ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κοινή σύνοδο του Κογκρέσου

19 May, 2022

Ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε Κοινή Σύνοδο του Κογκρέσου, 17 Μαΐου 2022.

Οι ηγέτες της οικογένειας AHEPA ήταν παρόντες στο House Gallery για να ακούσουν την ομιλία.

«Συγχαίρουμε τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη για την εκφώνηση μιας ιστορικής ομιλίας που άγγιξε όλες τις νότες», δήλωσε ο Ανώτατος Πρόεδρος Τζίμι Κόκοτας. «Εγιόρτασε τις κοινές αξίες των χωρών μας, δήλωσε ξεκάθαρα τη θέση της Ελλάδας για την Ουκρανία και για επιθετικές ενέργειες κατά της ελληνικής κυριαρχίας, έκανε έκκληση στο Κογκρέσο να μην ξεχάσει την «ανοιχτή πληγή» της Κύπρου και έκανε ένα βήμα για αμυντικές προμήθειες, μεταξύ άλλων βασικών σημείων».

«Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την φωνή του προς την ελληνοαμερικανική κοινότητα, την οποία περιέγραψε ως έναν «ακλόνητο δεσμό που θα ενώνει πάντα τις χώρες μας», είπε ο Τζίμυ Κόκοτας.

 

Δείτε εδώ το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=qwiMegh3vro&t=907s

 

photo https://skai.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This