EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Οι Έλληνες Εβραίοι - ένα ταξίδι 2300 ετών

Οι Έλληνες Εβραίοι – ένα ταξίδι 2300 ετών

17 Mar, 2022

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση της Ελληνικής Πολιτιστικής Εταιρείας με τίτλο «Οι Έλληνες Εβραίοι – ένα ταξίδι 2300 ετών». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 με έναρξη στις 7:30 μ.μ. στο Kandaras Hall, 811 NE 15th Ave στο Ft Lauderdale.

Η Δρ. Annette B. Fromm θα είναι η ομιλήτρια της βραδιάς 

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης». Η ιστορικά ακριβής ταινία είναι γνωστή και ως «Συννεφιασμένη Κυριακή-Συννεφιασμένη Κυριακή» (το όνομα του αγαπημένου τραγουδιού του Τσιτσάνη).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7:00 μ.μ. Θα σερβίρονται δωρεάν αναψυκτικά. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν απαντώντας σε αυτό το email ή καλώντας στο 954-993-7456.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

 

Η Δρ Annette B. Fromm είναι ειδικός σε μουσεία και λαογράφος. Έχει εργαστεί σε μουσεία τα τελευταία 20 χρόνια ως διευθύντρια, επιμελήτρια, εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των συμβούλων στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος. Ο Φρομ δίδαξε ανθρωπολογία και μουσειακές σπουδές για περισσότερα από δεκαεπτά χρόνια σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος του Φολκλιφ Συμβουλίου της Φλόριντα και πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μουσείων Εθνογραφίας. Ο Fromm έχει επίσης υπηρετήσει ως Associate Editor του Sephardic Horizons, ενός διαδικτυακού περιοδικού.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This