EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Σπιτικό της Αγάπης

Κ.Μ.Μ. – Το “Σπιτικό της Αγάπης”

16 Nov, 2023

Λίγοι άνθρωποι έχουν πολλά,
Αρκετοί έχουν όσα χρειάζονται και
Πολλοί έχουν λιγότερα από τα απαραίτητα.
Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν έχουν τίποτα!
Και όταν αυτό συμβαίνει στα γεράματα, μιλάμε για μια τραγωδία.
Όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων.
Αν δυσκολευόμαστε με τα λίγα που έχουμε, ας μπούμε για λίγο στην θέση αυτών των ηλικιωμένων που βρίσκονται σε πλήρη ανέχεια. Πως ζουν, τι νοιώθουν…..
Μοναξιά, φόβους, αγωνία, αυπνίες, απελπισία, πόνος, πείνα….                       
Πουθενά δεν βρίσκουν παρηγοριά.                                                             
Σίγουρα δεν θα θέλαμε να ήμασταν με τίποτα στην θέση τους!
Μη τους αφήσουμε μόνους σε αυτόν τον εφιάλτη.
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε να αλλάξουν σελίδα στην ζωή τους.
Θα ήταν μεγάλη μας η χαρά να επικοινωνήσουμε και να βρεθούμε και από κοντά. Σύντομα θα διαπιστώσετε πόσο ρεαλιστικό είναι να γίνετε και εσείς μέρος της λύσης.

Ειλικρινά αξίζουν την προσοχή σας οι ταπεινωμένοι στην ζωή παππούδες και γιαγιάδες του “Σπιτικού μας”

*** ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ “ΣΥΓΓΕΝΗ” :  Μη προσπεράσετε! 

 

 

Μήνυμα του Προέδρου του “Σπιτικού της Αγάπης”

 

<<Το ¨Σπιτικό της αγάπης¨ της Κ.Μ.Μ λειτουργεί από το 1962 και είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά, άπορους παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή εισφορά τους. Στεγάζει ανθρώπους που στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής τους, στα γεράματα, βρέθηκαν χωρίς χρήματα και χωρίς ανθρώπους γύρω τους. Στα 61 χρόνια λειτουργίας του (1962-2023), περισσότεροι από 540 μοναχικοί και άποροι παππούδες και γιαγιάδες βρήκαν εδώ ένα απάγκιο λιμάνι, ζώντας έτσι τα τελευταία χρόνια της ζωής τους σε συνθήκες οικογένειας.

Δείτε σε ένα μικρό video (https://www.youtube.com/watch?v=QB0geQCIYdc) , την μεταστροφή που κάνει η ¨Δύναμη της Αγάπης¨ στην ζωή των ανθρώπων, όταν δίνεται άδολα και με ενσυναίσθηση. Με θαυμαστό πράγματι τρόπο επιβιώνει το Σπιτικό αυτό έξι δεκαετίες τώρα, χωρίς καμία κρατική βοήθεια, χωρίς συντάξεις και χωρίς άλλες πηγές πάγιων εσόδων, όταν τα έξοδα που απαιτούνται για την καλή ποιότητα ζωής των ανθρώπων μας είναι υψηλά, πάγια και ανελαστικά.

Απέναντι λοιπόν στην ορθολογικά αδύνατη επιβίωση του, το ¨Σπιτικό της Αγάπης¨ ορθώνεται σαν φάρος φωτεινός, αναδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα της η Δύναμη της Αγάπης.

Σήμερα… Η παρατεταμένη οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις του covid19, έχουν μειώσει δραστικά τις δωρεές προς το ¨Σπιτικό μας¨, που είναι και η μοναδική πηγή εσόδων μας.

Τα λειτουργικά έξοδα όμως για την εύρυθμη λειτουργία του, απαιτούν κάθε μήνα ένα σημαντικό ποσόν (Μισθοί προσωπικού– ΔΕΚΟ – Προμήθειες… και μια σειρά από πάγιες δαπάνες ) Βρισκόμαστε έτσι μπροστά σε μια οικονομική ασφυξία. Το ¨Σπιτικό μας¨ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ!!

