EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Η 15η Σύνοδος Κορυφής των BRICS +5

12 Apr, 2024
Η 15η Σύνοδος Κορυφής των BRICS +5

Η 15η Σύνοδος Κορυφής των BRICS +5

Η 15η Σύνοδος Κορυφής των BRICS +5

 Η 15η Σύνοδος Κορυφής των BRICS +5 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Καζάν της Ρωσίας τον Οκτώβριο του 2024 αναμένεται να επικεντρωθεί σε διάφορα θέματα, αλλά μια πιθανή έκπληξη είναι η ανακοίνωση ενός νέου διεθνούς συστήματος πληρωμών εναλλακτικού στο SWIFT. Η ενδεχόμενη δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος έχει ήδη συζητηθεί από το 2015 και αποτελεί δηλωμένο στόχο των BRICS.

Η ανάγκη για ένα εναλλακτικό σύστημα πληρωμών συνδέεται με τους περιορισμούς που επιβάλλει το SWIFT, καθώς και με την επιθυμία για διεξαγωγή διακανονισμών στα εθνικά νομίσματα χωρίς τη μεσολάβηση του δολαρίου. Οι BRICS +5 εξετάζουν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός κοινού νομίσματος ή παρόμοιας λύσης, ώστε να ενισχυθεί η οικονομική τους ανεξαρτησία και να μειωθεί η εξάρτησή τους από το δολάριο.

 

  1. “BRICS: An Anti-Capitalist Critique” by Patrick Bond.
  2. “The BRICS and Coexistence: An Alternative Vision of World Order” by Iain Pirie.
  3. “BRICS and the New American Imperialism” by Vijay Prashad.
  4. “The BRICS and Beyond: The International Political Economy of the Emergence of a New World Order” edited by Li Xing.
  5. “The BRICS in International Development” by Jing Gu.

Αυτές οι πηγές θα προσφέρουν διάφορες προοπτικές και αναλύσεις για την πρόκληση της δημιουργίας ενός εναλλακτικού συστήματος πληρωμών στα πλαίσια των BRICS και των ευρύτερων διεθνών οικονομικών σχέσεων.

 

 

Από την δημοσιογραφική ομάδα του Greek News and Radio FL

photo https://global.chinadaily.com.cn/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This