EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Η τρίτη Ρώμη

Η τρίτη Ρώμη καίγεται! (β’ μέρος)

26 Sep, 2022

Το β΄ μέρος του άρθρου του Π. Τραϊανού

 

 

Εβραίοι και κομμουνιστές —σαν τη Λούξεμπουργκ— «διόρισαν» τον «αντιεβραίο» κι «αντικομμουνιστή» Χίτλερ ως αρχηγό των ΝΑΖΙ πολύ πριν καν τον γνωρίσουν οι οπαδοί του. Πλούσιοι Εβραίοι τον «τάιζαν» στην κυριολεξία, μέχρι αυτός να βρει τον κατάλληλο χρόνο να «ορμήσει» στην κοινωνία …Οι ίδιοι πλούσιοι Εβραίοι, που τάιζαν και τον Μαρξ. Αυτή η στρατηγική είναι που «παράγει» όλα εκείνα τα «σκουπίδια», τα οποία κατά καιρούς παριστάνουν τους «ήρωες» κατά της εξουσίας που οι ίδιοι «στηρίζουν» …«Σκουπίδια» όπως η Λούξεμπουργκ ή ο Κον Μπετίτ ή η Δαμανάκη. Οι ίδιοι «παραγωγοί» στήνουν την παράσταση, την οποία απλά το «κοινό» παρακολουθεί, χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει. Οι ίδιοι Εβραίοι, οι οποίοι «διώκονταν» από τον Χίτλερ και τον «εθνικοσοσιαλισμό» τής Γερμανίας, ήταν εκείνοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τη βιομηχανική και στρατιωτική «γιγάντωσή» της. Αυτοί ήταν που χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, για να «σκουπίσει» τη γερμανική οικονομία από τις μικρές επιχειρήσεις και να την παραδώσει στο σύνολό της στους «εκλεκτούς» της …Στους «εκλεκτούς» αυτούς, οι οποίοι δήθεν θα χρησιμοποιούσαν στα εργοστάσιά τους Εβραίους «δούλους», αλλά που —μυστηριωδώς— μετά την ήττα των Ναζί όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά χρηματοδοτήθηκαν εκ νέου από τους ίδιους χρηματοδότες, για να γιγαντωθούν τα σημερινά πολυεθνικά θηρία.

Με χρήματα της σιωνιστικής τοκογλυφίας έχουν δημιουργηθεί όλοι οι γερμανικοί «γίγαντες», οι οποίοι κάνουν τη Γερμανία απολύτως ελεγχόμενη από τους ηγέτες της και βεβαίως από τα «αφεντικά» τους …Εβραϊκά χρήματα γιγάντωσαν τη Siemens, τη Mercedes, τη Volkswagen, την Audi, τη BMW, τη FENDT, τη BAYER, την Thyssen Krupp, τη BASF, τη Lufthansa, τη Hochtief, αλλά ακόμα και τη Boss, την Adidas ή τη Lidl …Εβραίοι χρηματοδότες «κρύβονταν» μέσα σε μυστικές λίστες μετόχων, όταν αυτές οι εταιρείες κατασκεύαζαν στρατόπεδα συγκεντρώσεων και δήθεν βασάνιζαν τους Εβραίους, χρησιμοποιώντας τους σαν «δούλους» στα εργοστάσιά τους. Από τότε μέχρι και σήμερα —εξαιτίας αυτών των «γιγάντων»— η Γερμανία είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τους χρηματοδότες της. Αναπτύχθηκε σε «χρόνο μηδέν» όχι επειδή ήταν έξυπνοι ή μεθοδικοί οι Γερμανοί —όπως «θέλει» η προπαγάνδα να παρουσιάζει—, αλλά επειδή «έπεσαν» τόνοι χρήματος στη μεταπολεμική Γερμανία και υποχρεωτική επιβολή τους σε ΟΛΕΣ τις εθνικές αγορές …ακόμα και των θυμάτων της, που ακόμα περιμένουν πολεμικές αποζημιώσεις. Αυτή η «εκρηκτική» ανάπτυξη γίνεται μόνον με χρήμα και όχι με την εξυπνάδα και τον προγραμματισμό. Όπως ακριβώς αναπτύχθηκε και η Νότια Κορέα μέσα σε μερικά χρόνια.

