EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Κυριάκος Μαριδάκης

Κυριάκος Μαριδάκης – Μια σπάνια εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση

20 Feb, 2022

 “Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Κυριάκος Μαριδάκης, μίλησε στο ελληνικό Star Channel  για τη ζωή του, το Οικουμενικό Πολιτιστικό του έργο και για την επαγγελματική του διεθνή καταξίωση

 

Ένα παγκόσμιο πρότυπο της ομογένειας αποδεικνύοντας με τους πολύχρονους ανιδιοτελούς αγώνες για τον τόπο του, την κοινωνία, τον πολιτισμό, την Ελλάδα και την ανθρωπότητα, ότι η ουσία όλων των πραγμάτων κρύβεται στην πίστη, στην έμπρακτη αγάπη και προσφορά προς τον συνάνθρωπο, δίνοντας ένα παγκόσμιο μήνυμα για όλους μας, ότι στη ζωή αυτή σημασία έχει το έργο που θα αφήσουμε και τα έργα που θα κάνουμε, με αγάπη στον Ιησού Χριστό, χωρίς όπως αναφέρει να περιμένουμε και να διεκδικούμε διακρίσεις βραβεύσεις, θέσεις και αξιώματα.

«Ζω σε ένα κράτος με 230 εθνικότητες και ζούμε σε μια απόλυτη αρμονία και εκτίμηση ο ένας απέναντι στον άλλο», είπε ο Κυριάκος Μαριδάκης, καλώντας τους Έλληνες να αγαπήσουν τον εαυτό τους αλλά και τους ανθρώπους δίπλα τους. Ο Κυριάκος Μαριδάκης είναι πάντα ένας άνθρωπος απλός, καθημερινός αλλά και γι’ αυτό τόσο σημαντικός. Είναι μεταξύ άλλων ο Έλληνας Διευθυντής της θαλαμηγού της βασιλικής οικογένειας του Ντουμπάϊ αλλά και της κυβέρνησης των ΗΑΕ, από τον Φεβρουάριο του 2019.

Ένας από τους στόχους του, η διάσωση και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, και γι’ αυτό μιλά όπου κι αν βρίσκεται. Και γι’ αυτό λίγες μόνο από τις δράσεις του είναι οι εξής: Ιδρυτής Διεθνούς Ιδρύματος “Σαλαμίς”, Ιδρυτής Ελληνο-Ισραηλινής Ενωσης, μελος Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Ιδρυτής Ροταριανού Ομίλου της Σαλαμινας, τ.Β.Διοικητής-Τομεάρχης Διακρατικής Επιτροπής της Ροταριανής Περιφέρειας 2470 Ελλάδας-Ισραήλ, Βραβευμένος από το Παγκόσμιο Κέντρο Ελληνισμού, Μέλος της Διεθνούς Διπλωματικής Λέσχης της Ελβετίας…

Απολαύστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί την απλότητα αυτού του μεγάλου άνδρα – https://www.youtube.com/watch?v=7gDci5M45Ss

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This