EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
η τελευταία έξοδος

Η τελευταία έξοδος (μέρος Β’)

22 Aug, 2022

Το β΄ μέρος του άρθρου του Παναγιώτη Τραϊανού

 

 

Επιδίωξή τους ήταν να διχάσουν τον χριστιανικό λαό και να δημιουργήσουν μια μεγάλη κοινωνική μερίδα η οποία θα είχε συμπλέοντα συμφέροντα με τους ίδιους και συγκρουόμενα με τους ομόθρησκούς τους …Μια κοινωνική μερίδα, η οποία θα είχε ανάγκη την τεχνογνωσία τους και την υποδομή τους και άρα θα τελούσε υπό τη μόνιμη ομηρία τους. Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής κι αντικοινωνικής επιλογής ήταν τραγικό. Μέσα σε λιγότερο από μία γενιά η χριστιανική κοινωνία, η οποία είναι υπεύθυνη για τη βιομηχανική επανάσταση και την ανάπτυξη του συντριπτικού μέρους τής πανανθρώπινης τεχνογνωσίας, είναι άνεργη, τεμπέλα και πρακτικά αδύναμη ακόμα και να συντηρήσει τον «εαυτό» της.

Η πιο παραγωγική θρησκεία στην ιστορία τού Κόσμου έγινε μια «παράλυτη» θρησκεία, η οποία στην κυριολεξία είναι η «σκιά» τού εαυτού της. Επειδή βέβαια δεν έφταναν αυτά, οι Εβραίοι προσπάθησαν να προκαλέσουν «σύγχυση» ακόμα και στην ίδια την αντιληπτική ικανότητα των Χριστιανών …Εβραίοι κρύβονται πίσω απ’ όλες τις ανοησίες περί πολλών ανθρώπινων «φύλων» …Εβραίοι κρύβονται πίσω απ’ όλες τις βλακώδεις νεοταξίτικες ηλιθιότητες περί «αυτοπροσδιορισμού» —εκεί όπου η φύση είναι εκείνη, η οποία ορίζει τα πάντα με βάση τη λογική της— …Ό,τι ηλιθιότητα έχει περάσει από το μυαλό τους —και η οποία δεν τους αφορά τους ίδιους ως πρόσωπα ή ως λαό— την έχουν «πλασάρει» σε πρόθυμους ηλίθιους Χριστιανούς …

…Εβραίοι χρηματοδοτούν όλες τις gay «περηφάνειες», για να ελέγχουν τις αντιδράσεις των Χριστιανών και να τους διχάζουν μεταξύ τους, προκειμένου να δημιουργούν τις άμυνες που έχουν ανάγκη για την ασφάλειά τους. Γνωρίζοντας άριστα την κοινωνική «μηχανική», έχουν βρει τα «κουμπιά» τής χριστιανικής κοινωνίας και τη «δουλεύουν» κανονικά …Εξαιτίας αυτών των αναγκών τους βλέπουμε και τα όσα παράδοξα συμβαίνουν σήμερα στη Δύση …Βλέπουμε δηλαδή τους ίδιους τους ισλαμιστές, οι οποίοι μέσα στο Ισλάμ πετάνε τους gay από τις ταράτσες, με την είσοδό τους στη χριστιανική επικράτεια να γίνονται άμεσοι συνεργάτες και «συναγωνιστές» με τους διοργανωτές των «περήφανων» «gay-parades» …Βλέπουμε τους ίδιους αυτούς ισλαμιστές, οι οποίοι κατηγορούν τους Χριστιανούς για φονταμενταλισμό και θρησκευτικό φανατισμό, να είναι οι ίδιοι που ψάχνουν οικόπεδα για να χτίζουν τζαμιά …Οι ίδιοι gay και φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι «προσβάλλονται» ΜΕΣΑ στον ίδιο τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ από τη γιορτή των Χριστουγέννων, είναι αυτοί που χειροκροτούν το Δικαίωμα των Εβραίων ν’ ανάβουν τις λυχνίες τής Χανουκά σε ΟΛΕΣ τις χριστιανικές πλατείες. Δικαίωμα στη θρησκευτική πίστη ΜΕΣΑ στον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ είναι προφανές ότι έχουν ΟΛΟΙ πλην των Χριστιανών …ΟΛΟΙ όσοι τρώνε «ψωμί» από τον Χριστιανισμό, εκτός από τους ιδιοκτήτες τού «φούρνου».