Αυτοί οι βιομηχανικοί «γίγαντες» είναι που καθορίζουν απόλυτα τη γερμανική πολιτική. Αυτοί είναι που αποφασίζουν για τη γερμανική πολιτική —και οι πολιτικοί απλά έχουν ως ρόλο ν’ ανακοινώνουν τις αποφάσεις των βιομηχάνων στον λαό— …Πιο ισχυρό όργανο στη «δημοκρατική» Γερμανία είναι ο Σύνδεσμος «Γερμανών» Βιομηχάνων (BDI), παρά η Μπούντεσταγκ …Πιο σημαντικές είναι οι αποφάσεις αυτού του Συνδέσμου, παρά αυτές της Βουλής …Πιο απόρρητες είναι οι πολιτικές αυτού του Συνδέσμου, παρά αυτές της Βουλής. Αυτός ο Σύνδεσμος συνδέεται απόλυτα με τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες …Πιο πολλές είναι οι διασυνδέσεις τής Siemens ή της Bayer με τις «Υπηρεσίες» αυτές, παρά οι διασυνδέσεις του CDU ή του SPD με αυτές …«Αναλώσιμα» απαρτίζουν οι πολιτικοί και όχι οι βιομήχανοι. Χρηματοδοτούμενοι υπάλληλοι αυτών των εταιριών είναι οι πολιτικοί και τίποτε παραπάνω. Άλλωστε αυτός ο Σύνδεσμος είναι που ίδρυσε και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση …Τα «παιδιά» τού Χίτλερ έδωσαν «σάρκα και οστά» στο όραμα του Χίτλερ.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι «πίσω» απ’ αυτούς τους δήθεν Γερμανούς βιομηχάνους βρίσκονται οι πανίσχυροι Εβραίοι χρηματοδότες τους —και κύριοι μέτοχοι των επιχειρήσεών τους— …Τα «αφεντικά» τους. «Πίσω» από όλο αυτό το ναζιστικό «κόλπο», το οποίο συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας, βρίσκονται οι Σιωνιστές εμπνευστές του. Πού θα έβρισκε χρήματα ο αγράμματος και παντελώς άσχετος Χίτλερ, για να χρηματοδοτήσει την κολοσσιαία ανάπτυξη μιας κατεστραμμένης Γερμανίας των εκκρεμών αποζημιώσεων και των εκατομμυρίων αναπήρων τού πρώτου πολέμου …Τόνους χρημάτων απαιτούσε αυτή η πολιτική για την ανάπτυξη της βιομηχανικής υποδομής τής Γερμανίας. Γι’ αυτόν τον λόγο «σκούπισαν» τη γερμανική οικονομία από τις μικρές γερμανικές επιχειρήσεις …Για να δημιουργήσουν τους ιδιόκτητες «γίγαντες», οι οποίοι θα μονοπωλούσαν την οικονομία της …Για να την αρπάξουν οι ιδιοκτήτες των «γιγάντων» από τα χέρια τού γερμανικού λαού στο σύνολό της …Να μην έχουν εσωτερικό ανταγωνισμό, ο οποίος θα επωφελούνταν από τις δικές τους επενδύσεις στον τομέα των υποδομών …Να μην υπάρχουν διασπαστικές πρωσικές ή βαυαρικές τάσεις, οι οποίες θα απειλούσαν το «μαγαζί» τού Χίτλερ και των αφεντικών του.

Τα ίδια έγιναν και με τη Μέρκελ …Το ίδιο «μαγαζί» έστησαν και μ’ αυτήν. Με ποιων τις «πλάτες» θ’ αρνούνταν η Μέρκελ να καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις, όταν αυτές ήταν προαπαιτούμενο για τη Γερμανική Ενοποίηση; Με ποιων τα άπειρα χρήματα —τα οποία δίνονταν με αρνητικά επιτόκια— μπόρεσε η Γερμανία και —υπό συνθήκες απολύτως αθέμιτου ανταγωνισμού— διέλυσε όλες τις ευρωπαϊκές εθνικές οικονομίες; Πώς δεν θα επικρατήσει του ανταγωνισμού, όταν με δάνεια αρνητικών επιτοκίων έκανε επιθετικές —και άρα παράνομες—εξαγορές όλων των κερδοφόρων ανταγωνιστών της; Πώς δεν θα επικρατήσει, όταν οι «επιχειρηματίες» της έκαναν μπίζνες υπό την καθοδήγηση και την προστασία των μυστικών υπηρεσιών της; …Πώς δεν θα επικρατήσει, όταν ανάγκαζε ΟΛΑ τα κράτη να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα, για να επικρατούν άνετα οι γερμανικοί κρατικοί και ημικρατικοί γίγαντες; …Πώς δεν θα επικρατήσει, όταν στην «πάλη» τής οικονομίας όλοι πηγαίνουν με «γάντια» τού μποξ και στη Γερμανία επιτρέπεται να πάει με «πιστόλι»;

Όλα αυτά απαιτούν χρήματα και βέβαια πολιτικές «πλάτες» για να γίνουν …Χρήματα, για να διαφθείρονται οι πάντες, και «πλάτες», για να φυγαδεύονται οι «Χριστοφοράκοι» και ν’ απαλλάσσονται οι «Siemens» από ποινικές συνέπειες εγκλημάτων, τα οποία κάποιους άλλους θα τους κατέστρεφαν ολοκληρωτικά. Με άπειρα χρήματα «γεννιούνται» οι Χίτλερ και οι Μέρκελ, οι οποίοι υπηρετούν τους Σιωνιστές κι εύκολα εντοπίζει κάποιος από πού μπορούν να προέλθουν τα χρήματα αυτά. Έτσι φτιάχτηκε η σημερινή Γερμανία. Η σημερινή Γερμανία —η οποία «καπέλωσε» τον τεράστιο γερμανικό κόσμο τής Βόρειας Ευρώπης και παραδόθηκε σε μερικούς Γερμανούς «αχυρανθρώπους» τής βιομηχανίας— είναι στην πραγματικότητα η Γερμανία τού Χίτλερ …Το ατσάλινο «χέρι» τού Σιωνισμού …Η πιο μεγάλη και φονική «μηχανή» στην ιστορία τού Κόσμου …Η αμετανόητη και πάντα ατιμώρητη δολοφονική Γερμανία …Ο πιο χρήσιμος «ηλίθιος» στην ανθρώπινη ιστορία …Ο αιώνιος «λεκές» τού υποταγμένου —στους Εβραίους— γερμανικού κόσμου.

