ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

διαμαρτυρία

Νέα διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Λεμεσό για την αναχαίτηση των νέων μέτρων που πήρε η κυβέρνηση

8 Dec, 2021

Νέα διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Λεμεσό. Η διαμαρτυρία γίνεται για να αναχαιτίσουν τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση. Η διαμαρτυρία διεξάχθηκε στο χώρο σταθμεύσης Εναερίου και έχει παγκύπριο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές περιμένουν λεωφορεία σε όλες τις πόλεις. Η αστυνομία παρακολουθεί την κατάσταση διακριτικά, σε περίπτωση που υπάρξει φασαρία ή ξυλοδαρμός. Ελάχιστοι απο τους διαμαρτυρόμενους τήρουσαν τα μέτρα προστασίας, ενώ δεν έγινε χρήση μάσκας. Μέσα στο χώρος της διαδήλωσης ακούγονταν τραγούδια του Μίκυ του Θεοδωράκη και του Ξυλούρη, ενω υπήρχαν κυπριακές σημαίες με τυπώμενη φράση <<Ελευθερία επιλογής>>. Μετα ακολούθησε πορεία και στην παραλιακή λεωφόρο.

Επίσης υπήρχαν τυπωμένες φράσεις πάνω σε πανό: <<Πολιτικοι-Νεοναζί όλα τα καθάρματα μαζι. Μας θέλετε νεκρούς και διχασμένους. Δεν θα περάσει. Η επιβίωση μας συνεπάγη τον θανατό σας. Είμαστε αθάνατοι εσείς όχι>>.

Επίπλεον να αναφέρουμε ότι σήκωσαν φωτογραφία με πανό τον Νίκο Αναστασιάδη πρόεδρο της Κυπριακής δημοκρατίας με μουστάκι του χίτλερ και του έβαλαν και το σήμα των νεοναζί και έγραφε πάνω στο πανό: <<The Great Dictator>>. Πάνω σε αυτή την φράση έβαλαν ένα χ που υποδηλώνει ότι δεν ανέχονται τα δικακτατορικά του μέτρα και απαιτούν να τα καταργήσει.

Photo: kathimerini.com.cy

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.