EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Καλή Ανάσταση

3 May, 2024
Καλή Ανάσταση

Καλή Ανάσταση

Καλή Ανάσταση

“Κάθε χρόνο, από την στιγμή που ο Χριστός αναστήθηκε, γιορτάζουμε την Ανάσταση. Κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις εμπειρίες του, περιμένει μια διαφορετική αναγέννηση. Κάποιος εύχεται για την υγεία του, άλλος για τα παιδιά του, ενώ άλλοι ελπίζουν για την ελευθερία των συνανθρώπων τους. Όπως στη Γάζα, όπου η ανάσταση σημαίνει την αναγέννηση της ελευθερίας, έτσι και οι Έλληνες που ζουν μακριά από την πατρίδα τους, προσπαθούν να δουν την ανάσταση μέσα από τα δικά τους μάτια. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ…”

Κατά τη διάρκεια αυτών των Πασχαλινών εορτών, ας είμαστε εκείνοι που φέρνουν αναγέννηση και ελπίδα στους γύρω μας. Ας αντλήσουμε δύναμη από την αρχαία ιστορία της Ανάστασης και ας την μεταφέρουμε στο σήμερα με τις ευχές μας.

Ας ευχηθούμε για υγεία και δύναμη σε όλους εκείνους που μάχονται με ασθένειες και προβλήματα υγείας. Ας είναι η φωτεινή λάμψη της Ανάστασης ένα φως που θα τους καθοδηγεί στην ανάρρωση και την ανακούφιση.

Ας ευχηθούμε για αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, ιδίως σε εκείνες τις περιοχές που υφίστανται κρίσεις και δοκιμασίες. Ας είναι η Ανάσταση ένα μήνυμα ελπίδας για την επίλυση των διαφορών και την ενότητα των λαών.

Ας ευχηθούμε για δύναμη και ανθεκτικότητα σε εκείνους που αγωνίζονται για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη. Ας είναι η Ανάσταση μια πηγή εμπνεύσεως και ανανέωσης στον αγώνα τους.

Ας ευχηθούμε για ελπίδα και ανανέωση σε όλους εκείνους που αναζητούν ένα νέο ξεκίνημα και ένα καλύτερο μέλλον. Ας είναι η Ανάσταση μια υπόσχεση για νέες αρχές και νέες αρχές.

 Ευχόμαστε χαρά και ευημερία σε κάθε οικογένεια και σε κάθε φίλο μας. Ας γεμίσει ο καθένας με αγάπη, ειρήνη και ευτυχία, και ας δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα, ας είναι η ελπίδα και η αισιοδοξία ο δρόμος που θα τους οδηγήσει προς τη λύση. Με αγάπη και στήριξη από τους γύρω μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Ευχόμαστε δημιουργικότητα και επιτυχία σε κάθε όνειρο που ακολουθεί κανείς. Ας είναι η αυτοπραγμάτωση ο στόχος που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας και στην ανάπτυξή μας ως άνθρωποι.

Ας επιδιώξουμε την ενότητα και την αλληλεγγύη στην κοινότητά μας, καθώς μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και ας εργαστούμε για ένα κοινό καλό που θα φέρει ευημερία σε όλους.

Αυτές οι ευχές αποτελούν μια απλή έκφραση της αγάπης και της φροντίδας προς τους γύρω μας κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών εορτών. Ας τις μοιραστούμε με όλους όσους αγαπάμε και ας δημιουργήσουμε ένα κύμα αγάπης και ελπίδας που θα αγκαλιάσει ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

 

photo Uschi_Du / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This