ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 9, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ

Μία μικρή αναφορά στο μυθιστόρημα της Ιωάννας Λαζάρου ‘ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ’

4 Oct, 2022

Μία μικρή αναφορά στο μυθιστόρημα της Ιωάννας Λαζάρου

‘ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ’
της Ιωάννας Λαζάρου από τις εκδόσεις BUSINESSRISE PUBLISHING HOUSE

Ένα βιβλίο που σκιαγραφεί τον απέραντο πόνο και που κρατά τον αναγνώστη σε συνεχή σπαραγμό ψυχής μα και θυμού συνάμα.

Τραγικές φιγούρες οι βασικοί ήρωες αυτής της Αληθινής Ιστορίας,προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν όρθιοι, καθώς η μία ανεμοθύελα φέρνει την άλλη στις ζωές τους και τους στερεί το χαμόγελο και τη χαρά να νιώσουν ίσοι με τους συνανθρώπους τους. Ο ανάπηρος Πέτρος, η άτυχη Ελένη, οι γονείς, τ’αδέρφια καθώς και τα παιδιά τους, γίνονται θύτες και θύματα μιας ιδιότροπης μοίρας που τους έβαλε στο μάτι. Βιώνουν καταστάσεις ανυπέρβλητης δυσκολίας χάνοντας πολλές φορές την ισορροπία του μυαλού τους.

Και σαν απόσταξη όλων αυτών, η μικρή Αννούλα να κουβαλά στις κοριτσίστικες πλάτες της,την κακογουστιά της μαύρης της μοίρας που την επέλεξε να είναι αυτή, ο αμνός που θα της έδινε τη χαρά που ποθούσε σκαλώνοντας σα βδέλα πάνω σ’ένα παιδί που γεννήθηκε για να πονά.

Η ιστορία δεν σταματά εδώ μας ενημερώνει η Συγγραφέας.

Ας περιμένουμε τη συνέχεια λοιπόν, με την ελπίδα πως η χαρά θα βρεί επιτέλους τη χαραμάδα να μπεί στην καρδιά της μικρής Αννούλας.

Αγαπημένη Ιωάννα ,σου εύχομαι καλή συνέχεια με πολλές ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

ΛΕΝΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ  / ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This