ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας

Πανικός στην Τουρκία για τις αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας

1 Nov, 2021

Οι αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με την Γαλλία και τις ΗΠΑ έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό και πανικό στην Τουρκία

κάτι το οποίο ανέφερε και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις συναντήσεις που είχε με τον Τζο Μπάιντεν και τον Εμανουέλ Μακρόν κατά τη Σύνοδο της G20. Η εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Άμυνας Πινάρ Καρά προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το ζήτημα, «Η Ελλάδα προσπαθεί να μετατρέψει τα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών σε ζήτημα Τουρκίας – ΕΕ, Τουρκίας-ΗΠΑ διαμέσω των συμφωνιών που έχει κάνει με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ».

Η εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι από την 1η Ιανουαρίου «σημειώθηκαν συνολικά 2.061 παραβιάσεις κατά μη στρατιωτικών νησιών από την Ελλάδα».

Τόνισε επίσης πως, «Παρά τις εκκλήσεις μας στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, η Ελλάδα συνεχίζει τις ενέργειές της που παραβιάζουν το αποστρατικοποιημένο καθεστώς των Νήσων του ανατολικού Αιγαίου, παρά τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διεθνείς συμφωνίες».

«Η προσδοκία μας από την Ελλάδα είναι να εγκαταλείψει την αδιάλλακτη και παράνομη στάση της, καθώς και τις προσπάθειές να εμπλέκει τρίτα μέρη στα προβλήματά μας, τα οποία απαιτούν μία ειλικρινή προσπάθεια επίλυσής τους μέσω διαλόγου και ειρηνικών μεθόδων, που βασίζονται στις σχέσεις καλής γειτονίας και στο διεθνές δίκαιο».

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This