EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΝΑΣΑ

Ένας μετεωρίτης που έπεσε το 2014 προβληματίζει τη ΝΑΣΑ

24 Apr, 2022

Προβληματισμένη φαίνεται η ΝΑΣΑ σχετικά με έναν μετεωρίτη που έπεσε στην Γη το 2014, καθώς μερίδα των επιστημόνων τς αναφέρουν ότι προέρχεται από περιοχή εκτός του ηλιακού μας συστήματος.

Συγκρεκριμένα, ο μετεωρίτης ταξίδεψε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 210.000 χιλιομέτρων την ώρα, δηλαδή ταχύτητα πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των μετεωριτών που κινούνται σε τροχιά εντός του ηλιακού μας συστήματος. Αυτό αναφέρουν οι ερευνητές του Χάρβαρντ που μελετούν το θέμα.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει και η μελέτη των ερευνητών που υποστηρίζουν ότι το αντικείμενο προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από το εσωτερικό άστρου, ή πλανητικού συστήματος, από την πυκνή περιοχή του Γαλαξία, και η ταχύτητά του προέρχεται από το διαστρικό του ταξίδι. Η μελέτη αυτή συντάχθηκε και υπογράφηκε το 2019 αλλά λόγω ελλείψεων που παρατηρήθηκαν αναφορικά με τους ισχυρισμούς της προέλευσης, δεν δημοσιεύτηκε. 

Οι μελέτες συνεχίζονται, γιατί η έλλειψη εμπεριστατωμένων επιχειρημάτων μας απομακρύνει από το να έχουμε μία σαφή απάντηση για το θέμα του μετεωρίτη που βρέθηκε στην Γη λίγα χρόνια πριν. Τον Μάρτιο του 2022 η Διαστημική Διοίκηση των ΗΠΑ δημοσίευσε μια αναφορά των κ.κ. Λεμπ και Σιράζ, προς τους ερευνητές της ΝΑΣΑ, τονίζοντας πως τα έως τώρα δεδομένα πάντως επαρκούν για να γίνει αποδεκτή η διαστρική τροχιά. 

Και εδώ εμπλέκεται ο στρατός , που φέρεται να έχει παραδώσει στην ΝΑΣΑ κάποια δεδομένα τα οποία δεν έχουν στο σύνολό τους δημοσιευθεί.  

 

Πηγή https://skai.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This