ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 5, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
θεία λειτουργία της Κυριακής του Θωμά

Η θεία λειτουργία της Κυριακής του Θωμά με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

2 May, 2022

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, μετά την θεία λειτουργία της Κυριακής του Θωμά.

 

<<Σήμερα στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Βοστώνη, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου οι πρώτες κραυγές για την Ελευθερία στις Ηνωμένες Πολιτείες μας ήχησαν στο Λέξινγκτον και στο Κόνκορντ, συγκεντρωθήκαμε για άλλη μια φορά για να επαινέσουμε και να ευχαριστήσουμε για την Αναγέννηση και την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Λαού.

Με μεγάλη χαρά τελούσα τη Θεία Λειτουργία την Κυριακή του Θωμά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεθόδιο, τον Παναγιώτατο Επίσκοπο Αθηναγόρα και τον πατέρα Θωμά Χηνίνη.

Όπως ο Άγιος Θωμάς που πίστεψε, ας μείνουμε σταθεροί στην πίστη μας στην Άναστασις της εθνικής μας υπερηφάνειας και δόξας και σε ένα παντοτινό μνημόσυνο των Ηρώων του 1821>>.

 

.GOARCH / Brittainy Newman and Dimitrios S. Panagos

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This