EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Emvelia Technologies

Η Emvelia Technologies και η HEROTECH8 υπογράφουν αποκλειστική συμφωνία.

9 Jun, 2022

Αθηνα, 9 /6/ 2022

Η Emvelia Technologies και η HEROTECH8 υπογράφουν αποκλειστική συμφωνία για να φέρουν στην Ελλάδα και την Κύπρο, τη βρετανική αυτόνομη λύση Drone-in-a-Box που χρησιμοποιείται για την ασφάλεια και την επιθεώρηση.

Η Emvelia Technologies υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία για την αντιπροσώπευση της HEROTECH8 σε Ελλάδα και Κύπρο. Η βρετανική λύση Drone-in-a-Box που χρησιμοποιεί Machine Learning και Computer Vision είναι πλήρως αυτόνομη και χρησιμοποιείται επί του παρόντος για την ασφάλεια των πυρηνικών σταθμών της Βρετανίας και των ενεργειακών εγκαταστάσεων στη Γαλλία.

Η Emvelia αλλάζει το τοπίο στην Ελλάδα, προσφέροντας την all-in-one λύση της HEROTECH8 για αυξημένη ασφάλεια σε οποιαδήποτε βιομηχανική εγκατάσταση και επιτρέποντας στις κατασκευαστικές εταιρείες να επιθεωρούν με ασφάλεια μεγάλες δομές.

Ο Lorenzo Campanis, Διευθύνων Σύμβουλος της Emvelia δήλωσε: «Κοιτάμε μπροστά με απώτερο στόχο να παρέχουμε εργαλεία καινοτομίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Εισάγουμε υπερσύγχρονες τεχνολογικές λύσεις στον Ελληνικό Βιομηχανικό χώρο, κάνοντάς τον ασφαλέστερο και πιο ανταγωνιστικό.

Από σήμερα κάθε βιομηχανική εγκατάσταση, κατασκευαστική και ενεργειακή εταιρεία, μπορεί να αυξήσει τις ικανότητες επιθεώρησης και ασφάλειάς της με την υποστήριξη της Emvelia και της λύσης Drone-in-a-Box της HEROTECH8.

Ο Edward Anastassacos, Διευθύνων Σύμβουλος της HEROTECH8 δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Emvelia και ανυπομονούμε να φέρουμε την αυτόνομη λύση μας στην Ελληνική αγορά».Αυτό που διαφοροποιεί τη HEROTECH8 από όλες τις άλλες εταιρείες Drone-in-a-Box, είναι η προσιτή τιμή και το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα drones έχουν βελτιωθεί με Τεχνητή
Νοημοσύνη και Computer Vision για να λειτουργούν αυτόνομα, όλο το εικοσιτετράωρο, μέρα και νύχτα.

Find out more: https://emvelia.com/what-we-do/drone-in-a-box
https://emvelia.com
Write about us: press@emvelia.com
Contact us: contact@emvelia.com

Δείτε το Press Release 

Emvelia Technologies1

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This