ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 9, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ron DeSantis

Κορυφαίος Δημοκρατικός της Φλόριντα υποστηρίζει τον Ron DeSantis, λέει ότι “Παρά πολλά διακυβεύονται”

26 Sep, 2022

Ένας κορυφαίος Δημοκρατικός στην κομητεία Παλμ Μπιτς της Φλόριντα , ενέκρινε τον κυβερνήτη Ron DeSantis για κυβερνήτη λέγοντας ότι υπάρχουν «πάρα πολλά διακυβεύονται» κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων προεδρικών θητειών του 2022.

«Η υποστήριξη του κυβερνήτη @RonDeSantisFL ήταν η προφανής επιλογή αυτού του εκλογικού κύκλου. Ο Δημοκρατικός αντίπαλος του κυβερνήτη DeSantis ζήτησε ανακατανομή των πόρων μακριά από την επιβολή του νόμου. Η Φλόριντα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά άτομα όπως ο Τσάρλι Κριστ που θέλει να μειώσει τα χρήματα της αστυνομίας και να κάνει τις κοινότητές μας λιγότερο ασφαλείς», έγραψε στο Twitter αυτή την εβδομάδα ο Ντέιβ Κέρνερ, ο επίτροπος της κομητείας Παλμ Μπιτς καθώς και ο πρώην δήμαρχος της .

Ο DeSantis είναι υποψήφιος εναντίον του Δημοκρατικού Charlie Crist, του πρώην κυβερνήτη της Φλόριντα, στην κούρσα της πολιτείας.

Ο Kerner δήλωσε περαιτέρω ότι η υποστήριξή του οφείλεται, εν μέρει, στα σχόλια του Crist ότι σχεδιάζει να ανακατανείμει κεφάλαια για να αναπτύξει επαγγελματίες ψυχικής υγείας για να βοηθήσουν την αστυνομία σε κλήσεις ενδοοικογενειακής βίας. Οι Ρεπουμπλικάνοι λένε ότι μια τέτοια κίνηση θα έμοιαζε με την αποχρηματοδότηση της αστυνομίας – ένα κοινό ρεφρέν που χρησιμοποιήθηκε κατά τις διαδηλώσεις και τις ταραχές του 2020 Black Lives Matter.

Συμπεριέλαβε ένα βίντεο από μια συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε στο πλευρό του DeSantis, δίνοντας την υποστήριξή του στον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη.

“Κάθε μέρα μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, θα κάνω εκστρατεία για τον Κυβερνήτη DeSantis και στις 8 Νοεμβρίου, θα ψηφίσω για τον Κυβερνήτη DeSantis”, δήλωσε ο Kerner στην Αστυνομική Φιλανθρωπική Ένωση στο West Palm Beach. «Δεν θα μείνω σιωπηλός. Υπάρχουν πάρα πολλα που διακυβεύονται σε αυτές τις εκλογές», πρόσθεσε.

Ο DeSantis μίλησε επίσης στην εκδήλωση και στόχευσε το «αντιαστυνομικό κίνημα» των Δημοκρατικών.

«Είμαστε επικεντρωμένοι στην προστασία των θυμάτων και όχι στην καταδίωξη των εγκληματιών, και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από τον Ντέιβ, ο οποίος υπηρετούσε τις κοινότητες της Φλόριντα. Ο Επίτροπος Kerner γνωρίζει από πρώτο χέρι την απειλή του κινήματος «αποχρηματοδότησης της αστυνομίας» και κατανοεί τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι τοπικοί αξιωματικοί επιβολής του νόμου στη διατήρηση της Φλόριντα ασφαλή», είπε.

Η κομητεία Palm Beach είναι η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη κομητεία στη Φλόριντα. Το 2020, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κέρδισε περίπου το 56 τοις εκατό των ψήφων στην κομητεία, σύμφωνα με τα εκλογικά στοιχεία.

Ο Crist, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της Φλόριντα μεταξύ 2007 και 2011, ήταν μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος πριν γίνει ανεξάρτητος το 2010. Αργότερα μεταπήδησε στο Δημοκρατικό Κόμμα το 2012 προτού εκλεγεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ως Δημοκρατικός το 2016.

Image: flickr.com Gage Skidmore via CC BY-SA 2.0

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This