EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
GREEK COMMUNITY CUP

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2024 GREEK COMMUNITY CUP

4 Jan, 2024

Η Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης (ΕΚΜ) ανακοινώνει την έναρξη του 2024 Greek Community Cup. Το τουρνουά, το οποίο θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί αποκλειστικά στο Heatherton United Soccer Club, το οποίο βρίσκεται στο 482 Springvale Rd, Springvale South.

Θα συμμετέχουν διακεκριμένες ομάδες του National Premier League (NPL), όπως η South Melbourne Hellas, η Heidelberg Alexander FC και η Oakleigh Cannons FC, καθώς και άλλες  δυνατές ελληνικές ομάδες. Η ομάδα της South Melbourne, μετά την περσινή τους νίκη, επιστρέφει ενθουσιασμένη με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ο Πρόεδρος της ΕΚΜ, κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το προσεχές τουρνουά, επισημαίνοντας το ρόλο που παίζει ως συνδετικός κρίκος με τη νεότερη γενιά. Δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που διοργανώνουμε και φέτος αυτό το τουρνουά. Το Greek Community Cup αποτελεί έναν βασικό πυλώνα, όχι μόνο για αθλητική αριστεία, αλλά και για την ανάδειξη της συλλογικότητας και συσπείρωσης της ελληνικής κοινότητας . Ακολουθώντας τα βήματα της προηγούμενης χρονιάς, φέτος αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, με το τουρνουά να γίνεται μια εστία γιορτής. Παροτρύνω λοιπόν όλη την παροικία μας να έρθει και να υποστηρίξει τις ομάδες μας.”

Ο κ. Μιχάλης Καραμήτος, Αντιπρόεδρος της ΕΚΜ, ανυπομονώντας για αυτό το τουρνουά δήλωσε: “Ως λάτρης του ποδοσφαίρου, είμαι χαρούμενος που συμμετέχω και φέτος στη διοργάνωση του 2024 Greek Community Cup. Είμαι βέβαιος πως φέτος το πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο συναρπαστικό με πέρσι. Συμμετέχουν διακεκριμένες ομάδες και έτσι αναμένουμε να είναι ένα απ’ τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.”

Κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες, με τα ματς να αποτελούνται από δύο ημίχρονα των 35 λεπτών. Αυτό θα αλλάξει για τους τελικούς, οπού τα ημίχρονα  θα είναι σαράντα πεντάλεπτα . Οι νικητές του Κυπέλλου θα λάβουν, εκτός απ’ το τρόπαιο και τα ατομικά μετάλλια, και το σημαντικό χρηματικό ποσό ύψους 3,000 δολαρίων. Η ομάδα, που θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση, θα λάβει το χρηματικό ποσό ύψους 1,000 δολαρίων.

Ο κ. Τσαλικίδης, Πρόεδρος της ομάδας Heidelberg United FC, εξέφρασε την εκτίμησή του για την πρωτοβουλία της ΕΚΜ, σχολιάζοντας: “Το Greek Community Cup παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά προετοιμασίας, επιτρέποντάς τους νέους παίκτες να βελτιωθούν,  πριν ξεκινήσει η κανονική σεζόν. Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την έναρξη του πρωταθλήματος.”

Ο κ. Ιωννάς, Γενικός Διευθυντής της ομάδας Oakleigh Cannons FC, επίσης επέκρινε την Κοινότητα, λέγοντας: “Συγχαρητήρια στην ΕΚΜ για τη διοργάνωση του Greek Community Cup.  Ανυπομονούμε όλοι μας για το πρωτάθλημα αυτό.”

Ο κ. Τανγκαλάκης, προπονητής της ομάδας Kingston FC, δήλωσε: “Το πρωτάθλημα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε ομάδες όπως η Kingston να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατότερες ομάδες, όπως τη South Melbourne Hellas, τη Heidelberg και την Oakleigh. Περιμένουμε με ανυπομονησία την πρόκληση αυτή.”

Τέλος, ο κ. Μεσουρούνης, από τη South Melbourne Hellas, δήλωσε: “Η South είναι ιδιαιτέρως περήφανη που συμμετέχει και φέτος στο τουρνουά. Αναμένουμε με ανυπομονησία να υπερασπιστεί τον τίτλο.”

 

Για το πρόγραμμα του τουρνουά, επισκεφτείτε τη σελίδα:

Greek Community Cup (greekcup.com.au).

 

Για το πρόγραμμα του τουρνουά και περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε τις σελίδες : https://greekcup.com.au/
Home | Greek Community of Melbourne
Σχετικά με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης
Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, που ιδρύθηκε το 1897, είναι ένας εξέχων οργανισμός, αφιερωμένος στην προώθηση και τη διατήρηση της ελληνικής ιστορίας, πολιτισμού και κληρονομιάς στην Αυστραλία. Μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, η Κοινότητα στοχεύει να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των Ελληνοαυστραλών και του πλούσιου πολιτιστικού τους υπόβαθρου.
_________________________________________________
 
For more information call us on +61 3 9662 2722 or by email: info@greekcommunity.com.au
 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

24 ώρες

24 ώρες

Ένα πουλί κελαηδεί κάθε πρωί έξω απ’ το παραθύρι μου. Γλυκό ξυπνητήρι απεσταλμένος της φύσης μου...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This