«Θυσίασαν» τον «πατέρα» Χίτλερ, για να μετατρέψουν τον γερμανικό του «τάφο» σε δικό τους εβραϊκό «φρούριο» …Αυτή είναι η Γερμανία …Ο «τάφος» τού ιδρυτή της, που είναι ο Χίτλερ και το «φρούριο» των χρηματοδοτών του, που είναι οι Εβραίοι …Η κακοποιός κρατική δύναμη με το αυθεντικό ναζιστικό DNA τού Χίτλερ και το «ανοσοποιητικό» σύστημα της κομμουνιστικής ΣΤΑΖΙ …Ένας «Φρανκενστάιν» ανάμεσα στα κράτη. Αυτό, το οποίο λέμε εις βάρος των Γερμανών, δεν είναι θέμα ρατσισμού …Είναι θέμα σχεδιασμού.

Η Γερμανία είναι ένα κράτος, το οποίο φτιάχτηκε εξ’ αρχής ως «δολοφονική» «μηχανή» …Αποθρησκευτικοποιημένο, παρ’ όλο που έχει μέσα του —σε φανατικό βαθμό— δύο βασικά δόγματα του Χριστιανισμού …Αποϊδεολογικοποιημένο, παρ’ όλο που έχει μέσα του —σε φανατικό βαθμό— τα δύο βασικά πολιτικά «δόγματα» του δυτικού πολιτισμού. Είναι σαν τους σπόρους τής Μοσάντ. Κάποιοι κοινωνικοί «γενετιστές» αφαίρεσαν κάποια «γονίδια» από έναν «σπόρο» που δίνει «καρπό», ο οποίος μοιάζει με τους υπόλοιπους του είδους του, αλλά δεν είναι ίδιος. Διατήρησαν όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά που μπορεί να δίνει μια θρησκεία ή μια ιδεολογία σ’ ένα κράτος και σ’ έναν λαό κι αφαίρεσαν όλα τα καλά. «Θρησκεία» και «ιδεολογία» αυτής της Γερμανίας είναι ο στείρος και μόνιμος «συμφεροντολογισμός» …Αυτός ήταν ο σχεδιασμός των Εβραίων για το κύριο «δουλικό» τους. Με τη Γερμανία των Χιτλερομέρκελ επιχείρησαν να «κατακτήσουν» ολόκληρη την Ευρώπη …πράγμα που τελικά κατάφεραν με την Ε.Ε..

 

 

Ο Ναζισμός «απειλεί» τις ΗΠΑ

 

Το σύνολο αυτών των εφαρμογών, οι οποίες «γέννησαν» τον Χίτλερ και μετέτρεψαν τη Γερμανία σε εβραϊκή περιουσία —και τον γερμανικό λαό σε ένα εβραϊκό «οικόσιτο»—, ασκείται σήμερα επάνω στους Αμερικανούς, προκειμένου να τους ελέγξουν και να τους χειραγωγήσουν. Οι ΗΠΑ βιώνουν σήμερα τις ίδιες ακριβώς συνθήκες με τις συνθήκες που έζησε τότε η Γερμανία και οι οποίες «οδήγησαν» στη ναζιστική εποχή …Και τότε οι Εβραίοι ήταν πανίσχυροι μέσα στη Γερμανία …Ήταν ανάλγητοι τοκογλύφοι κι εκμεταλλευτές τού γερμανικού λαού …Με τοκογλυφίες κι απάτες τούς είχαν αρπάξει τα πάντα. Αφού τους έσπρωξαν σ’ έναν καταστροφικό πόλεμο «φθοράς», είχαν κατορθώσει και είχαν αρπάξει όλον τον εθνικό πλούτο των Γερμανών …Είχαν αρπάξει μέχρι και τα σπίτια τους …Ήταν αυτοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν ασύστολα την κατοικία στη Γερμανία …Ήταν αυτοί, οι οποίοι φέρονταν στους Γερμανούς σαν να ήταν ζώα. Σε μια γερμανική κοινωνία, απολύτως ισοπεδωμένη από τον Πρώτο Παγκόσμια Πόλεμο και με έναν πληθυσμό γεμάτο σακάτηδες κι ανάπηρους, η κατάσταση έδειχνε ότι ήταν παντελώς εκτός ελέγχου…

