EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΚΚΕ: η μυστική ιδιοκτησία των Βενιζελικών!..

ΚΚΕ: η μυστική ιδιοκτησία των Βενιζελικών!..

4 May, 2022

Το «μαχαίρι»,το οποίο εδώ κι έναν αιώνα «πληγώνει» τον Ελληνισμό !

Στην κηδεία τού Μίκη Θεοδωράκη είδαμε ένα πολύ περίεργο φαινόμενο…

Είδαμε τον Μητσοτάκη έξαλλο να επιπλήττει τον Γ.Γ. τού ΚΚΕ για τις αποδοκιμασίες των κομμουνιστών προς το πρόσωπό του. Όμως, του φώναζε μ’ έναν τρόπο παράξενο …Του φώναζε με την άνεση του αφεντικού, που νιώθει ότι έχει δικαίωμα να φωνάζει…Του αφεντικού, που δεν φοβάται την αντίδραση του υπαλλήλου του. Του ζητούσε εξηγήσεις για κάτι,το οποίοφαινομενικά αποτελούσε μια πολιτική «επιλογή» των οπαδών τού ΚΚΕ…Μια επιλογή των θεωρητικά αντιπάλων του και την οποία δεν είχε δικαίωμα να κρίνει. «Έφερες όλους αυτούς να με βρίζουν;»του είπε.Με ποιο δικαίωμα ένας αρχηγός κόμματος ζητάει εξηγήσεις από τον αρχηγό ενός άλλου κόμματος για φυσικές επιλογές των οπαδών του και μάλιστα όταναυτά τα κόμματα εκφράζουν εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές απόψεις;

Το παράξενο βέβαια δεν είναι το πώς αντέδρασε ο μισότρελος Μητσοτάκης—έτσι κι αλλιώς μειωμένης αντίληψης είναι ο ανασφαλής Κούλης—.Το παράξενο ήταν το πώς αντέδρασε ο ηγέτης των «επαναστατών»…Ο επικεφαλής τού χαφιεδομάγαζου του ΚΚΕ…Ο ηγέτης τού «τιμημένου» κι «ανυπότακτου» ΚΚΕ. Αντί να στείλει στο διάολο τον γραφικό Κούλη —ο οποίος αποτελεί την απόλυτηέκφραση του νεποτισμού—,αυτός κατέβασε το κεφάλι του κι απολογήθηκε ως υπάλληλός του…Ως υπάλληλος, που —για λόγους οι οποίοι τον ξεπερνούσαν—δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ να του προσφέρει την υπηρεσία εκείνη, την οποία είχε ως καθήκον του να προσφέρει.«Εγώ φταίω που σε βρίζει ο κόσμος; Κι εγώ τι να τον κάνω τον κόσμο;».Τι είδους απάντηση είναι αυτή; …Είναι συνεργάτες μεταξύ τους και δεν το ξέρουμε; …Δεν μπορεί ο Γ.Γ. τού ΚΚΕ να ελέγξει τους «στρατευμένους» οπαδούςτου«υπέρ» τού Μητσοτάκη κι απολογείται γι’ αυτό;

Εδώ κρύβεται ένα μυστικό αιώνα …Εδώ κρύβονται «σκελετοί»,οι οποίοι ήταν καλά κρυμμένοι στη «ντουλάπα» τής νεότερης ελληνικής ιστορίας.Στη σχέση μεταξύ των απογόνων τούΕλευθερίου Βενιζέλου και του ΚΚΕ βρίσκονται όλα τα «μυστικά» των εθνικών μας τραγωδιών…Από τη Μικρασιατική Καταστροφήκαι τη γερμανική Κατοχή μέχρι τη Χούντα και τα Μνημόνια. Όλες αυτές οι εθνικές καταστροφές μεθοδεύτηκαν από τους Βενιζελικούς προδότες και το μυστικό τής ατιμωρησίας τους ήταν ο απόλυτος έλεγχος του ΚΚΕ. Από τον αγράμματο Ζαχαριάδη και τον τενεκέ Σιάντο μέχρι το χόμπιτ την Παπαρήγα και τον άεργο Κουτσούμπα ΟΛΟΙ τους ήταν και είναι υπάλληλοι των Βενιζελικών …Τοποθετημένοι στις θέσεις τους από τ’ αφεντικά τους !!!