Τελευταίο «δώρο», που έκαναν στους «ξενιστές» τους, ήταν η «Πανδημία». Μέσω αυτής όχι μόνον έβγαλαν εκ νέου πλούτη ως «φαρμακοβιομήχανοι» εις βάρος των θυμάτων τους, αλλά κατέλυσαν την ίδια τη Δημοκρατία. Στο όνομα ενός «καλού» —το οποίο μόνον αυτοί γνωρίζουν— πέρασαν νόμους, οι οποίοι παραβιάζουν το σύνολο του νομικού πολιτισμού των Χριστιανών. Εκμεταλλευόμενοι τις διαδικασίες τού «επείγοντος», λόγω «ανωτέρων αναγκών», επέβαλαν νόμους, οι οποίοι τους δίνουν τη δυνατότητα να καταστέλλουν όλες τις κοινωνικές αντιδράσεις εν τη γενέσει τους. Έχοντας περικόψει θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος όποιου θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Στο όνομα ενός «καλού», το οποίο μόνον οι ίδιοι έχουν δικαίωμα να ορίζουν και να «υπερασπίζονται», μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό το νόημα είχαν τα «δρακόντεια» εκείνα μέτρα, τα οποία πάρθηκαν για να υποστηρίζουν τις «υποχρεωτικότητες» που έγιναν για το «καλό» μας. Με τους ίδιους αυτούς νόμους, με τους οποίους κατόρθωσαν να βάλουν τους πολίτες στη σειρά για να τους εμβολιάσουν υποχρεωτικά σαν να ήταν αγελάδες, φιλοδοξούν να τους ελέγξουν όταν αυτοί θα ξεσηκωθούν εναντίον τους από την αδυναμία τους να επιβιώσουν.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν όλους τους πολέμους τού τελευταίου αιώνα, παρανόμησαν, για να μας «σώσουν» από τον Κόβιντ 19 …Αλίμονο σ’ αυτούς, οι οποίοι δεν κατάλαβαν ποιο είναι το «καλό» τους κι αντέδρασαν. Εντελώς αυθαίρετα —και μιμούμενοι ανάλογους σχεδιασμούς τού παρελθόντος— «εφεύραν» τους νέους «βάρβαρους» της εποχής μας …Από το «πας μη Έλλην βάρβαρος» πήγαμε στο «πας μη Νεοταξίτης βάρβαρος» …«Βάρβαρος» σήμερα είναι όποιος δεν συμφωνεί με το «ιερατείο» τής Νέας Τάξης …Το αντιχριστιανικό «ιερατείο» τής Νέας Τάξης, το οποίο κυνηγάει μέχρι θανάτου τους Χριστιανούς με πρόσχημα την «Πανδημία» ή την «Κλιματική αλλαγή». Όποιος αμφισβητεί τα εβραϊκά εμβόλια είναι «βάρβαρος». Όποιος δεν πιστεύει στην «Κλιματική αλλαγή» είναι «βάρβαρος» …και οι «βάρβαροι» δεν δικαιούνται την προστασία τού νόμου, ακόμα κι αν αυτός ο νόμος εφαρμόζεται στην πατρίδα του …«Βάρβαροι», οι οποίοι μπορούν να απολύονται από τις εργασίες τους ή να τους επιβάλλονται πρόστιμα όταν δεν υπακούν στα θέσφατα» της Νέας Τάξης …Όταν δεν υποτάσσονται σε ό,τι πει το «ιερατείο» των Εβραίων τής Νέας Υόρκης, του Βερολίνου ή της Μόσχας …Σε ό,τι πουν οι προστάτες τής LGBTQ κοινότητας και των ανδρών αυτών, οι οποίοι σύντομα θα είναι σε θέση να «γεννήσουν» τους νέους «ανώτερους» ανθρώπους τού μέλλοντος.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν: …Οι Εβραίοι, οι οποίοι σκότωσαν τον Κύριο των Χριστιανών, Τον «ακολούθησαν» μετά τον θάνατό Του και μπήκαν ως «ικέτες» στον δικό Του Οίκο. Εκεί έβαλαν τα παιδιά Του να σκοτωθούν μεταξύ τους, τα εκπόρνευσαν, τα εκμεταλλεύτηκαν, τα λεηλάτησαν και όταν αντιλήφθηκαν ότι μπορεί να κινδυνεύσουν από την αντίδρασή τους, άνοιξαν τις «πόρτες» αυτού του Οίκου κι έβαλαν μέσα —με τη βία— «κάθε καρυδιάς καρύδι», θέτοντας υπό αμφισβήτηση ακόμα κι αυτήν την ίδια την ιδιοκτησία των παιδιών κληρονόμων τού Κυρίου. Οι μόνιμοι «φιλοξενούμενοι» —και ικέτες των Χριστιανών— έκαναν ό,τι έγκλημα είναι δυνατόν να κάνει άνθρωπος εναντίον ανθρώπου και λαός εναντίον λαού. Οπλίστηκαν και περιφέρονται οπλισμένοι, απειλώντας τα θύματά τους με θάνατο. Στην κυριολεξία εξευτέλισαν κάθε έννοια «φιλοξενίας». Έκαναν τον φιλόξενο άνθρωπο να φαίνεται σαν ένα κορόιδο, το οποίο απλά περιμένει να το «σφάξουν» στα αρνί. Εκμεταλλεύτηκαν τον πολιτισμό των ανθρώπων, για να τους καταστρέψουν ολοσχερώς.

