EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αυστραλία και Νέα ζηλανδία

Μεγάλη συνάντηση των κρητικών σωματείων στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία τον Ιανουάριο

14 Dec, 2022

Πέντε ημέρες γιορτής θα περάσουν τα έντεκα σωματεία της Κρήτης στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, στην Μελβούρνη τον Ιανουάριο, όπου και θα πραγματοποιήσουν την 41η Γενική Συνέλευση Σωματείων.

 

Συγκεκριμένα, από τις 4 Ιανουαρίου 2023 μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, η Κρητική Ομοσπονδία  Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας θα φιλοξενηθεί από την Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης και την Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης.
Είναι μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μετά από τρία χρόνια αναγκαστικής απουσίας, λόγω της πανδημίας.
Μάλιστα το συνέδριο του 2020 είχε συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών, περισσότερων των 250. Αυτή την φορά, στην Γενική Συνέλευση θα παραστεί ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος ο οποίος θα χαιρετήσει τους σύνεδρους κατά την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης, αλλά και οι μουσικοί Γρηγόρης Σαμόλης (τραγούδι και λύρα), ο Στέλιος Παπαδάκης (λαούτο), ο Αντώνης Ιλίου (κιθάρα) και ο Γιώργος Ρεράκης (λαούτο, κρουστά), για να συνοδεύσουν την έναρξη με γιορτινή διάθεση.
Οι μουσικοί αυτοί θα παίξουν και στην χοροεσπερίδα που θα διοργανωθεί παράλληλα με τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.
Η Γενική Συνέλευση έχει στην ατζέντα της θέματα που απασχολούν τόσο την οργάνωση των σωματείων, όσο και θέματα που ενδιαφέρουν τα νεώτερα μέλη.
Στην χοροεσπερίδα θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα των σωματείων του Σίδνεϋ, της Μελβούρνης, της Βρισβάνης, Τασμανίας και Καμπέρας. Πέραν όμως της μουσικής και του χορού που θα απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες, έχουν μπει στο πρόγραμμα και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, διαγωνισμοί, αθλήματα, κληρώσεις και επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής.
 
Πηγή https://neoskosmos.com/
φωτό https://ertnews.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This