Όλα αυτά έγιναν κατορθωτά, γιατί ο ΕλευθέριοςΒενιζέλος «εργαλειοποίησε» τον κομμουνισμό και μετέτρεψε το ΚΚΕ σε ιδιωτική του περιουσία.. Πώς έγινε αυτό; …Με τον νόμο περί ιδιώνυμου…Με τον νόμο 4229 τού 1929 …Με την κρατική εξουσία —την οποία διαχειριζόταν ο ίδιος—και με την ανοχή μιας κοινωνίας —η οποία φοβόταν τους κομμουνιστές— το έβαλε στο «χέρι».

Πήρε τους χειρότερους και τους «εκβίαζε».Πήρε τους πιο αγράμματους κι ανασφαλείς κομμουνιστές και τους έκανε ηγέτες τού ΚΚΕ. Πήρε τους πιο δειλούς και δόλιους και με την απειλή τού θανάτου ή της ισόβιας κάθειρξης τους έκανε δηλωσίες. Έχοντας οι Βενιζελικοί στα συρτάρια τους τις δηλώσεις εκείνες, οι οποίες «κατέστρεφαν» πολιτικά τους ΚΚΕδες που τις είχαν υπογράψει, τους εκβίαζαν. Με τη δημόσια επίδειξη της δήλωσης μπορούσαν να καταστρέψουν σε μερικά λεπτά εκείνον που είχαν στο στόχαστρό τους …όποιος κι αν ήταν αυτός.Όταν εξασφάλιζαν την υποταγή τού δηλωσία, τον «προωθούσαν» μέσα στο κόμμα,εφόσον είχαν τα μέσα για μια τέτοια προώθηση.
Ο Βενιζέλος και οι συνεργάτες του—με τη χρήση τής κρατικής εξουσίας— αποφάσιζαν μόνοι τους ποιους θα «ηρωοποιούσαν», για να τους «σπρώξουν» στην κομματική ιεραρχία …Μόνοι τους αποφάσιζαν για το ποιοι παράνομοι «επαναστάτες» θα παρέμεναν ασύλληπτοι να «δοξάζονται» από τους άσχετους οπαδούς. Όλες οι εσωτερικές «εκκαθαρίσεις»,οι οποίες άφησαν εποχή για τη σκληρότητά τους μέσα στο ΚΚΕ, έγιναν με βενιζελικές υποδείξειςαπό ηγέτες που ήταν δηλωσίες. Η βενιζελική Ασφάλεια αποφάσιζε δηλαδή ποιοι χαφιέδες θα έπαιρναν αγωνιστικά «ένσημα», προκειμένου να διακριθούν στην «επαναστατική» οργάνωση του ΚΚΕ.

Από εκεί και πέρα το ΚΚΕ έγινε «εργαλείο» τού βενιζελισμού και ηγέτες του ήταν μόνον οι χαφιέδες τής βενιζελικής κρατικής Ασφάλειας…Πραγματικοί χαφιέδες τύπου ΣΤΑΖΙ. Οι φάκελοι της χούντας,τους οποίους έκαψε ο βενιζελικός Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν όλοι «γραμμένοι» από τους ΚΚΕδες …«Γραμμένοι» από τους χαφιέδες, τους οποίους είχαν σκορπίσει στις γειτονιές των Ελλήνων.Αυτοί παρακολουθούσαν τούς πάντες και τα πάντα μέσα στην κοινωνίαώστε να ενημερώνουν τ’ αφεντικά κι αναλάμβαναν όλες εκείνες τις προβοκάτσιες που είχαν ανάγκη τ’ αφεντικά αυτά —είτε για να κερδίζουν εκλογές είτε για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων— …Πραγματικοί υπάλληλοι με ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Όταν αυτοί αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας,τους «συλλάμβαναν»μέχρι να τους θεραπεύσουν,ώστε κατόπιν να τους απελευθερώσουν και να συνεχίσουν υγιείς τη «δράση» τους…Μέχρι και τα δόντια τού «επαναστάτη» Ζαχαριάδη φρόντιζαν οι Βενιζελικοί …Στο Κολέγιο Αθηνών σπούδασαν την κόρη τής Παπαρήγα. ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν αφηνόταν να «προοδεύσει» μέσα στο κόμμα κάποιος,ο οποίος δεν εκβιαζόταν από τον Βενιζέλο και τους κληρονόμους του.Με τον τρόπο αυτόν το ΚΚΕ έγινε ένα θανατηφόρο πολιτικό «εργαλείο» …Έγινε ένα ιδιωτικό χαφιεδομάγαζο, που, όταν δεν χαφιέδιζε, αναλάμβανε να φέρει εις πέραςακόμα κι εγκλήματα !!!