…Μια κατάσταση, η οποία για εμάς τους Έλληνες των Μνημονίων δεν είναι παράξενη. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι ήταν οι «δανειστές» των χρεοκοπημένων Γερμανών. Ήταν αυτοί, οι οποίοι, όχι μόνον θα δάνειζαν στους Γερμανούς εκ νέου για ν’ «αναπτυχθούν», αλλά ήταν κι αυτοί, οι οποίοι θα «ρύθμιζαν» και τις οφειλές τους απέναντι στα θύματά τους, τα οποία εκείνη την εποχή αξίωναν αποζημιώσεις για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. ΟΛΑ ήταν στα χέρια των Εβραίων κερδοσκόπων και τοκογλύφων. Αυτά, δηλαδή, τα οποία εμείς οι Έλληνες είδαμε ως «Μνημόνια», δεν είναι πρωτοφανή ως εφαρμογές …Τα «Μνημόνια» η Γερμανία τα είχε «δει» από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο …Είχαν «δει» κι αυτοί τους τότε Εβραίους «Στρος Καν», «Ζαν Κλοντ Τρισέ», «Μπενράνκε», «Μπλανκφάιν» ή «Άκερμαν» και τους άλλους «δανειστές» ν’ αποφασίζουν πριν απ’ αυτούς γι’ αυτούς …Τους είχαν «δει» να πηγαινοέρχονται στα παλάτια τού Βερολίνου γεμάτοι αλαζονεία και να τους κουνάνε τα δάκτυλα σαν αποτυχημένους κι άχρηστους.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το μίσος των Γερμανών απέναντί τους. Μισούσαν οι Γερμανοί τους Εβραίους, εφόσον τους έβλεπαν στην καθημερινότητά τους να τους «πίνουν» το «αίμα», είτε ως σπιτονοικοκύρηδες είτε ως έμποροι είτε ως τοκογλύφοι. Πόσο μάλλον όταν αποτελούσε κοινό μυστικό ότι αυτοί οι ίδιοι ευθύνονταν για την εμπλοκή τής Γερμανίας στον αναίτιο κι απολύτως καταστροφικό Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι «άκαπνοι» Εβραίοι κονομούσαν εκ του ασφαλούς και οι Γερμανοί επέστρεφαν από το «μέτωπο» στα αναπηρικά καροτσάκια, αγωνιώντας για την επιβίωσή τους. Στο σημείο αυτό επιστρατεύτηκε η «κοινωνική μηχανική», για να σωθεί ο αρπακτικός και άπληστος Σιωνισμός. Πριν καν εκδηλωθεί ένας άγριος κι ανεξέλεγκτος αντισιωνισμός —εξαιτίας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και της τεράστιας οικονομικής «επιτυχίας» των Εβραίων—, θα τον «χειραγωγούσαν» οι ίδιοι …Θα τον «μετέτρεπαν» σε έναν πολύ εύκολα διαχειρίσιμο από τους ίδιους «αντικομμουνισμό», που είναι ο Ναζισμός. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Πριν προλάβουν οι Γερμανοί να δράσουν περιοριστικά απέναντι στους Εβραίους, θα παγιδεύονταν απ’ αυτούς …Οι ίδιοι οι Εβραίοι θα «χτυπούσαν» τους Γερμανούς, για ν’ αντιδράσουν και να την «πατήσουν» απέναντι στους έμπειρους προβοκάτορες.

Το λεπτό σημείο εδώ είναι ότι το χτύπημα έπρεπε να γίνει με τρόπο τέτοιο, ώστε να μην στοχοποιηθούν στη γερμανική κοινωνία οι ίδιοι οι Σιωνιστές Εβραίοι …ακόμα κι αν ήταν ορατός ο απολύτως αρνητικός τους ρόλος. Οι πλούσιοι Σιωνιστές θα «χτυπούσαν» τους Γερμανούς με τρόπο τέτοιο, που η αντίδρασή τους να μην στρέφεται απευθείας εναντίον τους, αλλά εναντίον τού «ειδώλου» τους …Εναντίον των φτωχών Εβραίων. Το σενάριο της προβοκάτσιας ήταν πολύ απλό: Πριν στραφούν οι Γερμανοί εναντίον των πλουσίων Εβραίων —οι οποίοι τους είχαν πάρει τα ΠΑΝΤΑ—, αυτοί θα πλήρωναν τους κομμουνιστές, για ν’ απειλούν τους Γερμανούς —οι οποίοι δεν είχαν ΤΙΠΟΤΑ— ότι με την «επανάστασή» τους θα τους τα έπαιρναν ΟΛΑ …Αυτό ήταν το κόλπο …Η άμεση σύνδεση των φτωχών Εβραίων με τους «κακούς» κομμουνιστές θα «παράσερνε» τους Γερμανούς εκεί όπου βόλευε τους πλούσιους Εβραίους.

