ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Μεξικό

Καταστροφικές βροχές στο Μεξικό

6 Sep, 2022

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από χείμαρρο που προκάλεσαν καταρρακτώδεις βροχές, στο Μεξικό. Πάνω από ένα έτος ξηρασίας, κατέληξε με καταστροφικές βροχές ειδικά στο Μοντερέϊ, στα βορειανατολικά της χώρας.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της πολιτείας Νουέβο Λεόν, Σαμουέλ Γκαρσία: «Η βροχή που περιμέναμε ήρθε, αλλά πρέπει να δείξουμε εξαιρετικά μεγάλη προσοχή για να αποφευχθεί κάθε ατύχημα».

Η ξηρασία που κράτησε 16 μήνες, στέγνωσε τα φράγματα που τροφοδοτούν το Μοντερέϊ, σε βαθμό που ο Σαμουέλ Γκαρσία είχε προτείνει τον εμπλουτισμό νεφών – την αποστολή δηλαδή στον ουρανό σωματιδίων ιωδιούχου αργύρου, ώστε να προκληθούν βροχοπτώσεις.

Οι βροχοπτώσεις ήρθαν χωρίς αυτή την αποστολή σωματιδίων, αλλά αποδείχτηκαν πολύ καταστροφικές μετά από τόσους μήνες ξηρασίας.

 

 

 

photo https://mexiconewsdaily.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This