Τέτοιο έγκλημα ήταν ο Εμφύλιος Πόλεμος,ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν τέτοιος. Εμφύλιος πόλεμος σημαίνει να διχαστεί έναςλαόςγια ιδεολογικούς ή θρησκευτικούς λόγους και να οδηγηθεί σε μια αδελφοκτόνα σύγκρουση.Στην ελληνική περίπτωση κάτι τέτοιοδεν έγινε. ΠΟΤΕ δεν διχάστηκε ο λαός σ’ έναν τέτοιο βαθμό, γιατί οι κομμουνιστές δεν αντιπροσώπευαν ΠΟΤΕ ένα σοβαρό κοινωνικό μέγεθος. Στην ελληνική περίπτωση το ΚΚΕ των δηλωσιών και των εγκληματιών με εντολή των Βενιζελικών —και συγκεκριμένα του Λαμπράκη και του Μητσοτάκη— στράφηκε με τη βία ωςένοπλη συμμορία —Ελλήνων και αλλοδαπών— εναντίον τού λαού. Γιατί; …Για να δώσει τη δυνατότητα στους δωσίλογους του βενιζελισμού ν’ αποφύγουν την τιμωρία τού προδότη και να παραστήσουν τους προστάτες τού λαού και τής Δημοκρατίας. Να θυμίσουμεότι οι Βενιζελικοί ήταν οι επίσημοι συνεργάτες των ΝΑΖΙ και της Γκεστάπο επί Κατοχής …και οι τεμπέληδες κι απάτριδες ΚΚΕδες ήταν «παρκαρισμένοι» στις φυλακές, μέχρι να γίνουν χρήσιμοι για τ’ «αφεντικά».

Τα ίδια έκαναν λίγα χρόνια μετά με τους ασύρματους του «υπάλληλου» Γλέζου,ο οποίοςπαρίστανε τον σοβιετικό κατάσκοπο πουδήθεν απειλούσε την εθνική μας ασφάλεια.Με τον προβοκατόρικο αυτόν τρόποπροκάλεσαν την πολιτική αστάθεια,η οποία επέτρεψε στον Αποστάτη Μητσοτάκη να μας οδηγήσει στη Χούντα. Λίγα χρόνια μετά το ΚΚΕ των προβοκατόρων και των χαφιέδων «μπήκε» με δική τους απόφαση στη Βουλή τής Δημοκρατίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της«δημοκρατικής» Μεταπολίτευσης και πάλι το ΚΚΕ στήριξε —με τους γνωστούς τρόπους—τον δικομματισμό των βενιζελικών Μητσοτάκηδων και Παπανδρέου.

