EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Κομματικές φιέστες

Κομματικές φιέστες και ψηφοφορίες …χωρίς «αντικείμενο» !..

22 May, 2022

…Νικητές χωρίς αντιπάλους! Life-style, που «επισκιάζει» τον πολιτικό λόγο! Ποιοι κρύβονται πίσω από τη νέα αυτή «τάση» των κομμάτων εξουσίας;

 

«Δικαιώνεται» ο αφελής Γιωργάκης ή κάτι άλλο συμβαίνει ;

Στην ιστορία υπάρχουν κάποιες στιγμές-«παράθυρα», οι οποίες σου επιτρέπουν να «δεις» πράγματα, τα οποία σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσες να δεις. Ένα τέτοιο «παράθυρο» βλέπουμε «ανοικτό» στις ημέρες μας …Ένα «παράθυρο», το οποίο μας επιτρέπει να δούμε όλους τους «σκελετούς» στη «ντουλάπα» τής μεταπολεμικής μας ιστορίας. Τώρα, που το βενιζελικό παρακράτος προσπαθεί να «θεμελιώσει» την επόμενη ημέρα των Μνημονίων, κάνει κινήσεις, οι οποίες αναπόφευκτα το εκθέτουν σε κοινή θέα.

Περί αυτού πρόκειται. Αυτοί, οι οποίοι με τη λεηλασία τους μας οδήγησαν στα Μνημόνια της χρεοκοπίας, προσπαθούν να διατηρήσουν την ισχύ τους ακόμα και μετά τη χρεοκοπία …Προσπαθούν πάση θυσία να κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους τα κόμματα της εξουσίας και άρα να διατηρήσουν στις ηγεσίες τους τούς δικούς τους λακέδες !
Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος των —δημοσία δαπάνη— ιδιωτικών κομματικών φιεστών. Πριν έρθουν σε σύγκρουση με τις δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία και άρα με τον λαό, τού δίνουν ένα «κόκκαλο» συμμετοχής στις πολιτικές εξελίξεις, για να τον εξουδετερώσουν. Προσπαθούν να παρακάμψουν την οργή τού κατεστραμμένου λαού και να διατηρήσουν στην εξουσία τούς απαξιωμένους κι ανίκανους Μητσοτάκηδες, Τσίπρες κι Ανδρουλάκηδες …Προσπαθούν να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα να προκύψουν νέοι ηγέτες μέσα από τις νέες συνθήκες, οι οποίες δημιουργήθηκαν εξαιτίας τής οικονομικής κρίσης σε βαθμό εθνικής καταστροφής …Προσπαθούν να δώσουν λαϊκή «νομιμοποίηση» στους άχρηστους και τους εγκάθετους που επέλεξαν μέσα στα γραφεία τους …Προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα τής επιλογής τής μελλοντικής πολιτικής ηγεσίας της χώρας —μακριά από τις ωφέλιμες πολιτικές διεργασίες— στις αγορασμένες ψήφους των οπαδών, έχοντας οι ίδιοι το πλεονέκτημα του πλούτου. Μετατρέπουν τα κόμματα σε «αρένες» κι ως γνωστόν στις «αρένες» πλεονεκτούν αυτοί που μοιράζουν «άρτους». Μετατρέπουν τις κομματικές διεργασίες σε άλλο ένα κοινωνικό δρώμενο τύπου life-style —όπου κρίνονται παπούτσια και φορέματα— κι εξαφανίζουν τον πολιτικό λόγο !

Κάπου εδώ παίρνουν τα ρίσκα τους, και οι αποκαλύψεις είναι τρομερές. Κάτω από το άγχος τους να ελέγξουν όλο το πολιτικό «φάσμα», αποκάλυψαν το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !!! Τώρα πλέον μπορεί κάποιος να γνωρίζει ποιο είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ …με ονόματα και διευθύνσεις!!!… Γιατί; …Γιατί τα ονόματά τους βρίσκονται στις λίστες των τριών —υποτίθεται— μεγάλων κομμάτων. Εάν κάποιος πάρει στα χέρια του τις λίστες των μελών των τριών κομμάτων και τις «συνδυάσει» μεταξύ τους, θα εντοπίσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ …Θα διαπιστώσει ότι αυτοί, οι οποίοι «ψήφισαν» για τον Μητσοτάκη σαν «νεοδημοκράτες», είναι οι ίδιοι που στη συνέχεια «ψήφισαν» τον Ανδρουλάκη σαν «πασόκοι» και αυτές τις ημέρες «ψήφισαν» σαν «συριζαίοι» τον Τσίπρα !!!… Απλά πράγματα …Αυτοί είναι οι «πραιτοριανοί» τού προδοτικού ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ, ο οποίος ευθύνεται για ΟΛΕΣ τις εθνικές μας καταστροφές …Αυτοί είναι που μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και μέσα από τα ΚΟΛΕΓΙΑ τους έβαζαν διχαστικές «ετικέτες» στον λαό …Αυτοί είναι που αποκαλούσαν τους Έλληνες «Τουρκόσπορους» …Οι ίδιοι είναι που μετά τον Εμφύλιο τους αποκαλούσαν «κρυπτοκομμουνιστές» …και στις ημέρες μας πρώτα «τζαμπατζήδες» και μετά «ψεκασμένους» !

Αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε σήμερα να εφαρμόζονται ως διχαστική πολιτική, δεν είναι πρωτοφανή …Έχουν συμβεί ξανά με την ακρίβεια ενός εφιαλτικού «déjà vu». Η ολιγομελής συμμορία των ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ πάντα κάνει πολιτική μέσω του διχασμού …Στην κυριολεξία «υπάρχει» μέσω του διχασμού …Διαιωνίζει την παρουσία της μέσω του διχασμού. Πάντα οι ίδιοι είναι …Οι βενιζελικοί δωσίλογοι της Κατοχής και τα δολοφονικά «δουλικά» τους, που είναι οι ταγματασφαλίτες και οι ΚΚΕδες κατσαπλιάδες …Οι πρώτοι βαθύπλουτοι ψευδομεγιστάνες —ελέω κρατικών συμβολαίων και δανείων— και τα «δουλικά» —κρατικοδίαιτοι με όριο τον διορισμό στο δημόσιο—. Αυτή η συμμορία με τις «πλάτες» των ξένων διχάζει τους Έλληνες, για να τους παραδίδει σαν «λεία» στα αφεντικά της. Με την εξουσία διχάζει τον λαό και κατόπιν μπαίνει επικεφαλής τής μίας τάσης, την οποία —στην πραγματικότητα— η ίδια δημιούργησε. Πάντα το ίδιο κόλπο …Οι ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ μπαίνουν επικεφαλής των οπαδών τής «μεγάλης ιδέας» …των «αντικομμουνιστών» …των «αψέκαστων» …των «φιλοδυτικών» κλπ.. Με το «τίποτα» το «τίποτα» κυβερνά, χωρίς να δίνει πολλά μερίδια από το συνεχές κι ανελέητο «πλιάτσικο» εις βάρος τής χώρας !

Τους υποτακτικούς αυτών των «αφεντικών» τούς είδαμε να «τρέχουν» στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσουν τους «νέους» «λαοπρόβλητους» «ηγέτες» των Ελλήνων. Μαζί μ’ αυτούς «έτρεξαν» και όλοι οι εισαγόμενοι «μπράβοι» τής λαθρομετανάστευσης …Αυτοί, οι οποίοι «ευεργετήθηκαν» εις βάρος των Ελλήνων και τώρα «χρωστάνε» στους «ευεργέτες» τους …Αυτοί οι οποίοι παίρνουν «χαρτιά» νομιμοποίησης, δίνοντας «αντιπαροχή» την ψήφο τους. Αυτοί είναι που τρέχουν και ψηφίζουν μαζί με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ όλους τους εκλεκτούς του σε όλα τα κόμματα …Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης κλπ. είναι όλοι τους «διορισμένοι» κομματάρχες από τα ίδια «αφεντικά» και ψηφισμένοι από τα ίδια δουλικά …Μόνον το ΚΚΕ εξαιρείται, γιατί αυτό —από ιδρύσεώς του— είναι καθαρή «ιδιοκτησία» των «ξυπόλητων» ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ.

Σύντομα θ’ αποδειχθεί —και με στοιχεία— ότι ο ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ των ξυπόλητων και πειναλέων γιδοκλεφτών υπήρξε η μεγαλύτερη «πληγή» τού Ελληνισμού …Μια πραγματική «μάστιγα», η οποία στις ημέρες μας έφερε τον Ελληνισμό στα όρια του «θανάτου» !!!…
…Σύντομα έρχεται ο «λογαριασμός» …και θα είναι μεγάλος !!!

 

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This