Όταν όλα αυτά αποκαλυφθούν με στοιχεία, οι Εβραίοι δεν θα έχουν τόπο να σταθούν …Κυριολεκτικά. Όταν ανοίξει ο σφραγισμένος σήμερα «φάκελος» του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» τής απάτης, θα τους μισήσει ο Πλανήτης. Θα αποκαλυφθεί η σχέση τους με τον Χίτλερ και τον Στάλιν και τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών Χριστιανών που πέθαναν εξαιτίας τους …Εξαιτίας τής απληστίας τους …Εξαιτίας τού μίσους τους για τους ανθρώπους, που γι’ αυτούς είναι βρομερά «γκοΐμ», τα οποία γεννήθηκαν για να τους υπηρετούν …Τα «γκοΐμ», που ακόμα και σήμερα θέλουν να τα ταλαιπωρούν και να τα προσβάλουν, βάζοντάς τα σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς μόνο και μόνο για να διασκεδάζουν οι ίδιοι. Σε μια τέτοια περίπτωση θα φύγουν στην κυριολεξία με τις κλωτσιές από τη χριστιανική επικράτεια. Θα φύγουν βέβαια όσοι «δικαιούνται» να φύγουν, γιατί κάποιοι άλλοι θα πρέπει να σαπίσουν στις χριστιανικές φυλακές ως εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας.

Με όλα αυτά, τα οποία σύντομα θ’ αποκαλυφθούν, θα επιβεβαιώσουν για άλλη μία φορά τον ποιον τους …Την αναλλοίωτη παρασιτική τους φύση. Είναι τόσο άπληστα κτήνη, που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτε. Αρπάζουν ό,τι βρίσκεται μπροστά τους, όχι επειδή το έχουν ανάγκη, αλλά επειδή νιώθουν ηδονή να το στερούν από τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι πιθανόν να το απολαύσουν. Άρρωστοι «βουλιμικοί» τού χρήματος «φτύνουν» τα πάντα μόνο και μόνο για να μην τα πάρει κανένας άλλος. Δεν πληρώνουν τίποτε και ποτέ και νομίζουν ότι αυτό είναι η «επιτυχία» τους. Έχουν γεμίσει τον κόσμο με «μνημεία» τής δικής τους προπαγάνδας και βάζουν τους άλλους να τα πληρώνουν. Έχουν στα χέρια τους τόση μεγάλη «λεία», η οποία βρίσκεται πέρα από τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης περί μεγεθών.

