EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Peter Nicholas

Νεκρός σε ηλικία 80 ετών ο Peter Nicholas

17 May, 2022

Η είδηση του θανάτου του μεγάλου Έλληνα επιχειρημάτια των ΗΠΑ, Peter Nicholas, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο συνιδριτής της Boston Scientific άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών, στο σπίτι του στην Φλόριντα.

Η ανακοίνωση του θανάτου δόθηκε από την ίδια την εταιρεία Boston Scientific, ενημερώνοντας ότι ο Peter Nicholas έπασχε από την επάρατη νόσο.

 

Ο Peter Nicholas μαζί με τον συνιδρυτή της εταιρείας του, John Abele ξεκίνησαν την εταιρεία τους  “από μια startup με λιγότερους από 50 υπαλλήλους και χρηματοδοτούμενη με δάνειο 500.000 δολαρίων, και κεφάλαιο συνεργατών 300.000 δολάρια”,  φτάνοντά την σε έναν σε παγκόσμιο ηγέτη του κλάδου με 27.000 υπαλλήλους και 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα το 2016. Ο Peter Michael Nicholas γεννήθηκε στο Portsmouth του New Hampshire, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Duke, όπου γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, και απέκτησε μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια. 

Πέρασε τα πρώτα 10 χρόνια της καριέρας του στην Eli Lilly & Co, την φαρμακευτική εταιρεία στην οποία έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Το 1979, μαζί με την Abele ίδρυσαν την Boston Scientific και πέρασε τα επόμενα 35 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 1999 και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου έως το 2016, οπότε και αποσύρθηκε από την εταιρεία.

Συνέχισε ως διευθύνων σύμβουλος της Ithaka Partners LLC, μιας οικογενειακής εταιρείας ιδιωτικών κεφαλαίων, εστιάζοντας πια και στις φιλανθρωπικές δράσεις.

Φωτό https://Ellines.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This