Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
Πολωνία

Η Πολωνία αναζητά πυρηνικές λύσεις

8 Sep, 2022

Η Πολωνία αναζητά εταίρους ώστε να ξεκινήσει την πυρηνική ενέργεια στην χώρα της, δημιουργώντας έξι αντιδραστήρες πριν το 2040, με βάση τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Ματέους Μοραβιέτσκι.

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει με τις ΗΠΑ, ήδη φαίνονται να προχωρούν, καθώς ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με την αντιπρόεδρο Καμάλ Χάρις, ώστε να συζητηθούν εταιρίες και τεχνολογίες, καθώς και την στρατηγική της ανάπτυξης της πυρηνικής ενέργειας στην Πολωνία.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός είχε επίσης συναντήσεις και με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και με την Νότια Κορέα, αναζητώντας λύσεις για το θέμα. Όπως δήλωσε ο Μοραβιέτσκι “βλέπουμε καθαρά πόσο γρήγορα κατέρρευσε η πολιτική της φιλίας με το φυσικό αέριο μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας και οδήγησε σε δυστυχία την Ευρώπη”, εντείνοντας τους ρυθμούς του προς ανεύρεση του κατάλληλου πλαισίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το πλάνο “Ενεργειακή Πολιτική έως το 2040”, η πρώτη μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνικό σταθμό, θα τεθεί σε λειτουργία το 2033, ενώ μέχρι το 2040 θα έχουν κατασκευαστεί 6 αντιδραστήρες.

 

 

photo  https://pixabay.com/el/ 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This