Μέσω του Συνδικαλισμού —και με τα παράνομα χρήματα της Βουλής τής Δημοκρατίας— το σταλινικό κόμμα έλεγξε ΟΛΕΣ τις συλλογικές δράσεις τού λαού. Με τη δράση των κρατικοδίαιτων πλέον «επαγγελματιών» οπαδών του «μόλυνε» όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες της Μεταπολίτευσης. Κορυφαία στιγμή τής προβοκατόρικης δράσης του κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης ήταν η πρωθυπουργοποίηση του ίδιου του Μητσοτάκη.Στο τέλος τής θλιβερής Μεταπολίτευσηςτο είδαμε να πρωταγωνιστεί στην περιφρούρηση της Βουλής…με τους ροπαλοφόρους ΚΚΕδες ν’ αναλαμβάνουν να σιγουρέψουν την υπογραφή τού Μνημονίου !!!…Του Μνημονίου αυτού, το οποίο φτωχοποίησε στον απόλυτο βαθμό τον ελληνικό λαό, αλλά έσωσε ΟΛΟΥΣ τους βενιζελικούς δισεκατομμυριούχους των «θαλασσοδανείων» !!!
Μετά απ’ όλα αυτά που περιγράψαμε μπορούμε να «δούμε»με άλλο «μάτι»τη μεταπολεμική μας ιστορία. Με τη γνώση όλων αυτών μπορούμε ν’ απαντήσουμε σε όλα τα «μυστήρια» της εποχής μας. Γνωρίζουμε ΠΟΙΟΙ και με τι είδους «υλικά» κατασκεύασαν τους «ήρωες» του Πολυτεχνείου. Γνωρίζουμε με ΠΟΙΩΝ τις «πλάτες» είναι «ατρόμητοι» και βέβαια ατιμώρητοι όλοι οι «μπαχαλάκηδες» της Μεταπολίτευσης. Γνωρίζουμε ΠΟΙΟΙ ήταν σίγουροι για την «κωλοτούμπα» τού Δημοψηφίσματος ή τη Συμφωνία των Πρεσπών από τον «μπαχαλάκια» Τσίπρα. Γνωρίζουμε το ΠΩΣ με το προβοκατόρικο ΚΚΕ η ολιγομελής συμμορία των αντιδεξιών δισεκατομμυριούχων Βενιζελικών έλεγξε για έναν περίπου αιώνα τη Δεξιά και μέσω αυτής ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό…

…Βλέπουμε δηλαδή με άλλο «μάτι» τη «φασαρία» τού Μητσοτάκη με τον Κουτσούμπα…Είχε δίκιο ο τρελός βενιζελικόςκληρονόμος,ο οποίος «έκραζε» στον άεργο σταλινικό…Τον «έκραξε», γιατί ΕΙΝΑΙ αφεντικό του …Τον «έκραξε», γιατί μπορούσε να το κάνει. Απλά, επειδή είναι άσχετος και βλάκας, έκανε δημοσίως αυτό,το οποίο ο πατέρας του —για πολλές δεκαετίες— έκανε πίσω από κλειστές πόρτες !!!…Τον πληρώνει —από την τσέπη μας—κι έχει απαιτήσεις απ’ αυτόν. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενη η εθνική μας κατάντια.Για όσο διάστημα —με δικά μας χρήματα— πληρώνουμε μια φασιστική οργάνωση να εξυπηρετεί τους ντόπιους λακέδες των ξένων ιμπεριαλιστών, δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για Δημοκρατία κι Ελευθερία.

Για όσο διάστημα επιτρέπουμε σε μια φασιστική ένοπλη οργάνωση,όπως είναι το ΚΚΕ,να μπαίνει στη Βουλή τής Δημοκρατίας, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας …Θα διώχνουμε τους«Κασιδιάρηδες» από την «πόρτα» και θα τρυπώνουν οι «Κουτσούμπες» από το «παράθυρο» …Θα νομίζουμε ότι κλείσαμε τον φασισμό στη φυλακή κι ο φασισμός θα μας «κυβερνά» από τη Βουλή …Θα στέλνει ο Μητσοτάκης όπλα στην Ουκρανία και δεν θα τολμά η Βουλή των «υπαλλήλων» του να του ζητήσει εξηγήσεις…Θα έρχεται στην Ελλάδα ο Ζάεφ και θα μας «φτύνει» στα μούτρα, και θα λέμε κι ευχαριστώ.Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της χρήσης τού προβοκατόρικου ΚΚΕ από το επιφανές μέλος τής Μπίλντερμπεργκ,το οποίο υπηρετεί μόνιμα τ’ αφεντικά του εις βάρος των Ελλήνων.

μετανοιας2

Δήλωση, πηγή: mixanitouxronou.gr

photo https://agonaskritis.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This