ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 10, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Μπορούμε

Μπορούμε!

25 Jul, 2022

Να ενεργοποιηθεί η κοινωνική συνείδηση.
Αυτό είναι υποχρέωση και καθήκον κάθε υπεύθυνου ατόμου που ζει σε μια συγκροτημένη κοινωνία και όχι μόνο.
Από ότι ακούμε, από ότι συζητείται, από όσα μηνύματα αναρτώνται ή ανταλλάσσονται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και παντού, από ότι δημοσιεύεται σε συγκεκριμένους ιστότοπους κλπ και επιπλέον σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Γερμανίας, σε κάθε 5 χιλιάδες δόσεις εμβολίων υπάρχει και μια πολύ σοβαρή παρενέργεια .
Αυτό σημαίνει ότι το νέο πειραματικό σκεύασμα που προωθήθηκε ως εμβόλιο τους τελευταίους 19 μήνες σε όλον τον πλανήτη μόνο αποτελεσματικό δεν αποδείχτηκε ότι είναι..
Αντιθέτως ακούγονται από πληθώρα ανθρώπων να έχουν υποστεί καταστροφικές παρενέργειες από ελαφριές μέχρι και θάνατο μετά τον “εμβολιασμό” τους.
Επιπρόσθετα ούτε τις μολύνσεις σταμάτησε ούτε την μετάδοση του ιού (λόγος ύπαρξης ενός εμβολίου), αντίθετα πολλαπλασιάστηκαν οι μολύνσεις και διευρύνθηκε η μετάδοση του ιού.
Από την άλλη πλευρά τους μόνους που βλέπουμε χαρούμενους και κατενθουσιασμένους είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες (κατασκευαστές των “εμβολίων”) και οι επενδυτές των εταιριών αυτών.
Μα πως είναι δυνατόν οι λαμβάνοντες το σκεύασμα να παραπονούνται από λίγο έως πολύ, να υποφέρουν και να πεθαίνουν, ενώ εξ αιτίας αυτών των αποτελεσμάτων οι υπεύθυνες κατασκευάστριες εταιρείες θα έπρεπε τουλάχιστον να ετοιμάζονται να βάλουνε λουκέτο και οι άμεσα υπεύθυνοι να βρίσκονται στον δρόμο για την φυλακή.
Είδατε όμως εσείς να συμβαίνει κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;
Όχι Φυσικά.. ξέρετε γιατί;;;;;;
Διότι η αιτία είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Πόσοι από όλους όσους έχουνε εμβολιαστεί και είχαν ή έχουν έστω και την παραμικρή παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό τους το δήλωσαν για να εκδοθεί η κίτρινη κάρτα;;;;;;;
Το ξέρω, πολλοί θα πείτε ότι αυτό είναι δουλειά του γιατρού και πολλοί περισσότεροι θα μου πείτε πως οι γιατροί που απευθυνθήκατε αρνήθηκαν να το δηλώσουν.
Όμως στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας ο καθένας θα έπρεπε να το έχει δηλώσει εδώ
https://www.ema.europa.eu/…/pharmacov…/eudravigilance…
Ή εδώ για να το ψάξετε μόνοι για να δηλώσετε τις παρενέργειες
https://www.ema.europa.eu/…/eudravigilance-how-register
Αυτό φίλοι μου αποτελεί ύψιστη ηθική και κοινωνική υποχρέωση του καθενός προς την ανθρωπότητα και να είστε σίγουροι το αν θα συνεχιστεί ή αν θα σταματήσει αυτή η τραγική κατάσταση θα εξαρτηθεί απόλυτα από όλους εμάς.
Μπορείτε να φανταστείτε εάν μετά από τα 20 δισεκατομμύρια δόσεις των κόβιτ19 εμβολίων που έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως, να είχαν καταγραφεί 4 δισεκατομμύρια παρενεργειών τι θα γινόταν;;;;;
Στην χειρότερη περίπτωση θα είχε αναβληθεί το παγκόσμιο πρόγραμμα αυτού του εμβολιασμού μέχρι νεωτέρας διερεύνησης και διεξαγωγής αποτελεσμάτων.
Στην καλύτερη θα είχαν όλα αποσυρθεί μια και έξω.
Όμως με την παθητική αδράνεια των παθόντων να δηλώσουν τις όποιες παρενέργειες, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να κάνουν τις εταιρίες χαρούμενες και τους επενδυτές πλούσιους. (Και με το δίκιο τους αφού δεν έχουνε δηλωθεί τα ακριβή στοιχεία των παρενεργειών και θανάτων μετά τον εμβολιασμό των ανθρώπων βγαίνουν θριαμβευτές εις βάρος όλων μας).
Και όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα να εξακολουθεί να βαδίζει τον Γολγοθά της.
Γι’αυτό λοιπόν είναι επιτακτική ανάγκη, πέραν του ηθικού και κοινωνικού καθήκοντος, να δηλωθούν οι παρενέργειες εδώ και τώρα.
Δεν έχει σημασία πότε εμβολιάστηκε ο καθένας, καθότι οι παρενέργειες και οι επιπλοκές μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμες (αμέσως μετά τον εμβολιασμό), μεσοπρόθεσμες (ακόμη και ένα χρόνο μετά τον εμβολιασμό), ή και μακροπρόθεσμες (που θα συνεχίζονται ή που θα παρουσιαστούν σε ανύποπτο χρόνο).
Σας προτρέπω λοιπόν σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε από τις τρεις, σπεύστε να το δηλώσετε στην Ευρωπαϊκή ιστοσελίδα.
Διαδώσετε το σε όλους. Ενημερωθείτε. Ίσως αυτό να τους σταματήσει.
Για όσους δεν γνωρίζετε τον τρόπο να το δηλώσετε, ζητήστε βοήθεια από κάποιον γνώστη του αντικειμένου.
Πρόταση προς όλους.
Θα πρότεινα να δημιουργηθεί μια ειδική ιστοσελίδα στο φεισμπουκ ή αλλού, ειδικά για αυτόν τον σκοπό, για να βοηθηθούν όλοι όσοι επιθυμούν να δηλώσουν τυχόν προβλήματα από παρενέργειες που υπέστησαν οι ίδιοι ή δικά τους πρόσωπα, αλλά δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν.
Ελπίζω και εύχομαι να λάβετε σοβαρά αυτήν την πρόταση και να ενεργήσετε άμεσα.
Ας μην επιτρέψουμε άλλο τον άμεσο εκβιασμό όλων των ιθυνόντων εναντίων ημών.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This