Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
έκρηξη στην Τουρκία

Μεγάλη έκρηξη στην Τουρκία με νεκρούς και τραυματίες

13 Nov, 2022

Λίγο πριν της 15.30 το μεσημέρι της Κυριακής σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην πλατεία Ταξίμ προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

Αυτή την στιγμή έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον 6 νεκροί και περίπου 53 τραυματίες, αλλά ο τελικός απολογισμός αναμένεται να ανακοινωθεί όταν τελειώσουν οι έρευνες και η καταμέτρηση του μεγέθους της ζημίας.

Η έρκηξη έπληξε την λεωφόρο Istiklal της συνοικίας Beyoglu στην Κωνσταντινούπολη, και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος Ερντογάν. «Το έθνος μας πρέπει να είναι σίγουρο ότι οι δράστες του επεισοδίου στην οδό Istiklal θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», δήλωσε ο πρόεδρος πριν αναχωρήσει για τη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, αλλά με βάση τις δηλώσεις του Ερντογάν μάλλον κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα σαφείς υπόνοιες υπάρχουν για την ανάμειξη μιας γυναίκας στο περιστατικό. 

 Αμέσως στην σκηνή του πανικού και της μεγάλης αναστάτωσης του κόσμου, έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της αστυνομίας. 

Κάποια βίντεο από την σκηνή της έκρηξης (μερικά εκ των οποίων χαρακτηρίζονται “σκληρά”): https://www.in.gr/2022/11/13/world/ekriksi-stin-konstantinoupoli-se-kentriki-plateia/

 photo https://english.jagran.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This