EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Η φωνή του δάσους

Η φωνή του δάσους

30 Mar, 2023

Στη Λίμνη Ευβοίας, στις 7 και 8 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η διημερίδα “Η Φωνή του Δάσους”, από εθελοντές και δημότες του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εκδήλωση που οργανώνεται εδώ και καιρό από τους ίδιους τους δημότες της βόρειας Εύβοιας προκειμένου να ενημερώσουν, να ενημερωθούν, και να συντονίσουν τις δράσεις τους από δω και στο εξής.

Το διήμερο διοργανώνουν οι: Πρωτοβουλία Δημοτών ΜΑ.ΛΙ.ΑΝ, Σωματείο Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Ελυμνίων, ΕΟΣ Χαλκίδας (Ελληνικός Ορειβατικός Όμιλος), καθώς και το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος.

Η συνδιοργάνωση και ενεργός συμμετοχή του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και βιωσιμότητας, με εισήγηση στην διημερίδα της προέδρου του Μαρίας Καραμανώφ είναι μεγάλη τιμή για την περιοχή μας και δείχνει, μεταξύ άλλων, τη σημασία που αποδίδεται στα τεκταινόμενα στην καμένη Εύβοια.

Την Παρασκευή 5-8μμ, και το Σάββατο 4-7μμ θα γίνουν οι εισηγήσεις από τους ειδικούς, σχετικά με το δάσος και τους κινδύνους που ακόμη διατρέχει, τα σχέδια που εκπονούνται για την πολεοδόμηση της περιοχής, για το δημοσιογραφικό κενό πάνω από την Βόρεια Εύβοια, καθώς και για τις νομικές ενέργειες που ετοιμάζονται από τους πολίτες.

Το Σάββατο 10-12 το πρωί θα γίνει συνάντηση εργασίας με σκοπό, αφενός τον συντονισμό των δράσεων για το δάσος, αφετέρου για την ενημέρωση και συμμετοχή στις νομικές ενέργειες που είναι έτοιμες να ξεκινήσουν κατά των υπεύθυνων για την καταστροφή. Σε αυτή τη συνάντηση, καλούνται ιδιαιτέρως οι ίδιοι οι Ευβοιώτες που είδαν τον τόπο τους να καταστρέφεται για να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στη μήνυση που θα κατατεθεί.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, επισκέπτες και δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν από τον ΕΟΣ Χαλκίδας στο γραφικό χωριό της Λίμνης, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν με τα μάτια τους τι πραγματικά συμβαίνει στη Β. Εύβοια. Επίσης, θα υπάρχει και η έκθεση φωτογραφίας από τις ημέρες της πυρκαϊάς του Θοδωρή Νικολάου στο κτήριο Μελά.

Καλούμε τους συμπολίτες μας από όλη την Ελλάδα και τους δημοσιογράφους να επισκεφτούν τον τόπο μας και να ενημερωθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει 1,5 χρόνο μετά στην καμένη Εύβοια. Υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι που παραμονεύουν, τόσο για το καμένο δάσος όσο και για το υγιές που εκτείνεται και στο Δήμο Διρφύως Μεσσαπίων, σχεδόν μέχρι τη Χαλκίδα. Οτιδήποτε άλλο δημοσιεύεται στα αστικά ΜΜΕ για το πόσο καλά προχωρά το σχέδιο ανασυγκρότησης της περιοχής μας ΔΕΝ είναι προϊόν δημοσιογραφίας αλλά … διαφημιστική καταχώρηση!

Καλούμε ιδιαιτέρως τους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας για να ενημερώσουν τους αναγνώστες και ακροατές τους σε όλη την Ελλάδα.

Για όσους και όσες δεν μπορέσουν να παραβρεθούν, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τις εισηγήσεις και τις συζητήσεις. Το σχετικό λινκ θα αναρτηθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Φωνής του Δάσους, www.forestvoice.com

Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση, καθώς και η αφίσα της εκδήλωσης.

PROSKLISI-PROGRAMM-1

Forest Voice_A4-3

Προωθήστε αφειδώς. H προσπάθεια αυτή των Ευβοιωτών χρειάζεται τη στήριξη όλων σας.

 

 

φωτό jplenio / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This