EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Νέος Μεταναστευτικός νόμος στη Florida. αντίμετρο στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Biden

8 May, 2023
Νέος Μεταναστευτικός νόμος

Νέος Μεταναστευτικός νόμος

Νέος Μεταναστευτικός νόμος

Η Βουλή της Φλόριντας ψήφισε το νέο Μεταναστευτικό νόμο S.B. 1718 για την ανάληψη δράσης ενάντια στις αυξανόμενες απειλές που θέτει η παράνομη μετανάστευση. Αυξάνοντας τις ποινές για λαθρεμπορία ανθρώπων, ενισχύοντας τους νόμους για την κράτηση παράνομων αλλοδαπών, απαιτώντας καθολική χρήση του E-Verify, ενισχύοντας τις ποινές για παραποίηση εγγράφων και απαγορεύοντας την έκδοση από τις τοπικές αρχές ταυτοτήτων σε άτομα που δεν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα.

«Με αυτήν τη νομοθεσία, η Φλόριντα συνεχίζει να καταπολεμά το λαθρεμπόριο παράνομων αλλοδαπών, εμποδίζοντας τους δήμους να εκδίδουν παράνομα δελτία ταυτότητας σε ανθρώπους εδώ και διασφαλίζοντας ότι οι εργοδότες προσλαμβάνουν Αμερικανούς πολίτες ή αυτούς που βρίσκονται εδώ νόμιμα», δήλωσε ο κυβερνήτης Ron DeSantis. «Η Φλόριντα είναι μια πολιτεία νόμου και τάξης και δεν θα κάνουμε τα στραβά μάτια στους κινδύνους της συνοριακής κρίσης του Μπάιντεν. Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τους κατοίκους της Φλόριντας από απερίσκεπτες ομοσπονδιακές πολιτικές ανοιχτών συνόρων».

«Το λαθρεμπόριο ανθρώπων, η διακίνηση ναρκωτικών και μια σειρά από άλλες εγκληματικές δραστηριότητες διαχέονται σταθερά στα νότια σύνορα και στην πολιτεία μας, καθώς κακοί παράγοντες επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τον πλούτο που αποκτήθηκε με κόπο και τις σκληρές ελευθερίες των πολιτών μας για εγκληματικό κέρδος». είπε ο Επίτροπος του Τμήματος Επιβολής του Νόμου στη Φλόριντα, Mark Glass. «Σε συνδυασμό με τη συνεχή επαγρύπνηση και τη συνεργασία μας με τους εταίρους επιβολής του νόμου σε όλη την πολιτεία, οι πρωτοβουλίες που υποστήριξε σήμερα ο Κυβερνήτης DeSantis θα βοηθήσουν να κρατήσουμε τους Floridian πιο ασφαλείς από ποτέ, προστατεύοντας τους πολίτες μας από κακούς που βρίσκονται παράνομα στην πολιτεία μας και απομακρύνοντάς τους από κοινότητες συνολικά».

«Η συνοριακή κρίση που βιώνει αυτό το έθνος είναι άμεσο αποτέλεσμα της άρνησης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να επιβάλει τους νόμους για τη μετανάστευση», δήλωσε ο γερουσιαστής Blaise Ingoglia. «Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πρέπει να δηλώσει τη δική της περιοχή καταστροφής. Είναι απερίσκεπτο και βδέλυγμα, και ο Κυβερνήτης μας δεν θα μείνει αδρανής καθώς αυτή η ατζέντα για τα ανοιχτά σύνορα συνεχίζει να καταλαμβάνει τις οικογένειες, τους φίλους και τις κοινότητές μας. Στην πραγματικότητα, θα προωθήσει με τόλμη τη Φλόριντα ως το σχέδιο με το οποίο άλλες πολιτείες θα πρέπει να καταπολεμήσουν την παράνομη μετανάστευση.»

Η νομοθεσία ακυρώνει επίσης όλες τις άδειες εκτός πολιτείας για μη εξουσιοδοτημένους αλλοδαπούς, απαιτεί από όσους εγγράφονται να ψηφίσουν για να επιβεβαιώσουν ότι είναι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών και νόμιμοι κάτοικοι της Φλόριντα, αποτρέπει την εισαγωγή μη εξουσιοδοτημένων μεταναστών για δικηγορία. Επιπλέον, η πρόταση απαιτεί από τα νοσοκομεία να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με το μεταναστευτικό καθεστώς των ασθενών και το κόστος παροχής περίθαλψης σε παράνομους αλλοδαπούς και να αναφέρουν τακτικά τα δεδομένα στον Κυβερνήτη και το Νομοθετικό Σώμα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Εκτελεστικού Διατάγματος 21-223, αυτά τα δεδομένα συλλέχθηκαν και κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2021-22 το κόστος υγειονομικής περίθαλψης για παράνομους αλλοδαπούς στη Φλόριντα ήταν σχεδόν 340 εκατομμύρια δολάρια και οι φορολογούμενοι ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν για περισσότερα από τα δύο τρίτα αυτού του κόστους. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα δεδομένα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι αυξημένες ποινές για το λαθρεμπόριο ανθρώπων ακολουθούν τις συστάσεις της μεγάλης κριτικής επιτροπής που επιβλήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα κατόπιν αιτήματος του Κυβερνήτη DeSantis και θα:

