ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας

Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας με πυροβολισμούς

8 Oct, 2021

Λίγο πριν τις 9.30 το πρωί της Παρασκευής στην Πλατεία Βάθη έγινε καταδίωξη όταν σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένα αυτοκίνητο, αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών, εμβόλισε μια μηχανή των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο όχημα του ΕΚΑΒ. Πανικός επικράτησε στο σημείο που συναντιούνται οι οδοί Μάρνης και Αριστοτέλους, στην Πλατεία Βάθη.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο μάρκας Peugeot για να σταματήσει και όπως αποδείχθηκε το όχημα ήταν κλεμμένο.

Ο οδηγός αντί να μειώσει ταχύτητα και να σταματήσει εμβόλισε τη μία μοτοσικλέτα της Αστυνομίας, στην οποία επέβαιναν δύο αστυνομικοί.

Ο ένας αστυνομικός όταν είδε το αυτοκίνητο να πέφτει επάνω τους άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τον οδηγό του Ι.Χ. Εκεί έσπευσε το ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Επίσης τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός στα χέρια και στα πόδια με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσοκομείο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ο οδηγός του ΙΧ είναι γνωστός στις Αρχές για ποινικά αδικήματα.

photo thepaper.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This