της Αυστραλίας, Βρετανίας και ΗΠΑ μιλούν για μια φάρμα αιμομιξίας υπό μορφήν οικογένειας, μακρυά από τον νόμο.

Ο πατέρας ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής, μεγαλώνοντας αιμομικτικά τέσσερις γενιές παιδιών. Η φάρμα στην οποία ζούσε η οικογένεια βρίσκεται μακρυά από προσβάσιμο δρόμο, γεγονός που σημαίνει πως τα παιδιά ήταν αφημένα στην τύχη τους, ή -ακόμα καλύτερα- στην τύχη του πατέρα. Βρισκόταν, 150 χλμ στα βόρεια της Καμπέρα.

 

Η αρχή έγινε το 2012 οπότε και στοιχεία άρχισαν να έρχονται στο φως. Το ένα από τα παιδιά πήγαινε στο σχολείο και άφησε να «της ξεφύγει» κάτι που έκανε τους δασκάλους να ενδιαφερθούν και να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Αυτό το στοιχείο οδήγησε τις αρχές να εντοπίσουν μια οικογένεια εξαθλιωμένη, με υποσιτισμένα παιδιά, απαίδευτα και αμόρφωτα, χωρίς την ελάχιστη γνώση της γλώσσας τους ώστε να επικοινωνήσουν.

Η δίκη ξεκίνησε και ο πατέρας κρίθηκε ένοχος αρχικά για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 17χρονης ανιψιάς και αδελφής του. Όπως αποκάλυψε το δικαστήριο, η ιστορία ξεκίνησε το 1966 όταν παντρεύτηκαν δύο αδέλφια από την Νέα Ζηλανδία, τα οποία έφτασαν στην Αυστραλία για να ζήσουν, αποκτώντας επτά παιδιά. Ο πατέρας απέκτησε 16 ακόμα παιδιά με δύο από τις πέντε κόρες του.

Οι κόρες και εγγονές αποκτούσαν παιδιά με τα αδέλφια, θείους και εξαδέλφους τους.

Το ενδιαφέρον βιολογικό δεδομένο ήταν η δυσμορφία στα αυτιά, γερασμένα χαρακτηριστικά προσώπου και ο στραβισμός.

Για όλες αυτές τις εγκυμοσύνες δεν ζητήθηκε βοήθεια από γιατρό, καθώς γίνονταν σε άθλιες συνθήκες.

Η παράξενη αυτή οικογένεια είχε αλλάξει πολλά σπίτια μέχρι να εγκατασταθεί στην φάρμα, η οποία τελικά εντοπίστηκε.

 

Πηγή https://neoskosmos.com

Photo rebcenter-moscow  / https://pixabay.com

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This