Αυτοί λοιπόν οι πλούσιοι Εβραίοι Σιωνιστές, για να δώσουν νόημα στην «επαναστατική» απειλή, πλήρωσαν τους κομμουνιστές προβοκάτορες να «χτυπήσουν» τους Γερμανούς, ώστε η αντίδρασή τους να δημιουργήσει τον Ναζισμό …Τον Ναζισμό τού δικού τους Χίτλερ. Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσαν τους Εβραίους κομμουνιστές τύπου Μπερνστάιν, Λούξεμπουργκ κλπ., να κάνουν «επανάσταση» —με την πληρωμένη «πραμάτεια» τού Εβραίου Μαρξ— εναντίον των κατεστραμμένων Γερμανών …σε μια Γερμανία, η οποία ανήκε απόλυτα στους Εβραίους τοκογλύφους. Έπρεπε να είναι «εκκωφαντική» η σχέση μεταξύ φτωχών Εβραίων και κομμουνιστών, ώστε να γίνουν αυτοί εύκολος στόχος των Γερμανών …Στόχος μακριά από τους ίδιους τους πλούσιους Σιωνιστές.

Με τον τρόπο αυτόν θα δρομολογούσαν το κόλπο που περιγράψαμε πιο πάνω …Το κόλπο των νταβατζήδων και των τοκογλύφων τού δρόμου. Εξαιτίας αυτών των πληρωμένων Εβραίων προβοκατόρων, οι οποίοι —με μισθούς από τους τοκογλύφους— παρίσταναν τους κομμουνιστές, οι Γερμανοί θ’ αντιδρούσαν με τρόπο απολύτως προβλέψιμο. Αυτό ήταν το ύπουλο «χτύπημα» των Σιωνιστών, ώστε να εκμεταλλευτούν τη σίγουρη αντίδραση των Γερμανών. Το προβοκατόρικο «ψευδοχτύπημα» των Εβραίων κομμουνιστών ήταν η «Νοεμβριανή Επανάσταση», η οποία οδήγησε στη γερμανική «αντίδραση» …Στη φασιστική αντίδραση υπέρ τής «Δημοκρατίας» …Στην αντίδραση αυτή, την οποία τη γνωρίζουμε ως Ναζισμό. Ο κόσμος έξω από τη Γερμανία —όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες προβοκάτσιες— δεν «είδε» αυτό το πρώτο ύπουλο «χτύπημα», παρά είδε μόνον τη θεαματική αντίδραση απέναντι σ’ αυτό …που ήταν ο Χίτλερ και ο Ναζισμός …Δεν είδε τους Εβραίους, οι οποίοι «έφτυσαν» τους Γερμανούς, αλλά είδε τη «γροθιά» τής απάντησης των Γερμανών.

Γι’ αυτόν τον λόγο —ακόμα και σήμερα— η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωρίζει την πιο διάσημη ένοπλη επαναστατική προσπάθεια του κομμουνισμού εντός τού Δυτικού Κόσμου. Οι πάντες γνωρίζουν την Οκτωβριανή Επανάσταση των μπολσεβίκων τής Ρωσίας, αλλά κανένας δεν γνωρίζει τη Νοεμβριανή Επανάσταση των Εβραίων προβοκατόρων τής Γερμανίας, η οποία θεωρητικά ήταν πιο σημαντική για τον Δυτικό Κόσμο …Δεν γνωρίζει σχεδόν κανένας ότι υπήρξε ένοπλη επαναστατική κίνηση των κομμουνιστών μέσα στην ίδια τη Γερμανία. Ο κόσμος είδε μόνον την «αντίδραση» των Γερμανών και άρα «είδε» μόνον την εμφάνιση του Χίτλερ. Εκμεταλλευόμενοι οι Εβραίοι τα δικά τους παγκόσμια ΜΜΕ και τις «διασυνδέσεις» τους, εμφάνισαν με «εκκωφαντικό» τρόπο τον Χίτλερ στον κόσμο. Μέχρι και Ολυμπιακούς Αγώνες τού έδωσαν να διοργανώσει, προκειμένου να καταστεί απόλυτα σίγουρο ότι ο κόσμος θα τον δει και θα μάθει τις «απόψεις» του.

«Τέλειος σχεδιασμός», θα μπορούσαμε να πούμε. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν οι δημιουργοί τού κομμουνισμού, εμφάνισαν στον κόσμο το επίσης δικό τους αντικομμουνιστικό «προϊόν». Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωναν τα «φυλλάδια» των κομμουνιστών, ήταν εκείνοι οι οποίοι πλήρωναν και τις κομψές στολές των Γερμανών «μελανοχιτώνων» …Με τα δικά τους χρήματα και τα δικά τους ΜΜΕ εμφάνισαν τον επιθυμητό για τους ίδιους εκφραστή τής βίαιης γερμανικής αντικομμουνιστικής «αντίδρασης» …Μια «αντίδραση», όμως, η οποία στρεφόταν εκεί όπου υποδείκνυαν οι Εβραίοι στον «υπάλληλό» τους με το περίεργο μουστάκι …Εναντίον των δήθεν κομμουνιστών και δευτερευόντως εναντίον των φτωχών Εβραίων, ώστε να μπορεί να γίνει μια ομαλή διαχείριση της «εκτόνωσης» του έτσι κι αλλιώς υπάρχοντος αντιεβραϊσμού.

