ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 5, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
γερμανική κατοχή

Θέμα χρόνου η γερμανική Κατοχή στην Ευρώπη !!!

5 Mar, 2022

 Ο πόλεμος στην Ουκρανία «χτίζει» τον ΕΦΙΑΛΤΗ τής Ευρώπης! Ο ναζιστικός «Ευρωστρατός» προ των Πυλών !

 

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ΤΩΡΑ ολοκληρώνεται …έξω από τη Μόσχα. Εκεί ακριβώς που νομίζαμε ότι ο ναζισμός τού Χίτλερ ηττήθηκε και «ψόφησε» στις πεδιάδες τής Ουκρανίας, κάποιοι σήμερα επιχειρούν να τον «αναστήσουν» …Δυστυχώς …Βήμα-βήμα το πάνε κι οδηγούν την Ευρώπη σε νέο όλεθρο. Αφού σε πρώτη φάση έσωσαν την ηττημένη Γερμανία τού Χίτλερ από την εκδικητική βία των κατεστραμμένων Ευρωπαίων, τώρα εκμεταλλεύονται τη «λήθη». Την έσωσαν από την απόλυτη ισοπέδωση του κράτους-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και την έβαλαν —εντελώς παράνομα και παράλογα— από τις πρώτες χώρες στο κολοσσιαίο επενδυτικό πρόγραμμα της μεταπολεμικής ευρωπαϊκής «ανοικοδόμησης».

 

Λίγα χρόνια μετά —και συγκεκριμένα το 1989— ένωσαν τη Γερμανία, αλλά την προστάτεψαν από τα χρέη της, εφόσον η Ένωσή της συνδεόταν αυτόματα με τις υποχρεώσεις της απέναντι στα θύματά της …Υποχρεώσεις τις οποίες δεν εκπλήρωσε ποτέ. Στη συνέχεια και πάλι —παράνομα και παράλογα— τη χρηματοδότησαν με τους πλέον προνομιακούς όρους, προκειμένου να «κατακτήσει» οικονομικά την Ευρώπη.

 Τώρα προφανώς πρέπει να περάσουν στο επόμενο «βήμα». Μέρος αυτού του βήματος είναι ο Πόλεμος στην Ουκρανία, Αφού «συναρμολόγησαν» το «όπλο» τους, θα έπρεπε να το «γεμίσουν» με φονικές «σφαίρες» …Με τον Πόλεμο στην Ουκρανία έδωσαν στη Γερμανία το «άλλοθι» —για το «καλό» τής Ευρώπης— να εξοπλιστεί εκ νέου. Αυτοί, οι οποίοι —παρανόμως— δεν πλήρωσαν ποτέ τις αποζημιώσεις, ενώθηκαν και πλέον αξιώνουν να εξοπλιστούν …Εκ νέου η φονική «μηχανή» τού Χίτλερ θ’ αρχίσει να «ζεσταίνεται» και πάλι. Τι απομένει; …Να «ξεχυθεί» αυτή η θανατηφόρος «μηχανή» στην Ευρώπη …Με όπλα πλέον και όχι με δάνεια …Με ένστολους στρατηγούς και όχι με διαφθορείς «Χριστοφοράκους». Πώς θα γίνει αυτό; Μόλις εξοπλιστεί η Γερμανία —και πάλι για το «καλό» τής Ευρώπης— θα μεθοδεύσει την ίδρυση του «Ευρωστρατού»…

…Για το «καλό» μας …Για το «καλό» τής δημοκρατίας και της ελευθερίας. Με δεδομένη την οικονομική και πληθυσμιακή υπεροχή τής Γερμανίας, είναι θέμα χρόνου ο απόλυτος έλεγχος αυτού του στρατού από τους Γερμανούς. Ως οι πλούσιοι κι «επιτυχημένοι» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, θ’ αναλάβουν δήθεν το μεγαλύτερο μέρος τής χρηματοδότησής του και θα μεταφέρουν επάνω του το μοντέλο λειτουργίας του ΝΑΤΟ, το οποίο λειτουργεί ως «μπράβος» των ΗΠΑ …Κάτι τέτοιο υπέρ των γερμανικών συμφερόντων θα κάνει κι ο μελλοντικός «Ευρωστρατός». Με τα χρήματά τους οι Γερμανοί θα ελέγχουν ΟΛΑ τα όργανά του. Με τον στρατό αυτόν οι Γερμανοί θα ελέγχουν τα πάντα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη.