Θνητοί δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τη σχέση τού χρόνου που τους απομένει στη ζωή με το αντίστοιχο «αθάνατο» χρήμα που διαθέτουν. Θνητοί άνθρωποι με εκατοντάδες σπίτια στην κατοχή τους. «Μεθυσμένοι» από την παντοδυναμία τους έχουν αρχίσει μέχρι και τις «σάρκες» τους να τρώνε …Στην κυριολεξία τις «σάρκες» τους, εάν σκεφτεί κάποιος ότι ΟΛΑ τα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος των Χριστιανών τα έκαναν και εις βάρος των Ισραηλινών …Τους «αδερφούς» τού Ιησού, τους οποίους τους «σταυρώνουν» κατά βούληση μόνο και μόνο γιατί αυτό τους συμφέρει. Τους έβαλαν σε ένα χριστιανικού τύπου κράτος και τους ρήμαξαν …Τους έμπλεξαν σε πολέμους, τους έκλεψαν τους κόπους, τις περιουσίες και τους «τάραξαν» και στα εμβόλια, για να βρουν το πιο φτηνό κι αποδοτικό διδακτικό «παράδειγμα» για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ !!! Το κέρδος είναι ο θεός τους και για το κέρδος αυτό μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Μιλάμε για πραγματική «αρρώστια» βουλιμικής απληστίας …Μιλάμε για «άρρωστες» καταστάσεις, οι οποίες πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για ανήκεστες βλάβες …Μιλάμε για ανθρώπινα κτήνη, τα οποία ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα όχι εξαιτίας κάποιων αναγκών τους, αλλά μόνον από τα κόμπλεξ τους. Στην κυριολεξία ένας μικρός λαός των λίγων εκατομμυρίων ανθρώπων ταλαιπωρεί ένα «σώμα» δισεκατομμυρίων ανθρώπων …Ένας βρόμικος «ιός», ο οποίος έχει «αρρωστήσει» ολόκληρη την ανθρωπότητα και, εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, θα τη «σκοτώσει» …Θα ανακουφιστεί ολόκληρος ο Κόσμος, εάν «γκρεμιστούν» από τις θέσεις τους κι αφαιρεθούν από τα «χέρια» τους οι «λείες» τους …Θα «φωτίσει» ο Κόσμος, εάν φύγουν από τη μέση οι βρομιάρηδες, οι οποίοι έχουν μάθει να περιφέρονται και να πλουτίζουν στο «σκότος». Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Να είναι πραγματικά η λύση των προβλημάτων της η απομάκρυνση ενός λαού από τα ζωτικά «όργανα» της παγκόσμιας λειτουργίας της …Ένα «απόστημα», το οποίο πρέπει να «σκάσει», για να σωθεί ένας οργανισμός από τον «θάνατο».

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για πρωτοφανείς καταστάσεις. Αυτήν τη στιγμή, εξαιτίας των Εβραίων, κυβερνά τον Κόσμο η απόλυτη ανθρώπινη κακοήθεια …Ο «διάβολος», όπως με απόλυτο τρόπο είχε περιγράψει ο Ιησούς, όταν «έδειχνε» τους Εβραίους …Ο απόλυτος «πάτος» ανέβηκε στην «κορυφή». Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία, γιατί οι κακοήθεις άνθρωποι δεν έχουν μεγάλες ικανότητες και δεν έχουν ξαναβρεθεί σε τόσο «υψηλή» θέση. Από λάθη των Χριστιανών η κατάσταση ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο και φτάσαμε στο σημείο αυτό …Φτάσαμε στο σημείο να πάρουν τον έλεγχο του «πιλοτηρίου» τού ανθρώπινου «κυβερνοσκάφους» οι γύφτοι, οι νταβατζήδες και οι μαχαιροβγάλτες. Περί αυτού πρόκειται. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν λειτουργεί πλέον τίποτε …Δεν λειτουργούν οι θεσμοί και δεν λειτουργεί η Δημοκρατία …Τα πάντα έγιναν «πραμάτειες» στους «πάγκους» των γύφτων …Τα πάντα πήραν μια «τιμή» και μπήκαν στο «παζάρι» τού «όσο-όσο».

Μπήκαν οι γύφτοι στο «πιλοτήριο» και ξεχαρβάλωσαν μέχρι και το «πηδάλιο», για να το «πουλήσουν». Δεν έμεινε τίποτε όρθιο και τίποτε σταθερό, για να «επενδύσει» επάνω του ο σύγχρονος άνθρωπος. Χάθηκαν όλες οι αξίες και ο άνθρωπος έχασε τους «φάρους», οι οποίοι τον οδηγούν στον δρόμο του. Χάθηκαν όλα τα «μέτρα» βάση των οποίων μετρώνται οι ανθρώπινες αρετές κι αξίες και παρέμεινε μόνον ο «πήχης» τού χρήματος …Ο «πήχης» που κουβαλάνε οι έμποροι και οι τοκογλύφοι, για να συγκρίνονται μεταξύ τους …Η χαρά των ηλιθίων, των αγράμματων και των αδίστακτων …Η χαρά των «ακολούθων» των Εβραίων …Ο κόσμος των πληρωμένων από τους Εβραίους influencers, που, ως «τυφλά» πρόβατα, οδηγούν τα υπόλοιπα πρόβατα στον γκρεμό. Πετάχτηκαν οι επιστήμονες στα «σκουπίδια» κι έγιναν παγκόσμια πρότυπα επιτυχίας οι γύφτοι και οι τοκογλύφοι.