Οι Σιωνιστές —με τον πιο θεαματικό τρόπο— έστρεψαν τους Γερμανούς εναντίον τής εβραϊκής «πλέμπας», η οποία ήταν απλά η «σκιά» τού Σιωνισμού. Πέταξαν στο άγριο γερμανικό «σκυλί» το αδειανό «πουκάμισό» τους, για να το απασχολούν. Ελέγχοντας τον Χίτλερ, δεν έστρεψαν τους Γερμανούς εναντίον των πλούσιων Εβραίων, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονταν και οι οποίοι ήδη είχαν αρχίσει ν’ «απομακρύνονται» από τη Γερμανία, επειδή γνώριζαν τη «συνέχεια» του δικού τους «έργου». Την αντίδραση την έστρεψαν εναντίον των φτωχών Εβραίων, ώστε η πανευρωπαϊκή «παράσταση» του «Ολοκαυτώματος» να ξεκινήσει από τη Γερμανία. Η απολύτως «στημένη» αντίδραση των Γερμανών θα «θυματοποιούσε» τους Εβραίους, οι οποίοι μέχρι τότε ήταν αναμφισβήτητα είτε οι μεγαλύτεροι θύτες είτε τα μεγαλύτερα παράσιτα της γερμανικής κοινωνίας.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, για να γίνει αντιληπτή αυτή η προβοκατόρικη μεθόδευση. Αρκεί να έχει κάποιος στο μυαλό του τη λειτουργία τής «κοινωνικής μηχανικής» και βέβαια τη σωστή σειρά των γεγονότων …Να θυμάται ποιος ήταν αυτός που «χτύπησε» πρώτος και άρα ποιος δρομολόγησε τον σχεδιασμό …Να θυμάται πάντα ποιο ήταν το αίτιο της «ανατολής» τού Ναζισμού στη Γερμανία. Ο βίαιος Ναζισμός στη Γερμανία υποτίθεται ότι αναπτύχθηκε σαν «άμυνα» στην «κρυφή» και βίαιη απειλή τού κομμουνισμού …Μια απειλή, την οποία ο Σιωνισμός —πληρώνοντας προβοκάτορες— εμφάνισε σαν «πραγματική» με τη Νοεμβριανή Επανάσταση. Άρα; …Άρα, χωρίς να έχουμε κανένα παραπάνω αποδεικτικό στοιχείο, καταλαβαίνουμε ότι αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν και χρηματοδοτούσαν τον Κομμουνισμό, ήταν οι ίδιοι που δημιούργησαν και τον Αντικομμουνισμό, που είναι ο Ναζισμός.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι τάιζαν στα σπίτια τους τόσο τον Λένιν όσο και τον Χίτλερ. Τους κάλυπταν τα έξοδα μέχρι να τους «αμολήσουν» να διαλύσουν τις κοινωνίες. Αυτοί ήταν οι πλούσιοι Εβραίοι, κι αυτό το γνωρίζουμε με στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας …Οι πάμπλουτοι και πανίσχυροι Εβραίοι, είτε της Νέας Υόρκης είτε του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης, οι οποίοι πλήρωσαν και τον Μαρξ, για να δημιουργήσει την «επαναστατική» του θεωρία εναντίον των πλουσίων …Αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν τον κομμουνισμό, ο οποίος υποτίθεται «απειλούσε» με «επανάσταση» τους πλούσιους της Γερμανίας και άρα και τους ίδιους. Και, αν και τελικά ο κομμουνισμός δεν πήρε από τους συγκεκριμένους πλούσιους ούτε μια δεκάρα, έγινε όμως αιτία, για να δημιουργηθεί ο Ναζισμός.

Αυτός λοιπόν ο bespoke —στα «μέτρα» των Εβραίων— Ναζισμός, πριν αιματοκυλίσει ΟΛΗ την Ευρώπη και ΟΛΟΥΣ τους λαούς, «μάντρωσε» τους Εβραίους στα ασφαλή «Στρατόπεδα» —όπου «βασανίστηκε» κι ο «δικός» μας Ζαχαριάδης— και μετά ξεκίνησε τη «σφαγή» των ΑΛΛΩΝ. Όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί «σφάχτηκαν» από τους ΝΑΖΙ, εκτός από τους —για τη δική τους ασφάλεια— «περιφραγμένους» και φρουρούμενους Εβραίους. Ο σιωνιστικός Ναζισμός έδωσε μια αναίμακτη αντιεβραϊκή «παράσταση» διωγμών σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, για να ρίξει «στάχτη» στα μάτια των λαών και μετά ξεκίνησε η πραγματική «σφαγή» των λαών …Ειδικά όταν άρχισε να διαφαίνεται η ήττα του και εκδήλωσε την απόλυτη σκληρότητα και βιαιότητά του. Στο διάστημα αυτό κανένας Εβραίος δεν κινδύνευσε. «Διασφαλίστηκε» η επιβίωση των Εβραίων μέσα σε καλά οργανωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης —τα οποία είχαν χρηματοδοτηθεί από τους ίδιους τους Σιωνιστές— και μετά ξεκίνησαν τα μεγάλα εγκλήματά του εναντίον ΟΛΩΝ των άλλων.