Η Λύση… Στην επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης των τακτικών πόρων, που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του ΄Σπιτικού μας¨, υπάρχει μια ρεαλιστική, ασφαλής και μόνιμη λύση : Να δημιουργήσουμε μια μεγάλη οικογένεια γύρω τους! Να γίνουμε εμείς οι συγγενείς τους, οι φίλοι τους…το χαμένο Σόι τους! Να τους εξασφαλίσουμε εμείς τα πάγια έξοδα του ¨Σπιτικού τους¨. Μόνοι τους πλέον δεν μπορούν. Αφαιρώντας 15, 25, 50€…τον μήνα, ή όποιο άλλο ποσό επιτρέπουν τα έσοδα μας, χωρίς να επηρεάσουμε το βιοτικό μας επίπεδο, επηρεάζουμε δραστικά την ποιότητα της δικής τους ζωής Αυτά τα λίγα € τον μήνα, από πολλούς ανθρώπους μαζί, είναι αρκετά για να αλλάξουν σελίδα στην ζωή τους κάποιοι απελπισμένοι συνάνθρωποί μας και να περάσουν από τον εφιάλτη που ζουν στο όνειρο, από την εξαθλίωση στην αξιοπρέπεια!

Μη διστάσετε καθόλου φοβούμενοι ίσως ότι το ποσόν που μπορείτε να διαθέσετε είναι μικρό. Στις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, δεν υπάρχει μικρή οικονομική βοήθεια. Το κάθε € προσφοράς αποκτά μεγάλη αξία. Η κάθε οικονομική στήριξη λογίζεται σαν μια ευεργεσία! Μια μικρή ή μεγάλη ευεργεσία!

Γίνε ¨ΣΥΓΓΕΝΗΣ¨ Μη προσπεράσετε! Κάντε ένα βήμα μπροστά Σήμερα. Πείτε ΝΑΙ είμαι κι εγώ μαζί και γίνετε και σεις μέλος της μεγάλης οικογένειας του «Σπιτικού της αγάπης». Γίνετε ΣΥΓΓΕΝΗΣ τους!

Καταθέστε το μερίδιο της αγάπης σας μέσα από την σελίδα μας: www.kmerimnamosxatou.gr  ή σε έναν από τους «Λογαριασμούς αγάπης» της ΚΜΜ.

Εθνική : IBAN – GR 720 1101 48 00000 1480 0506 108 – Λογαριασμός – 148 / 005061 – 08
Eurobank : IBAN – GR 8802 6005 5000 0600 2008 44 036 – Λογαριασμός – 0026.0055.60.0200.844036
Alpha Bank : IBAN – GR 3701 4025 2025 2002 0020 15 501 – Λογαριασμός – 2520 0200 2015 501
Πειραιώς : IBAN – GR 4801 7213 9000 5139 0958 45 335 – Λογαριασμός – 5139 0958 45 335

Αν μέσα από την καρδιά σας ονειρεύεστε ν΄ αλλάξει ο κόσμος μας, να γίνει πιο όμορφος, πιο ανθρώπινος, ελάτε σε επαφή με το ¨Σπιτικό της Αγάπης¨ και σύντομα θα καταλάβετε πόσο ρεαλιστικό είναι να γίνεται και εσείς ένα μέρος αυτής της αλλαγής. Θα ήταν στ΄ αλήθεια μεγάλη η χαρά μας να προστεθείτε στους συνοδοιπόρους αυτού του μαραθώνιου αγάπης.

Σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος – Αναστάσιος Δ. Θεοφιλάτος>>

“Το Σπιτικό της Αγάπης” – Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου
Κοραή 40, Τ.Κ 183 45, Μοσχάτο
Τηλ:+30210 9418193, +30210 9415663
Φαξ: +30210 9419063
Website: www.kmerimnamosxatou.gr

 

 

 

Photo https://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This