Πρώτη φορά στην ιστορία τα παιδιά των ανθρώπων έχουν τόσο ευτελή πρότυπα. Θέλουν να μοιάσουν σε πόρνες, σε χαρτοπαίκτες, και σε νταβατζήδες και όχι σε επιστήμονες ή ενάρετους ανθρώπους. Πρώτη φορά στην ιστορία υπάρχουν διάσημοι άνθρωποι, που οι κώλοι τους είναι πιο γνωστοί από τα πρόσωπά τους. Πρώτη φορά στην ιστορία κώλοι τύπου Καρντάσιαν έχουν μεγαλύτερη οικονομική απόδοση από ολόκληρες βιομηχανίες χιλιάδων εργαζομένων. Όλοι αυτοί έχουν Εβραίους μάνατζερ. Δισεκατομμυριούχους μάνατζερ της ανθρώπινης «αρρώστιας». Δεν υπάρχει μέλλον, εάν δεν αλλάξει αυτός ο παγκόσμιος σχεδιασμός τού «βόθρου». Τελείωσαν τα πάντα. Άδειασαν οι «δεξαμενές» τού «σκάφους». Η ανθρωπότητα έχει βάλει μόνη της τον εβραϊκό βρόχο στον λαιμό της και τώρα έχει παγιδευτεί …και, εάν δεν αντιδράσει, θα πεθάνει από «ασφυξία» …Εάν δεν αντιδράσει, δυστυχώς το «ταξίδι» της κάπου εδώ θα τελειώσει μέσα στο αίμα και τη φτώχεια.

Όλα αυτά έγιναν, εξαιτίας της απληστίας των Εβραίων. Μιας απληστίας «άρρωστης» που όμοιά της δεν έχει κανένας άλλος λαός, εξαιτίας καμίας άλλης θρησκείας. Δεν υπάρχει θρησκεία, η οποία να «υπόσχεται» στους πιστούς της πως, όταν έρθει το «Τέλος τού Κόσμου», θα υπηρετείται ο καθένας απ’ αυτούς από 2800 «γκοΐμ», οι οποίοι είναι σκλάβοι-άνθρωποι. Μόνον στην άρρωστη κοινωνία των βρομιάρηδων υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση του ανθρώπινου είδους και το τραγικό είναι ότι την αντιμετώπιση αυτήν τη «χρεώνουν» στον Θεό. Οι επαγγελματίες τεμπέληδες πίστευαν σ’ έναν Θεό, που θα τους ανταμείψει με δούλους. Οι επαγγελματίες «φιλοξενούμενοι» πίστευαν σ’ έναν Θεό, που θα τους ανταμείψει με την περιουσία τού Οικοδεσπότη τους και τις «υπηρεσίες» των παιδιών Του. Αυτά είναι που πιστεύουν και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουν καμία αναστολή για ό,τι κι αν κάνουν εις βάρος όποιου είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους …«Γουρούνια» σφάζουν και τα γουρούνια τα μισούν. Και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έγιναν για τα κέρδη των τοκογλύφων, θα καταλάβει αυτό το οποίο λέμε. Και μόνον να σκεφτεί ότι το σημερινό χάος, το οποίο αυτήν τη στιγμή «ξηλώνει» ολόκληρους λαούς από τις πατρίδες τους, για να έχουν «μπράβους» οι τοκογλύφοι, θα καταλάβει αυτό το οποίο λέμε.