Αυτός ο Ναζισμός ισοπέδωσε την Ευρώπη και μετά το τέλος τού Πολέμου έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους Σιωνιστές «χρηματοδότες» των πρωταγωνιστών του να «πλημμυρίσουν» την Ευρώπη με τοκογλυφικά δάνεια και άρα να τη μετατρέψουν σε αποικία χρέους. Εξαιτίας εκείνου του Πολέμου και του Χίτλερ η ισοπεδωμένη Ευρώπη έγινε μια «αποικία» χρέους για τους Σιωνιστές τοκογλύφους, οι οποίοι για την ασφάλειά τους είχαν πλέον μαζευτεί όλοι στη Νέα Υόρκη. «Διπλοβάρδιες» δούλευαν τα «μηχανήματα» της εβραϊκής —λόγω Ρούσβελτ— FED, για να «βοηθήσουν» οι τοκογλύφοι την Ευρώπη ν’ ανοικοδομηθεί και να σταθεί ξανά στα «πόδια» της. Όλες οι ηγεσίες των «νικητών» κλήθηκαν να προστατεύσουν τη Γερμανία και υποχρεώθηκαν να μην ζητήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνταν …«Μόνον «ηθικές» ήταν οι υποχρεώσεις τής Γερμανίας», όπως θα έλεγε κι ο σημερινός Πρόεδρός της.

Και, ενώ οι σφαγιασθέντες λαοί δεν αποζημιώθηκαν ούτε στο ελάχιστο, δεν έγινε το ίδιο και με τους «περιφραγμένους» Εβραίους. Οι Σιωνιστές —δανειστές των λαών— τούς έβαλαν όλους —και βέβαια και τη Γερμανία— ν’ αποζημιώσουν εκ νέου τους «μαντρωμένους» Εβραίους για την «παράστασή» τους. Με συνοπτικές διαδικασίες —και «σφραγίζοντας» τον «φάκελο» «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» για πάντα— όλοι οι Εβραίοι βολεύτηκαν …Όλοι οι φτωχοί Εβραίοι πήραν το μερίδιό τους από το «κόλπο» των πλουσίων. Η Γερμανία, η οποία δεν αποζημίωσε ΚΑΝΕΝΑΝ για τα τρομερά εγκλήματά της, έχει αποζημιώσει σαν θύματα του «Ολοκαυτώματος» ακόμα κι αγέννητους Εβραίους εκείνη την εποχή. Αυτό ήταν το «μερίδιο» των φτωχών Εβραίων για την «ταλαιπωρία» τους να πάρουν τις βαλίτσες τους και να πάνε ένα «ταξίδι» μέχρι τη Γερμανία.

Εννοείται βέβαια ότι δεν έχασαν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως περιουσιακό στοιχείο από τα μέρη που εγκατέλειψαν. Άσχετα με το πού τελικά καταλήξανε —λόγω των μεγάλων αναγκών τού Σιωνισμού για τη στελέχωση των μηχανισμών του παγκοσμίως και κυρίως στις ΗΠΑ—, όχι μόνον διατήρησαν τις κατά τόπους περιουσίες τους, αλλά —σαν «θύματα»— τις απάλλαξαν κι απ’ ΟΛΑ εκείνα τα φορολογικά βάρη, τα οποία αφορούσαν τους κοινούς πολίτες. Μετά απ’ αυτήν την τεράστια «αποζημίωση», η οποία στην πραγματικότητα έκανε τους Εβραίους —αναλογικά— τον πιο πλούσιο λαό στον κόσμο, οι Εβραίοι «προόδευαν» με γεωμετρική πρόοδο …Πολλαπλές αποζημιώσεις, επιδόματα, υποτροφίες, φορολογικές απαλλαγές, ακαταδίωκτα, αποκλειστικότητες κλπ., τους έβαλαν σε μια κατάσταση αθέμιτου ανταγωνισμού, η οποία τους επέτρεψε να «προοδεύσουν» με πρωτοφανείς στην ιστορία ρυθμούς. ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ άλλη φορά στην ιστορία μια θρησκεία δεν παρέδωσε στην κυριολεξία «γη και ύδωρ» σε αλλόθρησκους, όπως συνέβη με τους Χριστιανούς και τους Εβραίους.

Δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση που να μην προόδευσαν, είτε ως άνθρωποι είτε ως κοινότητες, υπό συνθήκες εύνοιας και απόλυτα αθέμιτου ανταγωνισμού. Εντός τού Χριστιανισμού —και με τη βοήθεια του χριστιανικού κεφαλαίου και των μέσων τής χριστιανικής εξουσίας— οι Εβραίοι κατέκτησαν τα πάντα εις βάρος των Χριστιανών …Η «αποθέωση» της «κοινωνικής μηχανικής» και η απόλυτη δικαίωση των συντακτών των «Πρωτοκόλλων των Σοφών τής Σιών». Όπως προβλεπόταν μέσα στα «Πρωτόκολλα» αυτά, οι Εβραίοι κατέκτησαν τα πάντα εις βάρος των «βρόμικων» και των «κατώτερων» Γκοέμ.