Οι τοπικοί στρατοί θα είναι απλά οι τοπικοί «ταγματασφαλίτες» τού Βερολίνου. Κράτη, τα οποία βίωσαν τη γερμανική Κατοχή σε όλη της την «ένταση», θα «θυμηθούν» αμέσως τι σημαίνει αυτό …Θα «θυμηθούν» τι σημαίνει ο θεωρητικά εθνικός τους στρατός να υπηρετεί ξένους. Εύκολο είναι αυτό, κι έχει ξαναγίνει. Στις ανώτατες βαθμίδες των στρατών αυτών θα προωθούνται εκείνοι οι «πρόθυμοι» —«δωσίλογους» τους έλεγαν παλιά—, οι οποίοι θα μπαίνουν στις λίστες τής τοπικής γερμανικής πρεσβείας. Αυτοί οι «στρατοί» θα είναι χρήσιμοι στους Γερμανούς. Όταν θ’ αρχίσουν τα ευρωπαϊκά κράτη να μπαίνουν στα Μνημόνια το ένα μετά το άλλο, τότε θα φανεί η επιδίωξη του σχεδιασμού τους. Όταν οι λεηλατημένοι από τους Γερμανούς —κι αυτούς που βρίσκονται «πίσω» τους— λαοί, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων αρχίσουν ν’ αντιδρούν, τότε θα «δουν» ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος τού στρατού αυτού …Ο «αστυνομικός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη καταστολή λαϊκών εξεγέρσεων …Ο «ευρωπαϊκός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη αντιμετώπιση εθνικοαπελευθερωτικών «κινημάτων».

…Τότε θα γίνει σε όλους κατανοητή η νέα Κατοχή τής Ευρώπης από τους Γερμανούς …Μια Κατοχή, η οποία στο οικονομικό επίπεδο ήδη έχει ξεκινήσει. Τότε θ’ αποκαλυφθεί ο τελικός στόχος ενός πολέμου, ο οποίος ξεκίνησε από τον Χίτλερ κι ολοκληρώνεται από τους επιγόνους του. Απλά αυτή η Κατάκτηση και η νέα Κατοχή γίνεται με τον ανάποδο τρόπο. Στην περίπτωση του Χίτλερ το σχέδιο ήταν πιο κατανοητό για τον παρατηρητή …Το σχέδιο ήταν το συμβατικό που ίσχυε για τους πολέμους των προηγούμενων εποχών …Πρώτα έμπαινε σε μια χώρα ο στρατός, μετά άρπαζε το κεφάλαιο και στη συνέχεια —για να σταθεροποιήσει την κτίση του— την πλημμύριζε με εποίκους …Αυτό ήταν το σχέδιο των Ναζί και δεν διέφερε από εκείνα, τα οποία ακολουθούσαν μέχρι τώρα όλοι οι «Ταμερλάνοι» τής ιστορίας. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι πόλεμοι έχουν γίνει πιο σύνθετοι και άρα πιο δύσκολοι στην ανάλυση και την κατανόησή τους. Παλιά, πρώτα σε χτυπούσαν και μετά σου άρπαζαν αυτό το οποίο τους ενδιέφερε. Σήμερα, πρώτα σου αρπάζουν αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει και μετά σε απειλούν ότι θα σε «χτυπήσουν» εάν δεν συμβιβαστείς με τα τετελεσμένα.

 Τώρα κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα απλά με άλλη σειρά. Το δοκίμασαν επιτυχώς στην Ελλάδα και θα το επαναλάβουν πλέον παντού. Πρώτα με τα Μνημόνια άρπαξαν το κεφάλαιο της Ελλάδας. Μετά πλημμύρισαν τη χώρα με ξένους λαθρομετανάστες, ανάμεσα στους οποίους παρεισφρέουν και γνήσιοι Γερμανοί έποικοι —οι οποίοι αγόρασαν σε όλη την επικράτεια ταπεινά «σπιτάκια», για να «γεράσουν» κάτω από τον ήλιο— …και στο τέλος θα φέρουν και τον στρατό, για να τα σταθεροποιήσει όλα αυτά …Αυτός θα είναι ο ρόλος τού γερμανικής διοίκησης Ευρωστρατού …Ο ρόλος του στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης …Να προστατεύσει τους «πολιτισμένους» «επενδυτές» από τους «βάρβαρους» γηγενείς …Να προστατεύσει τους «ικανούς» κι «εργατικούς» από τους «άχρηστους» και τους «τεμπέληδες» …Ν’ αποσπάσει από τους «τυχερούς» αυτό, το οποίο θέλουν οι «ικανοί» ν’ απολαύσουν.

Το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καί στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο. Τα πάντα σε όλες τις χώρες θα γίνουν με βάση το «πατρόν» τής Ελλάδας. Τα πάντα θα ανήκουν στους κατακτητές …είτε μιλάμε για αεροδρόμια είτε λιμάνια, δίκτυα υποδομών, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια κλπ. …Ο πόλεμος στην Ουκρανία θ’ «αναστήσει» εκ νέου τον «βρικόλακα» του Βερολίνου….

 …Τα «κακαρίσματα» σήμερα μπορεί ν’ ακούγονται στην Ουκρανία, αλλά στο Βερολίνο «γεννάνε» οι “κότες”! Βλέπουμε μπροστά μας ένα «αυγό», το οποίο είναι έτοιμο να «σπάσει» και κανείς δεν ξέρει τι θα δούμε να βγαίνει μέσα απ’ αυτό!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This