EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Οκλαχόμα: Στην έρευνα για τους 4 ποδηλάτες, βρέθηκαν πολλά ανθρώπινα λείψανα

15 Oct, 2022
Οκλαχόμα

Οκλαχόμα

Οκλαχόμα

Εν μέσω έρευνας για τους τέσσερις ποδηλάτες που αγνοούνται από την Δευτέρα, η αστυνομία της Οκλαχόμα εντόπισε πολλά αντικείμενα στον ποταμό Deep Fork River, που “φαίνεται να είναι ανθρώπινα υπολείμματα”, όπως δήλωσε.

Ο Mark Chastain, 32, ο Billy Chastain, 30, ο Mike Sparks, 32, και ο Alex Stevens, 29, όλοι από την περιοχή Okmulgee της Οκλαχόμα, αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας. Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι τα λείψανα ανακαλύφθηκαν στον ποταμό, αλλά δεν βρέθηκαν πουθενά ποδήλατα.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Joe Prentice, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να κάνουμε ταυτοποίηση, αλλά ενημερώνουμε τις οικογένειες προτού ανακοινωθεί επίσημα. Αν αποδειχθεί ότι αυτοί οι τέσσερις αγνοούμενοι είναι τα λείψανα στο ποτάμι, τότε το επίκεντρο της έρευνάς μας θα μετατοπιστεί στο να αναζητηθεί η αιτία. Υπάρχει σίγουρα κάτι που φαίνεται να είναι μέρη του σώματος που προεξέχουν από το νερό», συνέχισε ο Prentice, σημειώνοντας ότι τα λείψανα βρίσκονται «ακριβώς δίπλα σε μια γέφυρα».

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν γνωρίζει πόσα πτώματα βρίσκονται στο νερό, αν έχουν τεμαχιστεί ή αν υπέστησαν τραύματα από πυροβολισμούς, επειδή τα λείψανα είναι μερικώς βυθισμένα.

Η αστυνομία υποθέτει ότι οι φίλοι ξεκίνησαν από την δυτική πλευρά της Okmulgee για βόλτα με ποδήλατα το βράδυ της Κυριακής, και ενώ έφεραν κινητά τηλέφωνα, δεν ήταν εφικτό να τους εντοπίσουν. Ο ένας εξ αυτών, ο Mark Chastain έδωσε σημεία ζωής τελευταία φορά στο τηλέφωνο το απόγευμα της Κυριακής, αλλά δεν έχουν αναφερθεί άλλες επαφές με κάποιον από τους άλλους 3 ποδηλάτες.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας ανέφερε επίσης πως ένας περαστικός είδε κάτι ύποπτο στο νερό, και γι’ αυτό κάλεσε την αστυνομία.

Και συνεχίζει αποσαφηνίζοντας: “Πρέπει να είμαι ξεκάθαρος, δεν γνωρίζουμε ακόμη ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που αγνοούνται”.

Στην περίπτωση που ανασυρθούν τα λείψανα από τον ποταμό και η ταυτοποίηση δεν δείξει τους τέσσερις αγνοούμενους, τότε θα ξεκινήσει ανεξάρτητη παράλληλη έρευνα για την ταυτοποίηση των ευρημάτων.

 

photo https://foxnews.com 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This