Μετά απ’ όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι ο Χίτλερ είναι ο απόλυτος «άγιος» της εβραϊκής ιστορίας. Εάν ο Μωυσής —μέχρι τότε— τους είχε δώσει τη γη τής Παλαιστίνης, ο Χίτλερ τούς έδωσε τον Κόσμο ολόκληρο. Εάν ο Μωυσής τους έσωσε από την έρημο, ταΐζοντάς τους με «μάννα», ο Χίτλερ τους έσωσε από τον χειρότερο πόλεμο της ιστορίας, δίνοντάς τους συσσίτιο στην ασφαλή «έρημο» των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Εάν ο Μωυσής «άνοιξε» την Ερυθρά θάλασσα, για να βρουν οι Εβραίοι τη γη τής Παλαιστίνης, ο Χίτλερ «άνοιξε» τον Ατλαντικό Ωκεανό, για να φτάσουν αυτοί στις ΗΠΑ —έστω κι αν αυτό κόστισε στην ανθρωπότητα πάνω από εκατό εκατομμύρια νεκρών—. Χάρη στον Χίτλερ και τον πλούτο των ΗΠΑ έγιναν οι Εβραίοι ο πιο «πετυχημένος» λαός στον Κόσμο. Χάρη στον Χίτλερ —και την πληρωμένη από τους Εβραίους προπαγάνδα του— οι Εβραίοι επιβίωναν μέσα στα υπόστεγα των στρατοπέδων συγκέντρωσης, όταν οι λαοί έχαναν τους «ανθούς» τους μέσα στις λάσπες των χαρακωμάτων.

Χάρη στον Χίτλερ και τη δήθεν παγκόσμια «εκστρατεία» του καταστράφηκε η Ευρώπη και θησαύρισαν οι Εβραίοι ως τοκογλύφοι χρηματοδότες τής πανευρωπαϊκής ανοικοδόμησης. Χάρη στον Χίτλερ και τις γιγαντιαίες γερμανικές βιομηχανίες του οι Εβραίοι μπόρεσαν κι έλεγξαν τη μεταπολεμική θηριώδη βιομηχανική ανάπτυξη του Χριστιανισμού. Χάρη στον Χίτλερ και τις αντιεβραϊκές του «κορώνες» οι Εβραίοι όχι απλά «ευλόγησαν» τα «γένια» τους, αλλά έγιναν «άγιοι» και οι ίδιοι …Οι πλούσιοι τοκογλύφοι δολοφόνοι έγιναν τα «αθώα» θύματα, τα οποία θα συνέχιζαν να κονομάνε και μάλιστα απολαμβάνοντας φορολογικές απαλλαγές κι επιδόματα από τις τσέπες των φτωχών θυμάτων τους. Χάρη στη Γερμανία τού Χίτλερ ο λαός τού Αβραάμ και του Ισαάκ απέκτησε τον πιο ισχυρό «μπράβο» στην ιστορία τού εγκλήματος …Τον «μπράβο» αυτόν, ο οποίος ακόμα και σήμερα είναι έτοιμος να εξοντώσει όποιον αμφισβητήσει το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» και βέβαια τις δικές τους «ευθύνες» γι’ αυτό. Αλίμονο σε όποιον αμφισβητήσει την υποχρέωση των Γερμανών να ζητάνε «συγνώμη» από τους Εβραίους.

Όλα όσα είδαμε λοιπόν να συμβαίνουν μετά τον Πόλεμο του «υπαλλήλου» Χίτλερ, ήταν απολύτως φυσικά. Κανένας δεν τολμούσε ν’ αμφισβητήσει την «αλήθεια» τους, γιατί, εάν το έκανε, ήταν «τελειωμένος» —μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά—. Τα «θύματα» του «Ολοκαυτώματος» ήταν έτοιμα ακόμα και να σκοτώσουν τους «αρνητές» του …ακόμα κι αν δεν είχαν ακόμη στεγνώσει τα «δάκρυα» των «μαρτύρων» από τα μάτια τους. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι οι Εβραίοι απέκτησαν μια τρομερή ομοιογένεια ως λαός. Για πρώτη φορά οι πλούσιοι Σιωνιστές και οι φτωχοί Εβραίοι «συνέπλεαν» απόλυτα …Απέκτησαν ως λαός τη σκληρή ομοιογένεια που συνήθως χαρακτηρίζει τις συμμορίες των συνενόχων. Οι Σιωνιστές, μέσω του ψευδο-ολοκαυτώματος, ενέπλεξαν στα εγκλήματά τους ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους και τους έκαναν συνενόχους τους. Τους έδωσαν μερίδιο από το έγκλημα, για να τους «δέσουν» με αυτό. Εδώ ισχύει το «μαζί τα πήραμε». Στη συνέχεια φυσικό ήταν να επιβληθεί η «ομερτά» για όλους. Ήταν τόσο μεγάλο το «κόλπο» και τόσο αιματηρό, που κινδύνευαν να «ανασκολοπισθούν» ΟΛΟΙ μαζί οι Εβραίοι, εάν τα θύματά τους καταλάβαιναν τη συνωμοσία.

 

(Συνεχίζεται)

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This