EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Καταγγελία μητέρας

Καταγγελία μητέρας για συμπεριφορά οδηγού ΟΑΣΘ

6 Oct, 2022

Καταγγελία μητέρας ενός παιδιού σε καρότσι, εγκύου, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αντιμετώπισή της από οδηγό του ΟΑΣΘ. Με βάση την καταγγελία, όταν το λεωφορείο σταμάτησε, η έγκυος γυναίκα δεν μπορούσε να επιβιβαστεί, καθώς η μεσαία πόρτα βρισκόταν ακριβώς μπροστά σε κολωνάκια του δρόμου.

Η νεαρή μητέρα περίμενε το λεωφορείο στην οδό Βασ. Όλγας περιοχής Ανάληψης. Η ίδια δηλώνει:  «Ήμουνα στη στάση, περίμενα το λεωφορείο, ήρθε, σταμάτησε η πόρτα η μεσαία που είναι για την πρόσβαση για τα καροτσάκια μπροστά σε κολωνάκια στο πεζοδρόμιο. Πήγα στον οδηγό, του είπα να το τραβήξει λίγο μπροστά, ήμουν με τον σύζυγό μου εκείνη την ώρα κάτω από το λεωφορείο, μου είπε ότι ‘’πρέπει να διπλώσεις το καρότσι’’. Του είπα ότι: ‘’Δύσκολα. Δεν μπορώ’’».

Σημειώνεται ότι η 29χρονη μητέρα βρίσκεται στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης, και ότι στο καρότσι βρισκόταν το παιδί της, 2 ετών. Μετά από την πρώτη στιχομυθία με τον οδηγό, η γυναίκα αποφάσισε να πάρει το επόμενο λεωφορείο και επικοινώνησε με την αστυνομία, όπου κατέθεσε την καταγγελία.

Από την πλευρά του ΟΑΣΘ η απάντηση ήταν ότι, εφ’ όσον υπάρχει πλήθος κόσμου μέσα στο λεωφορείο, το καρότσι θα πρέπει να εισέλθει διπλωμένο, και μόνο από την μεσαία πόρτα. 

Η ίδια η νεαρή γυναίκα συνεχίζει στις δηλώσεις της:  «Και εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και ήμουν ευγενέστατη απέναντί του. Και θέλω να πω ότι και βάσει της νομοθεσίας δεν μπορεί να μου το αρνηθεί γιατί διάβασα και το ΦΕΚ».

Μετά την καταγγελία στην αστυνομία και τον Συνήγορο του Πολίτη, έχει οριστεί πειθαρχικός έλεγχος.

 

 

 

 

photo  https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This