Αυτή, η απληστία των Εβραίων είναι εκείνη που βάζει και τους ίδιους σε περιπέτειες …Τους βάζει σε μπελάδες και τους αναγκάζει να «τρέχουν» για να σωθούν από τη μήνη των θυμάτων τους …Αυτή είναι που τους μετατρέπει σε «ακρίδες» τής ανθρωπότητας, οι οποίες καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους και δυστυχώς περνάνε από παντού, γιατί δεν τις σταματάνε τα σύνορα των ανθρώπων. Όποιος τους «φιλοξένησε» την «πάτησε» και στην συνέχεια θέλησε να τους τιμωρήσει. Τους κυνήγησαν Φαραώ κι Αυτοκράτορες κάποτε και δεν διδάχθηκαν τίποτε από τα «παθήματά» τους. Τώρα θα ξαναγίνει το ίδιο με μία όμως διαφορά: …Τώρα, Αυτός, που έχει θιγεί, είναι ο Ίδιος ο Υιός τού Θεού …Αυτόν, που κάποτε σταύρωσαν στον δικό τους Οίκο, θα Τον βρουν απέναντί τους, γιατί τώρα στον δικό Του Οίκο μπήκαν, για να κάνουν τις βρομιές τους. Τώρα, ούτε στον Θεό τους μπορούν να ελπίζουν, γιατί Αυτός, που θα τους κυνηγήσει, θα είναι ο Υιός Του. Μωυσής δεν υπάρχει και κανένας Θεός δεν είναι διατεθειμένος να τους σώσει στην Έρημο. Τώρα θ’ αρχίσει το «τρέξιμο» και θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Με αεροπλάνα και βαπόρια θ’ αναγκαστούν να «επιστρέψουν» στο —εχθρικό γι’ αυτούς— Ισραήλ, γιατί απλούστατα δεν θα τους «χωράει» ο Πλανήτης …Ένας Πλανήτης-καζάνι, που «βράζει» από τα προβλήματά του κι αλίμονό τους όταν καταλάβει ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον παντελώς αναίτιο «βρασμό». Είναι δυνατόν στη σημερινή εποχή τής αφθονίας και της γνώσης να λιμοκτονεί ο άνθρωπος, για να μην πέφτουν οι «επενδύσεις» τού Μπάφετ και του Σόρος; …Θέμα χρόνου είναι να «κεραυνοβοληθούν» Άνωθεν.

Το μόνο θετικό γι’ αυτούς είναι ότι δεν χρειάζεται να μπουν σε νέα έξοδα για βαλίτσες …Τις έχουν «φυλαγμένες» στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί συνεταίρων τους. Τότε τις χρειάστηκαν για τις ανάγκες τής θεατρικής «παράστασης», ενώ σύντομα θα τις χρειαστούν πραγματικά, για να βάλουν μέσα την «επιτυχία» τους. Ό,τι δικαιούνται από τον Χριστιανισμό, αυτό ακριβώς θα πάρουν …κι αυτό χωράει σε μία βαλίτσα. Με ό,τι μπήκαν στον Χριστιανισμό, με αυτό θα βγουν. Με τα άπλυτα βρακιά τους και τις ψείρες τους μπήκαν στον Χριστιανισμό, κι αυτά χωράνε σε μια βαλίτσα. Αυτό θα είναι το τελικό κέρδος γι’ αυτά τα άπληστα κτήνη, που όμοιά τους δεν υπήρξαν κι ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Τους περιμένει Τιμωρία, όπως τους είχε Υποσχεθεί ο Θεός και τους είχαν ενημερώσει οι Ραβίνοι τους. Αυτοί, οι οποίοι τώρα γελάνε, κάνοντας ολόκληρη την Ανθρωπότητα να κλαίει, θα είναι εκείνοι, οι οποίοι στο τέλος θα είναι οι μόνοι που θα κλαίνε …Αυτοί, οι οποίοι τα απέκτησαν ΟΛΑ, θα τα χάσουν ΟΛΑ …Από τα πέντε μπάνια σε ένα σπίτι θα πάνε στο ένα μπάνιο για πέντε σπίτια. Από τα ρετιρέ στις Νέες Υόρκες και τα Παρίσια κατ’ ευθείαν σε σκηνές καταυλισμών στην έρημο Νεγκέβ …Στις σκηνές αυτές, τις οποίες οι ίδιοι χρηματοδότησαν για τους καταυλισμούς των θυμάτων τους.

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ΦΙΝΑΛΕ !!! …ακόμα και οι σκηνές του Σόρος και των ΜΚΟ !!!

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This