EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Δεν έχει νόημα: Καναδός Κυβερνήτης ορκίζεται να τερματίσει την απόδειξη της πολιτικής εμβολίων καθώς οι φορτηγατζήδες διαδηλώνουν στην Οττάβα

31 Jan, 2022
Καναδός Κυβερνήτης

Ένας Καναδός Κυβερνήτης είπε το Σάββατο ότι η απόδειξη της απαίτησης εμβολίου δεν έχει νόημα και θα το τερματίσει στο «όχι και πολύ μακρινό μέλλον» στην επαρχία του

Ο Κυβερνήτης του Σασκάτσουαν, Scott Moe, δήλωσε σε δήλωση ότι ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει κάποιον να κολλήσει τον ιό και ότι η εντολή εμβολίου «δεν έχει νόημα».

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος για το πώς νιώθω για τα εμβόλια. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος με το αναμνηστικό μου εμβόλιο. Αυτό δεν με εμπόδισε να προσβληθώ πρόσφατα από τον COVID-19, αλλά πιστεύω ότι με εμπόδισε να αρρωστήσω», είπε σε μια δήλωση.

«Τούτου λεχθέντος, επειδή ο εμβολιασμός δεν μειώνει τη μετάδοση, η τρέχουσα ομοσπονδιακή συνοριακή πολιτική για τους φορτηγατζήδες δεν έχει νόημα. Ένας μη εμβολιασμένος φορτηγατζής δεν ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο μετάδοσης από έναν εμβολιασμένο φορτηγατζή», συνέχισε.

Ωστόσο, θα «συνεχίσει να ενθαρρύνει όλους να εμβολιαστούν», πιστεύοντας ότι θα αποτρέψει τους ανθρώπους από το να αρρωστήσουν σοβαρά.

Ο Moe έδειξε την εκτίμησή του στους φορτηγατζήδες που διατήρησαν τη λειτουργία της χώρας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και είπε ότι η ομοσπονδιακή εντολή εμβολίου για τους φορτηγατζήδες αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την οικονομία του Καναδά και την αλυσίδα εφοδιασμού στο Σασκάτσουαν.

Το Saskatchewan είναι μια καναδική επαρχία περίπου 1.950 μίλια από την Οτάβα. Συνορεύει με τις Ηνωμένες Πολιτείες από το νότο.

Η δήλωση του Moe έγινε καθώς περισσότεροι από 10.000 Καναδοί οδηγοί φορτηγών κρατούν το Freedom Convoy 2022 για να διαμαρτυρηθούν για την εντολή εμβολίου για τους φορτηγατζήδες.

Μετά την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας του Καναδά ότι οι ξένοι οδηγοί φορτηγών μπορούν να εισέλθουν στον Καναδά μόνο εάν έχουν εμβολιαστεί πλήρως από τις 15 Ιανουαρίου και η Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία των ΗΠΑ (OSHA) ανακοινώνει παρόμοιες απαιτήσεις από τις 22 Ιανουαρίου για φορτηγατζήδες εκτός ΗΠΑ που περνούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, χιλιάδες φορτηγατζήδες αποφάσισαν να διαδηλώσουν και θα συναντηθούν στην Οτάβα σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τις εντολές.

Καθώς η αυτοκινητοπομπή που έσπασε ρεκόρ περνούσε από διάφορες πόλεις, τους υποδέχτηκαν μεγάλες σειρές ανθρώπων που ζητωκραύγαζαν και κρατούσαν καναδικές σημαίες, ενώ κάποιοι πέταξαν πυροτεχνήματα.

Οι αμερικανοί φορτηγατζήδες άρχισαν να συμμετέχουν στις προσπάθειες διαμαρτυρίας γρήγορα αφού οι δημιουργοί του Freedom Fighter Nation, ο δικηγόρος Leigh Dundas και η προσωπική βοηθός της Maureen Steele, άκουσαν τα νέα και άρχισαν να οργανώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Κυβερνήτης της Alberta, Jason Kenney, εξέφρασε επίσης την υποστήριξη των φορτηγατζήδων και υποσχέθηκε να συζητήσει τις εντολές εμβολίων για τους φορτηγατζήδες με τον Αμερικανό ομόλογό του όταν θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Εθνικής Ένωσης Κυβερνητών στην Ουάσιγκτον, DC.

«Θα είμαι εκεί για να συζητήσω τα αυξανόμενα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά που έχουν επηρεάσει πολλούς διασυνοριακούς φορτηγατζήδες, προκαλώντας περαιτέρω ζημιά στις αλυσίδες εφοδιασμού και υψηλότερες τιμές για τους καταναλωτές», είπε σε δήλωση.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This