ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ

30 Aug, 2021

Μία ακόμα μεγαλειώδης συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε χθες Με τον κόσμο να ξεπερνάει σε αριθμητική ισχύ, κάθε προηγούμενο. Με έναν παλμό εξαιρετικά δυναμικό.. Και με μια οικουμενική συμμετοχή εντυπωσιακή. Δίπλα μου ήταν και δυο ζευγάρια εμβολιασμένων όπως μου είπαν, με την πρώτη ”δόση” Που έστω και τώρα κατάλαβαν τι συμβαίνει και ήρθαν να υψώσουν γροθιά και να φωνάξουν κατά του ακραία φασιστικού υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αυτό σημαίνει Έλληνας Αυτό θα πει καρδιά. Γιατί πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν υπάρχουν μεν και δε. Όλοι είμαστε αδέλφια. Και μοχθούμε για την ίδια ελευθερία Για την ίδια αξιοπρέπεια του πολίτη..

Με την χθεσινή αυτή συγκέντρωση και την εξέλιξη που είχε, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τις αστυνομικές δυνάμεις.. Που χθες πέταξαν χημικά και νερό. Βρέχοντας τους ανθρώπους. Όλους εκείνους που ειρηνικά, εξέφραζαν την αντίρρησή τους, στον φασισμό που επιβάλλει η κυβέρνηση. Σε αυτή λοιπόν την ειρηνική συγκέντρωση οι αστυνομικοί έβρεξαν τον κόσμο Κι ας υπήρχαν και παιδιά Κι ανήμποροι άνθρωποι Εμείς τους ευχαριστούμε λοιπόν. Γιατί επιτέλους αποκαλύφθηκαν.

Έδειξαν πια περίτρανα το πόσο μας φοβούνται. Γιατί είμαστε δύναμη. Έδειξαν το πόσο τρέμουν τη γνώση που κουβαλάμε, γύρω από τη στημένη υστερία, με το ψεύτικο θανατικό που έστησε η σπείρα αυτή την οποία υπηρετεί και ο Μητσοτάκης. Η χθεσινή πια βία τους αποκάλυψε. Γιατί αν δεν μας φοβόντουσαν. Αν δεν έτρεμαν την μαζικότητα της κίνησης μας, θα την άφηναν να εξελιχθεί ”φορώντας” της, τον μανδύα της γραφικότητας κατά την προσφιλή περιγραφή των καναλιών, που θηλάζουν κυβερνητική τροφή. Και μόνο η αντίδραση αυτή, η βίαιη, η γεμάτη μίσος, των αστυνομικών, που εντολές εκτελούν, δείχνει τον κυβερνητικό τρόμο. Την αμηχανία και την νοητική τους σύγχυση.

Την ευχαριστώ λοιπόν την αστυνομία που με τις απαράδεκτες ενέργειες της τους αποκάλυψε το φόβο τους για μας.
Τώρα τι να πούμε; Σε κάθε αναμπουμπούλα όπως η κρίση που εδώ και ενάμιση χρόνο ζούμε, εμφανίζονται και οι διάφοροι μεσσίες που μοχθούν τάχα για το καλό μας. Οι αυτόφωτοι προφήτες Που πιο πολύ η φωνή τους ακούγεται, παρά το έργο τους. Αφού άλλωστε, πραγματικό έργο δεν υπάρχει παρά μόνο η ηχώ της φούσκας. Νομίζω ο κόσμος αρχίζει να τους αντιλαμβάνεται και τους εκτοπίζει. Βέβαια υπάρχουν και αληθινοί αγωνιστές, όπως ο Δαμιανός και κάποιοι ακόμα. Που πραγματικά μοχθούν με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Θέλω κλείνοντας να συγχαρώ, όλους. Και έναν έναν χωριστά όσους χθες κατέβηκαν στην Αθήνα, για να στηρίξουν την αληθινή ελευθερία. Κι όχι την εικονική που ευαγγελίζεται ο πρωθυπουργός. Εικονική σαν και τη δημοκρατία που έχει στήσει. Εκτοπίζοντας την πραγματική.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.