ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
ομαδικό βιασμό

Νεώτερα για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

28 Dec, 2022

Στην ομολογία του ο 15χρονος νεαρός που η ιστορία του έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, αναφέρει έως και 12 συμμετέχοντες στον ομαδικό βιασμό του, ενώ παρίσταντο και 4 κορίτσια, που παρακολουθούσαν. Οι βιασμοί έχουν βιντεοσκοπηθεί και έχουν οδηγήσει ήδη σε προφυλάκιση έξι απ΄τους νεαρούς με κατηγορίες μεταξύ άλλων και για υλικό πορνογραφίας. Όπως αναφέρουν οι αρχές, μέσω των social media, “η παρέα” προσπαθούσε να περάσει ένα προφίλ άγριων νιάτων, μιας συμμορίας που ζει επικίνδυνα, προβάλλοντας φωτογραφίες με ναρκωτικά και όπλα.

Οι ανήλικοι κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις πράξεις τους και μετά τις μοίραζαν σε συμμαθητές και φίλους. Τα τέσσερα 15χρονα κορίτσια που βρίσκονταν  ως “κοινό” στον χώρο που γινόταν ο βιασμός, έχουν γνωστοποιηθεί, και πιστεύεται ότι συμμετείχαν στην διανομή των βίντεο.

Στα βίντεο, ακούγονται οι ανήλικοι να φωνάζουν συνθήματα οπαδών. Πρόκειται για παιδιά – μαθητές σε Επαγγελματικά και Τεχνικά λύκεια της Δυτικής Αττικής, συγκεκριμένα στο Ίλιον, και φυσικά, με τις απολογίες τους προσπαθούν να απαλλαγούν από κάποιες από τις ευθύνες τους (“δεν ήξερα”, “έσβησα το βίντεο”, “δεν ήξερα ότι θα το διακινούσαν και σε άλλους”, “ήταν ερωτικός πειραματισμός και όχι βιασμός”  κ.λπ.). Ειδικά για το τελευταίο παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει αμφιβολία, τόσο από τις εικόνες των βίτνεο, όσο και από την απολογία του 15χρονου, ο οποίος αναφέρει ότι τον κρατούσαν με λαβή στο κεφάλι για να μην μπορεί να αντιδράσει, και πιέζοντάς του το διάφραγμα, όσο προχωρούσαν στην πράξη του βιασμού με διάφορα αντικείμενα, ακόμη και χτυπώντας τον με ρόπαλο.

Ο “σκληρός” της παρέας φαίνεται να έχει καταφύγει στο εξωτερικό για να αποφύγει την σύλληψη, ενώ αναμένονται περισσότερα εντάλματα τις επόμενες ημέρες.

Ο 15χρονος φαίνεται να ήταν θύμα bullying. Μετά το πρώτο περιστατικό βιασμού, ο 15χρονος πείστηκε να ξαναπάει στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, αφού οι ανήλικοι τον έπεισαν πως “ό,τι έγινε ήταν πλάκα, και δεν θα ξανασυνέβαινε”. Το θύμα, όπως αναφέρεται, έχει σήμερα αυτοκτονικές τάσεις και συνομιλεί με ψυχολόγο.

Νεώτερα αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε σχέση με άτομα που αναζητούνται, ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων.

 

 

photo https://www.enikos.gr/

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This