EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Οι Γάλλοι ετοιμάζονται για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές: Ανάλυση και προοπτικές

5 Jul, 2024
Οι Γάλλοι ετοιμάζονται για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές: Ανάλυση και προοπτικές

v895-wit

Με την πρόθεση συμμετοχής των ψηφοφόρων να αυξάνεται εν όψει των επερχόμενων εκλογών και με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν, “Εθνικός Συναγερμός”, πρώτο στις προτιμήσεις των Γάλλων για τον πρώτο γύρο στις 30 Ιουνίου, η Γαλλία βρίσκεται σε κρίσιμη φάση της πολιτικής εκστρατείας της.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Monde, η συμμετοχή αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 60% και 65%, ξεπερνώντας σημαντικά τα επίπεδα των εκλογών του 2022. Αυτό υποδηλώνει μια μεγάλη πολιτική ενεργοποίηση και ανταγωνισμό για τις κομματικές προτιμήσεις.

Παράλληλα, ο ακροδεξιός Εθνικός Συναγερμός εμφανίζεται ως το κομμάτι με τις υψηλότερες προβλέψεις για τον πρώτο γύρο, αλλά με αβεβαιότητα για την απόκτηση της απόλυτης πλειοψηφίας εδρών στον δεύτερο γύρο στις 7 Ιουλίου.

Οι επικείμενες εκλογές δεν είναι μόνο μια δοκιμασία για τα κόμματα αλλά και για τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος αντιμετωπίζει την πιθανότητα ακυβερνησίας σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ενισχύσει την παρουσία του κόμματος στη Βουλή.

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ του Μακρόν και της Μαρίν Λεπέν έχουν ενταθεί, με τον Μακρόν να προσπαθεί να εμποδίσει την άνοδο της ακροδεξιάς και τη Λεπέν στην εξουσία.

Προκειμένου να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας, μπορείτε να δειτε  πηγές  για τις εκλογές στη Γαλλία:
  1. Le Monde – Μια από τις κορυφαίες γαλλικές εφημερίδες με εκτενή κάλυψη ειδήσεων και αναλύσεων.
  2. Capital.gr – Ελληνική ιστοσελίδα με οικονομικές και πολιτικές ειδήσεις, κατάλληλη για ανάλυση της πολιτικής κατάστασης στην Ευρώπη.
  3. BBC News – Διεθνής ειδησεογραφική πλατφόρμα με εκτενείς καλύψεις και αναλύσεις για πολιτικά γεγονότα παγκοσμίως.
  4. Reuters – Διεθνής ειδησεογραφική εταιρεία με εκτενή κάλυψη ειδήσεων και αναλύσεων από όλο τον κόσμο.
    • Ιστοσελίδα: www.reuters.com

      Από την Δημοσιογραφική ομάδα του Greek News and Radio FL

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This