Να γίνει κακούργημα τρίτου βαθμού, που τιμωρείται με έως και πέντε χρόνια φυλάκιση, πρόστιμο 5.000 $ και πενταετή δοκιμασία, η εν γνώσει μεταφορά, απόκρυψη ή φιλοξενία παράνομου αλλοδαπού εντός ή εντός της πολιτείας.

Να γίνει κακούργημα δεύτερου βαθμού, που τιμωρείται με φυλάκιση έως και 15 ετών και πρόστιμο έως 10.000 $, εάν ο παράνομος αλλοδαπός είναι μικρότερος των 18 ετών. και

ένα άτομο διαπράττει ξεχωριστό αδίκημα για κάθε άτομο που μεταφέρει, κρύβει ή φιλοξενεί και επιτρέπει στα μεταφερόμενα άτομα να κρατούνται από τις αρχές επιβολής του νόμου ως μάρτυρες.

Αυτά τα μέτρα βασίζονται στις προηγούμενες ενέργειες του Κυβερνήτη DeSantis για να κρατήσει τους Floridian ασφαλείς ενόψει μιας πρωτοφανώς ανασφαλούς ομοσπονδιακής συνοριακής πολιτικής, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Αποστολή αξιωματικών επιβολής του νόμου και εξοπλισμού της πολιτείας της Φλόριντα στο Τέξας όπου συνέλαβαν χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς και βοήθησαν σε εκατοντάδες εγκληματικές συλλήψεις για κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας ανθρώπων και του λαθρεμπορίου ναρκωτικών.
  • Έκδοση εκτελεστικού διατάγματος που απαγορεύει στις κρατικές υπηρεσίες της Φλόριντα να παρέχουν υποστήριξη για την επανεγκατάσταση παράνομων αλλοδαπών στη Φλόριντα και απαγορεύει την αδειοδότηση εγκαταστάσεων που φιλοξενούν ασυνόδευτους ανηλίκους·
  • Υπογραφή νομοθεσίας που απαγορεύει τις κρατικές συμβάσεις με ιδιωτικούς φορείς που βοηθούν την κυβέρνηση Μπάιντεν στην επανεγκατάσταση παράνομων μεταναστών στη Φλόριντα.
  • Υπογραφή νομοθεσίας που απαιτεί από όλους τους δημόσιους εργοδότες, εργολάβους και υπεργολάβους που επιχειρούν να συνάψουν συμβάσεις με δημόσιους εργοδότες να χρησιμοποιούν το E-Verify για να καθορίσουν την επιλεξιμότητα για απασχόληση.
  • Συγκρότηση δύναμης κρούσης κρατικών και τοπικών αρχών επιβολής του νόμου για την απαγόρευση της λαθρεμπορίας και εμπορίας ανθρώπων και την κατάσχεση παράνομων όπλων που μεταφέρονται μέσω του κράτους, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής 200 κατηγορίες κακουργημάτων, σχεδόν 40 κατηγορίες λαθρεμπορίας ανθρώπων και 66 κατηγορίες ναρκωτικών και την κατάσχεση περισσότερα από μισό εκατομμύριο δολάρια παράνομων ναρκωτικών·
  • Υποβολή επιτυχούς αίτησης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα να αναγκάσει ένα μεγάλο δικαστήριο σε όλη την πολιτεία να εξετάσει διεθνή δίκτυα λαθρεμπορίας ανθρώπων που φέρνουν παρανόμους στα νότια σύνορα και τελικά στη Φλόριντα.
  • Εξασφάλιση 12 εκατομμυρίων δολαρίων για τη διευκόλυνση της μεταφοράς παράνομων αλλοδαπών στο Martha’s Vineyard και σε άλλες πολιτείες που προσφέρουν καταφύγιο σε παράνομους αλλοδαπούς, φέρνοντας τη συνοριακή κρίση στις κοινότητες που υποστηρίζουν τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων του Μπάιντεν. Και
  • Έκδοση εκτελεστικού διατάγματος για την κινητοποίηση των πόρων της πολιτειακής επιβολής του νόμου και της Εθνικής Φρουράς για να βοηθήσουν στην απαγόρευση περισσότερων από 2.000 μεταναστών που προσπαθούν να αποβιβαστούν στις ακτές της Φλόριντα.

Image: picryl.com

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This